Hepatoprotect Forte

04-06-2010
Beyoncé
Nu este medic/terapeut
Beyoncé
Iau anticonceptionale Yaz, as vrea sa va intreb daca pot lua Hepatoprotect Forte ( cu silimarina 150 mg), pt a-mi proteja ficatul? Am auzit ca ar fi bine sa utilizez un protector pt ficat daca folosesc anticonceptionale. Doar ca pe prospect scrie: "Femeile insarcinate si cele care folosesc contraceptive orale trebuie sa ceara sfatul medicului inainte de a incepe sa utiliseze acest produs".
Ce ma sfatuiti? Sa iau Hepatoprotect Forte sau nu?

Va multumesc anticipat!
2 comentarii
0
05-06-2010, ora 01:01
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Nu, nu luati, deoarece:
-in cazul in care nu aveti probleme hepatice, nu are rost sa luati inca un produs al industriei chimice. Medicamentele se iau numai cand este necesar.
-in cazul in care aveti probleme cu ficatul, este necesar mai intai sa intrerupeti (la sfaristul foliei) medicatia hormonala.
0
05-06-2010, ora 11:14
Beyoncé
Nu este medic/terapeut
Beyoncé
Am luat un comprimat ieri, este vreo problema? Probleme cu ficatul as avea, deoarece tot timpul mi s-a spus ca as avea o "hepatita ascunsa", nu stiu exact ce inseamna acest lucru...
Dar mai bine nu le iau. Are ceva daca am luat deja o pastila?
Va multumesc pentru sfaturi! Tin cont de ele intotdeauna si ma ajuta extrem de mult.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul