hepatita B cronica

22-03-2007
aviva
Nu este medic/terapeut
aviva
Va rog sa ma puneti la curent cu ultimele noutati in domeniu-ma refer la tratament. Exista vreun medicament nou pentru a "negativiza" AgHBS?
Vreau sa emigrez in Canada. Am vreo sana???? Copii pot sa fac? sunt inca tanara.la ce mai pot visa?
10 comentarii
0
25-03-2007, ora 00:00
starchoice
Identitate neconfirmată
starchoice
Sunt incercari in China. In prezent pe un lot de voluntari apicam si noi aceasta terapie din pacate cam scumpa. Medici chinezi aproximeaza la 3 - 6 luni negativarea. Personal am rezerve desii primele rezultate in Romania sunt incurajatoare. Convingerea mea este ca un tratament eficient trebuie urmat doi ani. Eficienta anticorpilor si " incivisatea " lor celulara ar fi esentiala.
Cu stima
0
02-05-2007, ora 00:00
Dr. Markus Sorin
Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
Dr. Markus Sorin
Remarc ca nimeni nu spune aici despre tratamentul standardizat al infectiei cronice cu virus hepatic B: Lamivudina si Interferon. Adresati-va unui gastroenterolog pt a afla detalii si daca va incadrati in indicatiile acestor medicamente, daca nu aveti contraindicatii, etc. OK, nu am nimic impotriva tratamentelor naturiste, suplimentelor nutritionale, dar numai in colaborare si cu un gastroenterolog-hepatolog.
0
08-05-2007, ora 00:00
di
Nu este medic/terapeut
di
Nici eu nu am nimic impotriva Lamivudinei di Interferonului decit faptul ca au o multime de efecte adverse destul de greu de suportat si pentru destul de putine sanse de vindecare.Pacientii mei care au ales varianta cu tratamente naturiste au rezultate f. bune iar efectele advarse sunt practic inexistente!
0
21-05-2007, ora 00:00
ovidius
Identitate neconfirmată
ovidius
Dr Dumitrescu Ioan
Putina sinceritate nu strica !
Greu de crezut ca Lamivudina da 100 %, negativare, sau infapt avem o negativare naturala. In ceea ce priveste suplimentele nutritive. comentariile sunt de prisos. Un medic trebuie sa aiba in primul rand constiinta faptelor sale. A amagii un pacient este mai urat decat discursul politic. Persoanl incerc, repet incerc sa cresc productia proprie de intereferon a limfocitelor T, utilizand o ciuperca comestibila numita Ganoderma lucidium ( preparat Ling Zhi ), dar dupa ce " linistesc" limfocitul T, pentru a nu da curs dezvoltarii agresive a proceselor autoimune.
Pentru colegii medici : nu uitati a face dozarea de Ig G familie herpes virusuri - din care face si v Epstein Barr.
0
21-05-2007, ora 00:00
di
Nu este medic/terapeut
di
Nu am vorbit despre NEGATIVARE cu ajutorul suplimentilor de nutritie ci de INACTIVARE! Va doresc succes in experimentele dvs. !Pentru OVIDIUS
0
27-05-2007, ora 00:00
ovidius
Identitate neconfirmată
ovidius
Dr Dumitrescu Ioan
Nu cred ca foloseste nimanui sa ne jucam cu vorbele, asta este specialitatea avocatilor. Daca si medicii devin slujitorii minciunii, atunci mai bine ne tratam la babe.
Organismul este un sistem complex care este evident amenintat de informatia ADN viral. Latent sau activ ADN-ul viral intranuclear este o "bomba", cu efect intarziat. Idealul ar fi ca "genistii = limfocitul T " sa isi faca "treaba = productia de interferon propriu ".
Ca informatie - personal recomand la pacientii mei sa utilizeze tot un produs supliment nutritiv : o ciuperca comestibila = Ganoderma Lucidum" ( produs numit Ling Zhi ) pentru a stimula limfocitul T.
Desii nu este alfa si omega al imunitatii celulare, totusi studiile americane si chinezesti de inalta tinuta stiintifica recomanda aceasta ciuperca ca fiind eficienta.
Personal utilizez un algoritm complex de diagnostic si tratament si rezultatele nu sunt de neglijat.
0
17-06-2007, ora 00:00
teo teo
Nu este medic/terapeut
teo teo
buna sunt noua pe forum si veau sa cer sfatul unui medic.
la internare am avut TGP 63 la externare 78 si TGO la internare 36 la externare 47. S-a precizat diagnosticul de SINDROM CITOLITIC HEPATIC FARA ETIOLOGIE PRECIZATA. Eu prezint dese ameteli, dureri de cap, stare generala proasta si fatigabilitate. Aceste simptome le am de un an de zile. Am facut diverse tratamente cu LAGOSA si farcovit. PEV cu glucoza 10%+ aspatofort si ampicilina. nu am simtit nici o ameliorare.
acum urmez tratament cu LAGOSA, SERMION, DETRALEX+5PERFUZII CU VITAMINE DIN COMPLEXUL B.
Va rog sa-mi sprecizati daca este bun acest tratament si eventual un prognostic la evolutia bolii in raport cu tratamentul indicat.
VA ROG sunt disperata ca am numai 40 ani.
0
17-06-2007, ora 00:00
ovidius
Identitate neconfirmată
ovidius
Dr Dumitrescu IoanCitoliza de cauza neprecizata, este boala neinvestigata !
Nu cred ca nu exista o cauza.
Parazitoza, debut colagenoza, trebuie sa existe o cauza fara de care nici un tratament nu poate fi conceput.
0
10-08-2008, ora 00:00
adriv
Nu este medic/terapeut
adriv
daca am baut dupa o persoana care are hepatita b, c sansa am sa fi contactat si eu virusul?
0
27-09-2018, ora 14:28
Numele
Nu este medic/terapeut
Numele
La cat timp de la contaminare se pot recolta analize pentru a avea un rezultat concludent? Va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Studiu: terapia antivirală care elimină complet virusul hepatic B
  • Hepatita B, combătută de o nouă imunoterapie „extrem de eficientă”
  •