Herbalife?

742 comentarii 1 23 ..... 24 25 Înainte ›
0
24-07-2008, ora 00:00
madmax
Nu este medic/terapeut
madmax
Herbalife afirma niste lucruri pt care nu are NICI o dovada: cate studii serioase s-au facut ca sa vada ca din 1000 de clienti au slabit atat %? Ei merg pe cazuri izolate care bine, asa in functie de metabolismul personal, in schimb de miile de esecuri si de efectele adverse, uneori grave, nu spun nimic. marketing pt creduli!
Cat de nocive sunt - iata si dovezi adevarate:

1. Recent in Spania au aparut cazuri de toxicitate hepatica si produsele Herbalife au fost interzise de Ministerul sanatatii. cazuri dar sunt peste tot (Suedia, Israel) - vezi link
http://www.freenews.ro/_public/ro/stire/54...teaza-sanatatea
Toti distribuitorii tin sa sublinieze ca herbalife nu e medicament, e supliment nutritiv. OK, atunci legea zice ca nu au voie sa aiba indicatii terapeutice; in schimb ei iti recomanda o mie de beneficii pt care NU au argumente stiintifice, nimic.. doar vorbe.

herbalife iti dezechilibreaza complet si profund metabolismul, iar plantele din el, mare parte secrete, nu sunt nici ele clar studiate. NU TOT CE E PLANTA E BUN! Multe medicamente si otravuri se extrag din plante, iar concentratia de substante active nu e nici masurata nici precizat in herbalife.
Sigur ca senzatia de foame dispare pt ca te indopi cu efedrina, o amfetamina care reduce foamea dar stimuleaza in exces inima, da hipertensiune, risc derupere a vaselor de sange din creier si risc de deces Planta ma guang din HL contine efedrina.
Atasez cateva linkuri care pe mine m-au convins sa fug cat pot de acest sistem de manipulare si stoarcere de bani, in care mii de oameni de buna credinta au fost fraieriti in sincera lor dorinta de a slabi, de a fi mai sanatosi si mai fericiti.
http://www.rickross.com/groups/herbalife.html

http://www.rickross.com/groups/herbalife.html
http://www.healthseakers.com/pages/weightloss/weight10.html

In 2007 au aparut o serie de articole extrem de importante:
Association between consumption of Herbalife nutritional supplements and acute hepatotoxicity. [J Hepatol. 2007]

Herbal does not mean innocuous: ten cases of severe hepatotoxicity associated with dietary supplements from Herbalife products. [J Hepatol. 2007]

[Hepatotoxicity associated with the consumption of herbal slimming products] [Med Clin (Barc). 2007]

Mechanisms of drug-induced liver disease. [Clin Liver Dis. 2007] Assessing causality in drug-induced liver injury. [J Hepatol. 2000]

E suficient titlul, dar daca le vreti, cautai pe PubMed

Numai bine
0
24-07-2008, ora 00:00
ave_alexu
Nu este medic/terapeut
ave_alexu
informatia este eronata intrucat produsele herbalife nu contin efedrina si nici planta ma huang(apropo, ma guang nu exista), lucru care se poate demonstra prin citirea etichetelor.De altel, controalele efectuate la laboratoarele Herbalife sunt foarte severe si s-a demonstrat ca produsele nu pun in pericol sanatatea.In nici o tara europeana produsele Herbalife nu sunt interzise.Restul sunt ZVONURI...
0
25-07-2008, ora 00:00
Dee-Dee
Nu este medic/terapeut
Dee-Dee
madmax: nu-ti mai bate capul, pe unii spalarea pe creier a avut efect. alexu mama, ai ceva dovezi sa sustii ce afirmi? Unde/cand/cum/conform ce S-A DEMONSTRAT ca produsele nu pun in pericol sanatatea? Macar madmax a dat o serie de link-uri sa-si sustina comentariul.
Vorba aia, "but it has electrolytes!" ;)
0
25-07-2008, ora 00:00
ave_alexu
Nu este medic/terapeut
ave_alexu
au fost foarte multe comentarii pe tema asta cum k nu sunt bune si k au foarte multe contraindicatii si produsele au fost date la diferite laboratoare neutre si au constatat k nu fac rau produsele, nu afecteaza sanatatea.cum sustin?
uitati-va pe eticheta ce contin produsele si nu va dati atata cu presupusu...
in spatele produselor se afla un laureat al premiului Nobel pt o descoperire pe sistemul cardiovascular.(Louis Ignarro)
http://www.herbalife.com/global/science/adv_bio_lignarro.jsp
0
25-07-2008, ora 00:00
ave_alexu
Nu este medic/terapeut
ave_alexu
In februarie 2003, datorita sprijinului UCLA, a fost lansat oficial Laboratorul de Nutritie Celulara si Moleculara "Mark Hughes".
Noul laborator permite specialistilor sa cerceteze proprietatile plantelor, utilizand in premiera mondiala metoda profilarii multivalente.
Compania Herbalife a transpus practic rezultatele cercetarilor din acest Laborator, ele materializandu-se in produsele de inalta calitate pentru o nutritie echilibrata si ingrijire personala.
0
25-07-2008, ora 00:00
delfina
Nu este medic/terapeut
delfina
Madmax si Dee-dee
va rog nu va mai chinuiti
eu aici am fost facuta specie si in toate felurile
pt simplul fapt ca am zis tare ca am ajuns la urgente din cauza la Haerbalife.nu are rost.sa citeasca ei etichetele.ca eu acuma trebuie sa stau cu dictionarul in mana si sa iau toate plantele la verificat
si la urma urmei.si minciuna e o vorba.
0
26-07-2008, ora 00:00
ave_alexu
Nu este medic/terapeut
ave_alexu
ai ajuns la urgente suspecta de apendicita???=))=))=))
toata lumea face apendicita.e ceva normal.=))=))"am ajuns la urgente suspecta de apendicita"
0
26-07-2008, ora 00:00
ave_alexu
Nu este medic/terapeut
ave_alexu
apropo madmax si dee dee nu se mai chinuie de mult.vad ca tu te cam chinui.fiecare cu parerile lui
0
28-07-2008, ora 00:00
style4you
Nu este medic/terapeut
style4you
Deci acuma sincer, delfina ti-am mai zis si stie si alex ca e posibil sa fii luat nrg si " nutritionistul" sa nu iti fi facut acele analize wellnes, ca sa isi dea seama ca esti hipertensiva. In rest nu te inteleg ce ataci asa de tare la fel ca si ceilalti.Va spun un singur lucru vorbiti fara sa cunoasteti si fara sa puteti demonstra...Chiar va omoara nutritia?Ma dati-va cateva seturi de palme inainte de a spune ceva. In rest, abia astept sa se spuna o informatie total eronata ca a celor persoane negative mai de sus, la televizor, ca atunci cei de sus din companie nu vor sta degeaba, si o sa vedetzi si voi ce e nutritia...si compania Herbalife.in fine, eu m-am saturat de pagina asta de incompetenti.V-am pupat
0
29-07-2008, ora 00:00
ave_alexu
Nu este medic/terapeut
ave_alexu
nu are rtost s iti bati capul cu niste pertsoane care chiar nu stiu ce e bine pentru sanatatea lor.o s fiti la fel de bolnavi k si pana acum dak nu aveti grija ce mancati si o s dati bani p sute de medicamente care oricum nu va vor ajuta si tot cu ele o sa muriti(daca voi chiar considerati ca mancati foarte sanatos)
0
31-07-2008, ora 00:00
madmax
Nu este medic/terapeut
madmax
Despre marele laureat Nobel al herbalife, dr Ignacio, NU A LUAT PREMIUL NOBEL PT HERBALIFE. El a studiat cu totul altceva si apoi a fost cumparat de cei de la herba sa le dezvolte un medicament care a fost un fiasco(nutralite). A facut afirmatii despre el asa cum faci si tu despre herbalife, fara dovezi medicale puternice si i-a sarit in cap toata lumea medicala, A fost nevoit sa recunoasca faptul ca nu a fost corect si ca ia bani de la herbalife.
0
31-07-2008, ora 00:00
madmax
Nu este medic/terapeut
madmax
Ai dreptate delfina, nici comentariile mele nu sunt adaugate. le-am scris de 2 ori, rel diferit dar cu aceeasi esenta. poate ca e o perioada de latenta, poate am nimerit in cuibul supervizorilot HBL
Hai sa te distrezi, am gasit un formular de evaluare wellnes, ca sa vezi ce parsivi pot fi ca sa te prinda si sa vanda...

DERULARE ANALIZĂ CORPORALĂ ŞI NUTRIŢIONALĂ
- EVALUARE WELLNESS -

Acest manual ilustrează derularea detaliată a unei Analize Corporale şi Nutriţionale gratuite - Evaluare Wellness -. Ea detaliază etapele metodologiei generale în care putem folosi evaluarea wellness ca poartă de intrare la Total Plan, alaturi de intrarea prin studiul de piaţă pe Mic dejun sănătos şi de intrarea prin Nutriţie Externă (oferirea unui tratament de faţă gratuit).

Etape :
1. Destinderea atmosferei şi pregătirea materialelor (broşura evaluare Wellness, rigla proteică)
2. Descrierea analizei şi anunt cererea recomandărilor
3. Aţi auzit de Herbalife ? Herbalife în 3 cuvinte (1 min) cu ajutorul mapei de prezentare
4. Sensibilizarea asupra alimentaţiei contemporane cu ajutorul mapei de prezentare
5. Evaluarea efectivă: aflarea IMC-ului, proteine, rata metabolică, scor
6. Promovarea broşurii - îi facem pofta să îşi dorească broşura
7. Evaluare servicii
8. Cererea recomandărilor
9. Tranziţia spre vânzare: 2 ieşiri posibile - suplimenţi sau controlul greutăţii
10. Fixarea unei noi întâlniri de Total Plan - Mic dejun sau Nutriţie Externă
11. Prezentarea oportunităţii financiare

Aici prezentăm un exemplu de metodologie, experienţa dvs. personală o să vă aducă cu siguranţă uşurinţă în desfăşurarea întâlnirii, dar aveţi grijă să respectaţi principiile care au dovedit că funcţionează.

PREGĂTIREA ÎNTÂLNIRII

Nu trebuie să aveţi nici un produs de Nutriţie Internă pe masă în timpul întâlnirii. Totuşi, puteţi avea în maşină, sau în geantă, undeva unde participantul să nu vadă, ceai Thermojetics Beverage, mostre de F1, şi toate produsele necesare pentru a face un Client pe Termen Lung. Le scoateţi în momentul în care aţi terminat Analiza, aţi completat formularul de evaluare şi aţi obţinut recomandările, dar numai şi numai în cazul în care persoana se arată interesată şi doreşte să cumpere produse. Atunci va fi un bun moment să prezentaţi toate produsele de Nutriţie Internă.

Cereţi o masă unde să vă aşezaţi şi cereţi permisiunea să vă aşezaţi instrumentele pe acea masă. Aşezaţi acolo documentele şi toate materialele de care aveţi nevoie. Dacă aveţi un Body fat monitor şi / sau un cântar, un cm, scoateţi-le. Scoateţi de asemenea rigla estimator de proteine ShapeWorks, dar nici un alt document despre produse şi nici un produs. Scoateţi de asemenea broşura de Evaluare Wellness.

CUM SĂ FACEM ANALIZA CORPORALĂ ?
1. Destinderea atmosferei
2. Descrierea analizei şi avertizez cererea recomandărilor
DISCUŢIE DE ÎNCEPUT:
"Ei bine vom efectua deci pentru dvs. o analiză corporală şi nutriţională prin intermediul acestei evaluări Wellness. Iată cum vom proceda:
Eu o să vă pun o serie de întrebări asupra obiceiurilor dvs. alimentare şi asupra obiceiurilor de viaţă, şi vă voi face de asemenea câteva măsurători, ceea ce ne va permite să vedem concret care este starea sănătăţii şi a corpului dvs. la momentul actual şi să vă dăm o serie de recomandări pentru a ameliora dacă este posibil obiceiurile dvs. alimentare şi pentru a diminua comportamentele care prezintă riscuri. În final, dacă această analiză v-a plăcut şi o să o consideraţi utilă, vă voi oferi şansa să oferiţi acelaşi serviciu gratuit altor persoane şi, drept mulţumire, vă voi înmâna gratuit broşura "Evaluare Wellness" a companiei noastre. Această broşură va fi personalizată, pentru că ea va conţine atât rezultatele acestei analize cât şi recomandările adecvate."

3. Aţi auzit de Herbalife ? Herbalife în 2 cuvinte (1 min) cu ajutorul mapei de prezentare
Înainte să vă fac analiza haideţi să vă spun datorită cărei companii beneficiaţi de această analiză gratuită. Este vorba despre compania Herbalife International. Aţi auzit până acum de Herbalife ?
Da/ Nu - nu contează, spuneţi "Excelent" şi nu cereţi detalii ce a auzit etc.
Daţi-mi voie să vă spun căteva cuvinte despre această companie cu care lucrez. Este o companie americană care are ca şi domeniu de competenţă domeniul Wellness - traducere stare de bine, alimentaţie corectă, mod de viaţă sănătos. Înfiinţată în Los Angeles în 1980, a pornit de la visul unui tânăr american de a aduce o nutriţie sănătoasă în întreaga lume, de a schimba obiceiurile alimentare ale oamenilor. 64 de ţări, listată la cea mai prestigioasă bursă NYSE. Consiliul Ştiinţific Herbalife: nutriţionişti de renume mondial, printre care şi un laureat al premiului Nobel. Compania Herbalife în traducere mot-a-mot "viaţă cu ajutorul plantelor", trei direcţii de produse pe bază de plante: alimentaţie corectă (mic dejun, nevoi specifice), controlul greutaţii (slăbire, menţinere, îngrăşare) şi nutriţie externă. Propunem diferite lucruri :
1. Consultaţii gratuite
2. Tratament de faţă gratuit
3. Degustări gratuite de Mic dejun sănătos şi ceai energizant
4. Analiză Corporală şi Nutriţională gratuită

4. Sensibilizarea asupra alimentaţiei contemporane cu ajutorul mapei de prezentare
"Acum vă voi face mica dvs. broşură personalizată. Dar mai întâi haideţi să vedem de ce această faimoasă analiză ?
Ei bine pentru că avem probleme legate printre altele de alimentaţia modernă. Gătim mai puţin, înainte femeile petreceau foarte mult timp în bucătărie, lucrurile au evoluat, femeile muncesc la fel de mult ca şi bărbaţii, fără să mai vorbim de bucătăria modernă (fastfood, semipreparate, gătitul la cuptorul cu microunde). În fiecare zi ne aflăm într-o capcană dublă : avem un surplus continuu în alimentaţie de grăsimi, toxine, sare, zahăr, carbohidraţi nesănătoşi, proteine animale, conservanţi şi un deficit continuu de vitamine, minerale, grăsimi sănătoase, proteine vegetale, apă. Sedentarismul a înlocuit modul de viaţă activ, preferăm să luăm liftul decât să urcăm pe scări, să mergem cu maşina sau transportul în comun decât pe jos, să stăm în faţa calculatorului sau TV decât în aer liber. Toate lucrurile astea se acumulează, fără să mai vorbim de lucruri pe care efectiv nu le putem controla: agricultura nu se mai face ca altădată, mâncarea este transportată pe distanţe lungi, trăim într-un mediu stresant. Oamenii au din ce în ce mai mult probleme cu surplusul sau deficitul de greutate. Foarte multe articole din ziare trag un semnal de alarmă referitor la alimentaţie. Ei spun că ar trebui de exemplu să mâncăm zilnic 5 porţii de legume şi fructe de diferite culori, proaspete. E adevărat că sunt lucruri importante şi din păcate nu avem mereu timp să le acordăm atenţie în viaţa noastră activă, cu toate problemele moderne.
Mai sunt şi alte probleme. Statisticile arată că 70% din vizitele la medic sunt direct sau indirect legate de alimentaţie.
70% din decesele premature au 3 cauze principale: infarct, accident cerebral şi cancer. Ceea ce este şocant este că specialiştii au arătat că 50% din cazuri ar putea fi evitate sau întârziate printr-o alimentaţie sănătoasă.
Aşadar impactul alimentaţiei este enorm. Astăzi este naiv să credem că putem avea sănătate pe termen lung fără o nutriţie echilibrată.
Iată de ce eu mă implic în acest domeniu şi de ce este important să vă facem şi dvs. această analiză asupra obiceiurilor alimentare şi să atragem atenţia asupra comportamentelor care prezintă riscuri din acest punct de vedere.


5. Evaluarea efectivă: aflarea IMC-ului, proteine, rata metabolică, scor
A. Evaluare riglă ShapeWorks: IMC, consum necesar de proteine, rata metabolică în repaus
B. Chestionar obiceiuri alimentare
C. Scor
De fiecare dată când valoarea răspunsului este zero, bifaţi în stânga ( pagina 18 unde sunt şi recomandările) încercuind numărul întrebării, întrebare cu întrebare.

Notaţi răspunsul la întrebări fără comentarii.

Scorul. Să ne imaginăm că e 7. "Sunteţi la jumătate, nu este catastrofal, dar sunt căteva puncte pe care ar fi recomandat să le îmbunătăţiţi. Tocmai cu acest scop a fost creată această broşură Wellness". Întoarceţi broşura spre persoana respectivă şi detaliaţi broşura astfel încât să îşi dorească să o aibă, să înţeleagă importanţa informaţiei din interior.

6. Promovarea broşurii - îi facem pofta să îşi dorească broşura
Promovăm broşura pagină cu pagină.
"Această broşură a fost alcătuită în colaborare cu nutriţionişti de renume mondial cum este doctorul David Herber care este decanul Facultăţii de Nutriţie Umană de la Universitatea din California, Los Angeles, şi vă explică pentru început marile principii pentru o stare wellness optimă. ..............(Explicaţi fiecare pagină a broşurii, citind mai ales titlurile). Şi la finalul broşurii aveţi aceste pagini unde vom găsi nişte răspunsuri la aceste puncte care trebuie în cazul dvs. îmbunătăţite: de exemplu am văzut că în cazul dvs. nu mâncaţi suficiente fructe şi legume şi peşte şi o să găsiţi aici câteva sfaturi extrem de utile. "


7. Evaluare servicii

"Acum o să am o rugăminte la dvs. Va rog să îmi evaluaţi serviciile si recomandarile pe care vi le-am oferit astăzi. Notati cu nota 1 dacă ceea ce ati auzit nu a adus nimic nou sau nu sunteţi de acord cu cele spuse şi cu nota 5 dacă ati constatat ca recomandarile sunt utile si sunteţi de acord cu sugestiile primite ".

8. Cererea recomandărilor
Până la acest punct nici un comentariu referitor la întrebări sau la produsele Herbalife.
"Dna.........văd că apreciaţi că aţi beneficiat de o evaluare Wellness gratuită. Cum am stabilit vă dau acum posibilitatea să oferiţi această analiză gratuită şi altor persoane dragi. O să vă rog să notaţi aici numele şi numărul de telefon a cel puţin 5 persoane cărora să le pot oferi din partea dvs. aceeaşi analiză gratuită. Drept mulţumire o să vă las această broşură la care să vă raportaţi din când în când.
...(surâzând) nu vă mai amintiţi de nimeni căruia să îi oferiţi acest serviciu gratuit? Cunoaşteţi cu siguranţă persoane care ca şi dvs. ar aprecia această analiză. Voi proceda exact în acelaşi mod : voi programa o analiză gratuită la ei acasă. »
De fapt, nici eu nu îmi pot aminti de toate cunoştinţele mele, pur şi simplu aşa. Aveţi telefon mobil?
da.....
Şi vă înregistraţi numărul de telefon al cunoştinţelor dvs. ?
«nu, eu le scriu în agenda mea de adrese »
Super, atunci să aruncăm o privire. Poate vă mai amintiţi. E păcat, această analiză este acum gratuită deşi pe piaţă are o valoare foarte mare."
Vă dă şi alte persoane. (ea îşi ia carnetul, completează toată foaia şi spune) «am terminat »

9. Tranziţia spre vânzare: 2 ieşiri posibile - suplimenţi sau controlul greutăţii

Sunt 2 tipuri de ieşiri posibile: dacă IMC este normal şi persoana nu are surplus sau deficit de greutate facem tranziţia spre vânzare de suplimenţi alimentari. Daca are surplus facem tranziţia spre vânzare program controlul greutăţii.
"Vă las cadou această broşură să vă raportaţi la ea din când în când. O să găsiţi răspunsuri la întrebările care vă ridică probleme în cazul dvs. particular. Am văzut mai ales că dvs. nu consumaţi ............o să găsiţi în broşură o grămadă de recomandări foarte interesante. Acum eu îmi dau seama că uneori e dificil să facem toate aceste lucruri din cauza stilulului şi ritmului nostru de viaţă şi nu e uşor să schimbăm acest lucru. Cu acelaşi lucru mă confrunt şi eu (dacă nu e la îndemână peşte nu mănânc peşte). Din acest motiv una dintre soluţii este să luăm suplimenţi alimentari şi compania Herbalife are anumiţi suplimenţi care va pot ajuta în aceste cazuri particulare. Spuneţi-mi vă rog v-ar plăcea să aflaţi informaţii despre suplimenţii care v-ar putea ajuta să reparaţi aceste insuficienţe ?"
DA/NU.

"Vă las cadou această broşură să vă raportaţi din când în când. O să găsiţi răspunsuri la întrebările care vă ridică probleme în cazul dvs. particular. Am văzut mai ales că dvs. raportat la IMC aţi puea aduce îmbunătăţiri. V-ar interesa? De ce vă întreb : pentru că poate vă putem ajuta. Compania HBL este lider mondial în controlul greutăţii. Puteţi slăbi sănătos, fără foame, cu multă energie între 3-5 kg pe lună. Rezultate, rezultate, rezultate". Deci v-ar interesa informaţii despre soluţia noastră pentru controlul greutăţii ?" DA/NU.

A. Dacă răspunsul este NU atât pentru suplimenţi cât şi pentru greutate şi nu aţi făcut încă Total Plan pe Mic Dejun sănătos, treceţi la etapa STABILIREA ÎNTÂLNIRII PENTRU MIC DEJUN. Dacă răspunsul este NU şi aţi făcut deja Total Plan pe Mic Dejun, trceceţi la etapa PREZENTAREA OPORTUNITĂŢII.
B. Dacă răspunsul este DA pentru controlul greutăţii şi atât dvs. cât şi participantul aveţi o oră liberă, faceţi un Client folosind Revista Clientului. Dacă nu fixaţi o altă întâlnire pentru acest lucru în maxim 48H.
C. Dacă răspunsul este DA pentru suplimenţi şi în funcţie de ceea ce aţi descoperit în timpul Analizei, arătaţi-i produsele care i se potrivesc.
EX.
Întrebarea 1 - Activated Fiber pentru a diminua grăsimile, PPP
Întrebărea 2 - Schizandra, Rose Ox şi Activated Fiber pentru antioxidanţi şi fibre
Întrebarea 3 - Activated Fiber
Întrebarea 4 - Herbalifeline
Întrebarea 5 - Activated Fiber, Herbalifeline
Întrebarea 6 - Aloe Drink şi Activated Fiber, F1
Întrebarea 7 - Sport, Thermojetics Beverage, NRG, F1, Tanq Kuei plus
Întrebarea 8 - Program pentru controlul greutăţii, F1, ceai
Întrebarea 9 - Formula 1 pentru a înlocui o masă
Întrebarea 10 - Thermojetics Ceai, NRG Ceai sau Aloe Drink
Întrebarea 11 - Balonări : Aloe Dink, Activated Fiber; reţine lichide : Celluloss
Întrebarea 12 - Formula 1 şi Thermojetics Ceai, NRG, antioxidanti
Întrebarea 13 - Thermojetics Ceai, / Aloe Drink
Întrebarea 14 - Xtra-Cal, F1, Tanq Kuei Plus
"OK, pe lângă asta ceea ce eu vă recomand este să vă începeţi ziua cu un mic dejun sănătos..."
12. Fixarea unei noi întâlniri de Total Plan - Mic dejun sau Nutriţie Externă
"Am o întrebare la dvs. Pentru că Herbalife vrea să facă cunoscută importanţa micului dejun pentru a arăta şi a ne simţi bine pe termen lung, în această perioadă în mod promoţional facem nişte studii de piaţă depre ce mănâncă românii la mic dejun cu posibilitatea de a degusta soluţia pe care o avem noi ca şi mic dejun sănătos: este vorba despre niste shake-uri cu vitamine, minerale, proteine care reprezintă o masă sănătoasă indiferent de vârstă precum şi de un ceai energizant care înlocuieşte cafeaua. Aţi dori să beneficiaţi de aceasta degustare în mod gratuit ?"
13. Prezentarea oportunităţii financiare
Cunoaşteţi cumva persoane cărora le-ar prinde bine nişte bani în plus lunar ? - Cui nu i-ar prinde bine. - Cu ce vă ocupaţi mai exact ? Sunteţi dispusă să cunoaşteţi o Oportunitate de a munci şi de a câştiga bani în timpul liber, implicându-vă măcar 5H pe săptămână? « da, sunt »

Ok, în afara de direcţia de consultanţă în domeniul Wellness cum am făcut eu azi, eu lucrez De Asemenea cu Direcţia de Marketing a companiei, şi noi căutăm persoane care să fie întreprinzătoare, deschise şi dinamice,
exact ca dvs.
« Mulţumesc »

Spuneţi-mi dna Elena, ce faceţi miercurea viitoare seara ?
« ...nu am nimic planificat »
Ok miercurea viitoare noi vom organiza un seminar de afaceri, unde vom prezenta oportunitatea de afaceri, vom explica detaliat despre companie şi vor fi şi alte persoane care lucrează alături de noi. OK ?......Veţi veni la această întâlnire singură sau însoţită de cineva ?
« Pot veni cu soţul meu ? »
Bineînţeles.
Cu ce se ocupă soţul dvs.?
« Este inginer »
Ok, ca să ştiţi, eu o să vă rezerv un loc, dar am nevoie de o confirmare. Bănuiesc că nu îmi puteţi confirma prezenţa soţului dvs. înainte de a vorbi cu el, aşa-i?
« da »
Dar îmi puteţi confirma prezenţa dvs. ?
« Prezenţa mea, da o pot confirma »
Uitaţi cum o să fac : vă voi confirma prezenţa dvs. Imediat si vă voi telefona mai târziu şi îmi veţi spune dacă soţul dvs. poate veni de asemenea.
« ok »
Şi mâine, vă dau o invitaţie pentru amândoi şi ne întâlnim miercuri..
« perfect «

Elena, a fost o plăcere să vă întâlnesc.. Sunteţi foarte amabilă, şi ne vedem miercuri.


Nu este complicat. Lucrul important este modul în care faceţi tranziţia spre vânzare şi să fiţi atenţi să nu ieşiţi din rolul de expert Wellness până nu aţi terminat cu chestionarul şi recomandările.
0
01-08-2008, ora 00:00
ave_alexu
Nu este medic/terapeut
ave_alexu
ce fel de oameni sunteti voi?nu aveti voie sa faceti asa ceva, , , , , , , !!!!
0
01-08-2008, ora 00:00
madmax
Nu este medic/terapeut
madmax
Se pare ca in lipsa de argumente, a trecut, in mod democratic, la interdictii
Jalnic
0
01-08-2008, ora 00:00
madmax
Nu este medic/terapeut
madmax
Uite argumentele mele pt a nu consuma herbalife:

Produsele contin plumb la concentratii de 1100% fata de cele maxime admise!
dupa ce au publicat rezultatele propriilor teste, in cate plumbul era normal, au fost obligati sa accepte rezultatele a cateva laboratoare independente, la valorile susmentionate.

Pb e neurotoxic, produce anemie, infertilitate si cancer. Nu dati copiilor!

Pentru info suplimentare:

http://www.sequence-inc.com/fraudfiles/200...r-children-too/

http://www.pyramidschemealert.org/psamain/home.html

http://www.examiner.com/p-179854~Herbalife..._by_Victim.html
0
01-08-2008, ora 00:00
ave_alexu
Nu este medic/terapeut
ave_alexu
de und stii tu k contine plumb?nu e adevarat...scaneaza etichetele produselor dak esti asa d destept sa vedem ce contine
0
04-08-2008, ora 00:00
madmax
Nu este medic/terapeut
madmax
http://www.redorbit.com/news/health/1394843/excessive_levels_of_lead_found_in_herbalife_products/index.html

Excessive Levels Of Lead Found In Herbalife Products

The FDI report said that when taken as recommended, these common Herbalife weight management products result in cumulative lead exposure 45 times (4, 636 percent) higher than the legal maximum exposure.

The FDI reported that Herbalife"™s Thermojetics contained 0.663 mcg of lead per tablet, which is well over the maximum daily exposure level. Herbalife recommends that users take the tablet three times daily, resulting in 5.967 mcg of lead every day, and more than 11 times (1100 percent) the maximum exposure allowed per day.


Nu dati copiilor!

http://www.frauddiscovery.net/herbalife3/Herbalife_kids_complete.pdf


http://www.frauddiscovery.net/herbalife2/HighLeadLevels.pdf

HERBALIFE PRODUCTS WARNED TO CONTAIN DANGEROUSLY HIGH LEVELS OF
LEAD TOXINS: SAYS FRAUD DISCOVERY INSTITUTE
Iata la ce simptome sa va asteptati in caz de intoxicatie cu plumb:

Signs and symptoms of lead poisoning in adults may include:
"¢ Pain, numbness or tingling of the extremities - dureri ale membrelor, amorteli picioare
"¢ Muscular weakness- slabiciune musculara
"¢ Headache = dureri de cap
"¢ Loss of appetite = pierderea apetitului (deci herbalife chiar functioneaza!!!)
"¢ Abdominal pain =dureri de burta
"¢ Memory loss= scaderea memoriei
"¢ Mood disorders = tulburari de tip anxietate, depresie
"¢ Reduced sperm count, abnormal sperm = reducere nr spermatozoizi, sperma anormala
"¢ Fatigue = oboseala
"¢ Depression =depresie
"¢ Heart failure= oboseala cardiaca
"¢ Gout=guta
"¢ Kidney failure=afectare renala
"¢ High blood pressure=hipertensiune
"¢ Wrist or foot weakness = slabiciune picioare
"¢ Anemia Fatigue = anemie
Fraud Discovery Institute"™s Barry Minkow, who recently issued a report claiming fraudulent
activity at Herbalife that resulted in the resignation of the company"™s president, says, "One of the
symptoms of lead poisoning is reduced appetite. Could this be the secret behind Herbalife"™s Weight
Management Program?"



http://www.reuters.com/article/companyNews/idUSWNAS910220080423

Spanish Ministry of Health issues precaution on Herbalife brand
0
04-08-2008, ora 00:00
madmax
Nu este medic/terapeut
madmax
http://www.evira.fi/portal/en/food/current_issues/?id=875
Evira investigates suspected liver toxicity of Herbalife
14.01.2008 - 09:53
The October 2007 issue of the scientific journal of European hepatologists, the Journal of Hepatology (vol. 47, 2007) ran an editorial and two research articles, which reported on a possible link between liver injury and the products of Herbalife - a company that markets food supplements and other food products. In a research conducted in Israel and Switzerland, a total of 22 cases were assessed and it was found that the consumption of Herbalife products was the common denominator in 22 patients suffering from symptoms of hepatoxicity.
http://www.thecamreport.com/?p=1246


Liver toxicity associated with Herbalife dietary supplements
Researchers from the University Hospital of Bern in Switzerland report 10 cases of hepatotoxicity.
First, the details.
"¢ A questionnaire was sent to all public Swiss hospitals.
"¢ Cases covering the years 1998 to 2004 were evaluated to determine a causative role of the products.
And, the results.
"¢ Herbalife dietary supplements were implicated in 12 cases of toxic hepatitis "” 10 cases warranted further assessment.
"¢ The time from starting treatment to onset of liver toxicity was 5 months (range 0.5-144).
"¢ Liver biopsy in 7 cases showed hepatic necrosis (liver cell death).
"¢ There was marked lymphocytic/eosinophilic (white blood cell) infiltration and cholestasis (blocked bile flow) in 5 patients.
"¢ One patient with fulminant (severe) liver failure got a liver transplant.
http://www.bio-medicine.org/medicine-news-1/Herbalife-Sued-for-Negligence-and-Fraud-by-Victim-21516-2/


Herbalife Sued for Negligence and Fraud by Victim

Herbalife for causing potential "severe" liver toxicity in over a dozen people in the study and present a call to action to evaluate "Herbalife products for possible hepatoxicity."
Some of the products consumed by Ms. Chen were recently found to contain high levels of lead, in independent testing commissioned by the Fraud Discovery Institute (FDI), who are investigating herbalife for possible fraud. The tests, conducted by an internationally accredited lab operating in 30 countries, showed that at least two of the herbalife products that Ms. Chen consumed -- Shape Works Cell Activator and Tang Kuei Plus -- resulted in a combined daily lead intake of 5.837mcg per day, more than ten times the maximum daily exposure to lead (0.5 micrograms per day)
0
04-08-2008, ora 00:00
madmax
Nu este medic/terapeut
madmax
Mai vrei?
0
10-08-2008, ora 00:00
ave_alexu
Nu este medic/terapeut
ave_alexu
:)):)):))ce naivi sunteti cu totii...ai gasit si tu niste comentarii acolo. hahaha.nu mai imi bat eu capu cu voi.dak voi considerati k mancati sanatos, mancati, dar nu mai vb prostii de herbalifew k habar nu aveti. nu ai consumat produsele k s stii sum sunt.dak cineva iti zice s t arunci in fantana te arunci?te iei dupa c zic oamenii.si crezi tot ce zic ei...consuma produsele dak te tine s vezi p pielea ta dak sunt bune sau nu si nu mai vb din auzite...eu nu as putea s vb despre o "ciocolata"dak nici makr nu am gustat-o.!!!!!!!!!!
0
17-08-2008, ora 00:00
liviua
Nu este medic/terapeut
liviua
eu am o luna de cand sunt pe HBL.si deocamdata e ok.mi-ar placea sa vb cu pers care chiar au slabit, cred ca m-ar ajuta mult.
0
18-08-2008, ora 00:00
madmax
Nu este medic/terapeut
madmax
Cauta pe Google "herbalife forum 2008"si te lamuresti
0
18-08-2008, ora 00:00
madmax
Nu este medic/terapeut
madmax
Atunci cand comunicatele unor ORGANIZATII sunt pt distribuitorii herbalife "niste comentarii acolo"devine grav. E de inteles ca le afecteaza bussinesul, dar in toate e necesara o limita, o decenta minima. Efectele toxice nu se vad imediat, e necesara acumularea in organism deci un timp de latenta.
Chiar ca slabesti, pt ca dieta e hipocalorica, slabeai la fel si fara herbalife.

poate ca-s naiv, , poate ca suntem naivi cu totii, dar aceste organizatii cu siguranta nu sunt:

EVIRA - The Finnish Food Safety Authority

The Finnish Food Safety Authority Evira has requested Herbalife to provide detailed additional information for an assessment of the situation. Evira will also investigate Herbalife products marketed in Finland.

Ministarul sanatatii din Spania -

Fraud Discovery Institute - SUA -
0
18-08-2008, ora 00:00
ave_alexu
Nu este medic/terapeut
ave_alexu
liviua, da-mi idul tau de mess k s vb mai multe s imi spui d unde esti si te lamuresc eu cu orice nelamurire ai avea.sfatul meu e s nu mai intri p forumuri de genu daca vrei s continui s consumi herbalife pt k unii te vor influenta in mod negativ...cunsoc persoane care consuma d 10 ani herbalife si ii vad in fiekre saptamana.nu au murit...mai mult decat atat.tipa a consumat herbalife pe toata perioada sarcinii...
0
19-08-2008, ora 00:00
madmax
Nu este medic/terapeut
madmax
Articole 2008

N-am auzit in viata mea o aberatie mai mare decat sa recomanzi, sustii si argumentezi admin herbalife in sarcina. Orice om educat minimal stie ca NU se dau pt ca unele plante sunt ff nocive pt fat.



Articole medicale 2008


1: Related Articles, LinksManso G, López-Rivas L, Duque JM, Salgueiro E.

Spanish reports of hepatotoxicity associated with Herbalife((R)) products.

J Hepatol. 2008 Aug;49(2):289-90. Epub 2008 May 23. No abstract available.

LinksShouval D, Elinav E.

More reports of potential hepatotoxicity of Herbalife products: Reply.
J Hepatol. 2008 Aug;49(2):290-1. Epub 2008 May 23. No abstract available.

, LinksShouval D, Elinav E.

Herbalife revisited: Reply.
J Hepatol. 2008 Aug;49(2):293-4. Epub 2008 May 27. No abstract available.
PMID: 18565612 [PubMed - in process]
0
19-08-2008, ora 00:00
liviua
Nu este medic/terapeut
liviua
k.-*mai vb, chiar ma intereseaza mult sa vad cum functioneaza toate astea




(*modificat de administrator)
0
20-08-2008, ora 00:00
ave_alexu
Nu este medic/terapeut
ave_alexu
:))iti dau dreptate madmax:))chiar tu ai zis k "unele plante".asa cum nu se recomanda s ii dai fasole unui copil d 2 ani asa nu se recomanda s ii dai toate produsele unei viitoare mamici.eu zic s nu mai aberezi atata...mai bn te-ai informa mai bine
0
20-08-2008, ora 00:00
madmax
Nu este medic/terapeut
madmax
avealex, stiu ca argumentele mele iti derenjeaza in modul cel mai acut vanzarile, dar daca nu ai argumente, du-te cu fasolea ta cu tot.
Spune-mi si mie, ce produse sunt indicate la gravide cand produsele herbalife nu sunt medicamente, ci suplimente si conform legii NU au voie sa aiba nici o indicatie?

Poti sa faci cat vrei pe spiritualul, dar vino cu argumente si studii, nu cu glumite rasuflate
0
20-08-2008, ora 00:00
ave_alexu
Nu este medic/terapeut
ave_alexu
produsele nu au contraindicatii.mamicile nu au voie s slabeasca si d aceea nu s erecomanda acele produse care sunt special pt controlul greutatii
0
20-08-2008, ora 00:00
ave_alexu
Nu este medic/terapeut
ave_alexu
ma intreb oare cati ani ai si dak nu cumva ai ceva mai bun d facut aksa decat s stai si s aberezi atata
Adaugă un comentariu / răspuns
742 comentarii 1 23 ..... 24 25 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.