HEPATITA CRONICA

In urma unor analize medicale am fost diacnosticat ( suspect de hepatita c) dar nimic concret.Ma doare foarte tare in partea dreapta sub coasta si mi sa zis ca e Colecist si ca ficatul nu doare.Nu mai am pofta de viata si mie frica mereu ca ma doare si ma dobuara boala si nu am nici o sansa, practic e autosugestie dar nu stiu cum sa scap. Daca aveti ideie ce pot face ca sa-mi recapat increderea si pofta de viata.Va multumesc anticipat.
1 comentarii

Nu am inteles daca ai fost diagnosticat cu hepatita cronica sau este doar o supozitie. Intr-adevar tesutul hepatic nu doare, insa capsula cu care este invelit are terminatii nervoase si in cazul maririi ficatului (din diverse motive) apare durerea hepatica. Poate ne spui si noua rezultatele analizelor pe care le-ai facut si alte simptome, daca mai ai.
Oricum ar fi nu are rost sa te gandesti la ce-i mai rau, mai ales ca ai spus ca nu stii nimic clar. Aceasta boala este tratabila, trebuie insa sa ai putina rabdare. Multa sanatate si asteptam vesti.
Oricum ar fi nu are rost sa te gandesti la ce-i mai rau, mai ales ca ai spus ca nu stii nimic clar. Aceasta boala este tratabila, trebuie insa sa ai putina rabdare. Multa sanatate si asteptam vesti.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6purtator de AgHBs sau hepatita cronica?
- 5HTA + Hepatita cronica
- 3hepatita cronica persistenta + ficat usor marit
- 4hepatita cronica, colici abdominali, ciroza, splenomegalie
- 3nivel transaminaze crescut, dupa tratament antihepatic?
- 4esentiale? as vrea parerea unui medic
- 5fibroscan, fibromax - cat costa si ince masura ma ajuta?
- 0Am hepatita cronica cu virus C, ma pot pensiona?
- 0Hepatita cronica ?
- 0sunt suspect de hepatita cronica?
- 4afectiuni ale ficatului... hepatita cronica
- 0Anizocromie eritrocitara usoara
- 0Hepatita toxica cronica
- 0Am o intrebare - hepatita B cronica si tbc
- 0Hepatita C
- 0Hepatita b
- 1Glicemie mica
Mai multe informații despre: hepatita cronica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: