Hepatoprotect Forte
Iau anticonceptionale Yaz, as vrea sa va intreb daca pot lua Hepatoprotect Forte ( cu silimarina 150 mg), pt a-mi proteja ficatul? Am auzit ca ar fi bine sa utilizez un protector pt ficat daca folosesc anticonceptionale. Doar ca pe prospect scrie: "Femeile insarcinate si cele care folosesc contraceptive orale trebuie sa ceara sfatul medicului inainte de a incepe sa utiliseze acest produs".
Ce ma sfatuiti? Sa iau Hepatoprotect Forte sau nu?
Va multumesc anticipat!
Ce ma sfatuiti? Sa iau Hepatoprotect Forte sau nu?
Va multumesc anticipat!
2 comentarii
Nu, nu luati, deoarece:
-in cazul in care nu aveti probleme hepatice, nu are rost sa luati inca un produs al industriei chimice. Medicamentele se iau numai cand este necesar.
-in cazul in care aveti probleme cu ficatul, este necesar mai intai sa intrerupeti (la sfaristul foliei) medicatia hormonala.
-in cazul in care nu aveti probleme hepatice, nu are rost sa luati inca un produs al industriei chimice. Medicamentele se iau numai cand este necesar.
-in cazul in care aveti probleme cu ficatul, este necesar mai intai sa intrerupeti (la sfaristul foliei) medicatia hormonala.
Am luat un comprimat ieri, este vreo problema? Probleme cu ficatul as avea, deoarece tot timpul mi s-a spus ca as avea o "hepatita ascunsa", nu stiu exact ce inseamna acest lucru...
Dar mai bine nu le iau. Are ceva daca am luat deja o pastila?
Va multumesc pentru sfaturi! Tin cont de ele intotdeauna si ma ajuta extrem de mult.
Dar mai bine nu le iau. Are ceva daca am luat deja o pastila?
Va multumesc pentru sfaturi! Tin cont de ele intotdeauna si ma ajuta extrem de mult.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon