Hepatita B

In urma unor analize am descoperit ca am hepatita B.
PCR ADN HBV CANTITATIV
Incarcatura virala : 769 copii ADN HVB/ml (2, 89 log copii ADN HVB/ml)
226 UI/ml (2, 35 log UI/ml)
Sensibilitatea metodei: 51 copii ADN HVB/ml (1, 71 log copii ADN HVB/ml)
15 UI/ml ( 1.17 log UI/ml)
Va rog spuneti-mi cat de grav este si ce regim alimentar trebuie sa tin. Am 48 de ani. Am facut tratament cu hepatoprotector 3 luni, acum iau lagossa si dupa aceea incep cu sargenor timp de 3 luni.
PCR ADN HBV CANTITATIV
Incarcatura virala : 769 copii ADN HVB/ml (2, 89 log copii ADN HVB/ml)
226 UI/ml (2, 35 log UI/ml)
Sensibilitatea metodei: 51 copii ADN HVB/ml (1, 71 log copii ADN HVB/ml)
15 UI/ml ( 1.17 log UI/ml)
Va rog spuneti-mi cat de grav este si ce regim alimentar trebuie sa tin. Am 48 de ani. Am facut tratament cu hepatoprotector 3 luni, acum iau lagossa si dupa aceea incep cu sargenor timp de 3 luni.
2 comentarii

acum o sapt m am intepat cu un ac contaminta cu virusul b.am spalat imediat locul"punctionat"din greseala si dezinfectat cu SENSIVA care din cate stiu inactiveaza virusul...sunt foarte speriata insa pentru ca am o imunitate f scazuta.de mentionat este faptul ca pacientul a tinut tratament riguros iar transaminazele ies in parametrii normali. o sa imi fac in fiecare saptamana verificarea transaminazelor a gamma gt ului si sper din tot sufletul s anu l fi contactat...ins apna atunci am numai ganduri negre...am uitat sa specific ca acum am 24 de ani si am facut vaccinul pentru virusul b la 18 ani...la imunitatea mea cred ca nu mai sunt prezenti anticorpii...ce parere aveti?

Am fost si eu diagnosticata cu hepatita cronica virala B in luna noiembrie 2010 la spitalul cfr din iasi, am 56 de ani si nu mi s-a facut viremia pe motiv ca nu sint fonduri. De fapt am fost lasata la voia intimplarii, fara nici un tratament, desi in primele 2 luni a tot tergiversat doctorita intocmirea dosarului in speranta ca ii voi da ceva ciubuc.I-am explicat faptul ca din pensia me de 500 de lei nu am de unde.Am contribuit la sist.de sanatate din romania 32 de ani si acum am fost lasata in mila domnului.Cu ajutorul unei rude in luna febr.2011 am reusit sa fac din nou toate controalele si analizele la spit.Arcadia dar viremia tot nu am facut-o pe motiv ca virusul de care sufar este inactiv! Din analizele facute, transaminazele sint : TGP 31, TGO 30, Hbe Ac prezent SI hbE aG 0, 29.Diagnosticul final m: hepatita cronica virala B inactiva pentru care mi s-au dat hepatoprotectoare :Liv 52 DS 2 pastile pe zi si Sargenor 2 fiole pe zi pe care nu pot sa-l iau pt.ca dupa 3 fiole am crezut ca mor de ficat.Va trebui sa revin la Arcadia peste 6 luni (daca voi avea bani)Va rog sa-mi spuneti daca stie cineva ce as putea face in cazul meu?
Sint disperata. Va multumesc anticipat celor care imi vor raspunde!
Sint disperata. Va multumesc anticipat celor care imi vor raspunde!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Calprotectina 57, Hemoragii oculte negativ
- 1Pot lua normix în combinație cu pilule contraceptive?
- 2Cum să-mi 'colorez' viața?
- 7Rezultat biopsie
- 1Eliminare pietre colecist (fiere)
- 6Dureri de stomac din cauza gastritei
- 4Hemoroizi persistenti
- 2Disconfort partea dreapta
- 1Colecist cotractat postprandial
- 1Ficat cu aspect fin granular