hepatita B

02-03-2016
mayana
Nu este medic/terapeut
mayana
Buna ziua, va rog daca ma poate ajuta cineva.am avut cam in urma cu 22 de ani Hepatita B, acuma am 49 de ani. Va rog sa-mi spuneti, daca s-a depistat atunci hepatita in faza acuta si am luat tratament(am stat in spital atunci 5 saptamani) ar trebui sa-mi mai fac griji? am fost recent sa-mi fac un ecograf si mi s-a spus ca am ficat gras...nici nu prea pot manca prajit, nici prajituri cu crema, mancaruri grase si ma simt cam balonata. Am intrebat medicul de familie daca n-ar trebui sa mi fac analizele sa vad cat de afectat mi-este ficatul si mi-a zis ca ce mi-a venit acuma cu asta, ca daca as fi avut virusul, nu mai vorbeam cu ea la ora actuala.si ca, citesc prea multe pe internet. Eu nu stiu ce sa mai inteleg, deci daca am descoperit boala in faza acuta, nu ar trebui sa-mi mai fac griji? nu mai am virusul? multumesc frumos !
3 comentarii
0
02-03-2016, ora 20:04
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Trebuie sa va adresati medicului Gastrolog sau medicului de Boli infectioase sa va scrie o lista cu analizele de sange pentru hepatita si sa vada starea ficatului.
Mergeti la ei cu rezultatul de la ecografie.
Ficat gras (inceput de steatoza hepatica) puteti avea si de la alcool sau medicamente. Nu stiu daca este cazul.
0
02-03-2016, ora 22:43
mayana
Nu este medic/terapeut
mayana
am citit si eu ca alcoolul ar putea fi una dintre cauzele ficatului gras, dar nu consum alcool, rar cand beau un pahar de vin, sau vara cate un pahar de bere, dar rar.nu sunt grasa si nici nu mananc prea gras.Doctorita mi-a zis ca ar putea fi si din cauza ca am luat mult timp anticonceptionale si faptul ca am avut si hepatita A si B, mi-a afectat si metabolismul.
0
02-03-2016, ora 22:51
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Steatoza hepatica sau ficatul gras se face de la anticonceptionale. Cititi articole despre asta si cereti de la medicul de familie sa va prescrie o cura de detoxifiere cu ceva.
40 % din anticonceptional se stocheaza in ficat, nu se elimina si da mai tarziu diferite probleme de sanatate.
Liv 52, Spirulina, alt hepatoprotector, mai cautati pe site-urile firmelor naturiste sa vedeti ce gasiti pentru detoxifiere. Vedeti Plant Extrakt, Hofigal, Fares, etc au site-uri net cu toate produsele lor si proprietatile acestor produse.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici