Herbalife?

742 comentarii 1 2 ..... 24 25
0
31-12-2012, ora 00:49
Corinass
Nu este medic/terapeut
Corinass
Buna tuturor !

De aproape o Luna consum herbalife. Am vorbit cu in consultant si acesta mi-a recomandat cam 6 tipuri de tablete, ceea de mi s-a parut cam mult, dar le-am cumparat si am zis totusi as incerc.

De aproximativ o saptamana mi-au aparut niste pete pe abdomen si spate. Nu am mananca, nu ma ustura.nu am deranjeaza decat prin simpla lor prezenta pt ca nu ar trebui sa existe. In aceasta saptamana am fost la farmacie si mi-a fost recomandate 3 pastile si o crema. Am terminat pastilele si nicio ameliorare. Ce sa fac?

As dori in raspuns cat se poate de rapid.
Daca exista o persoana care sa cunoasca produsele, as putea sa dau denumirile tabletelor, poate nu mi-a fost recomandate bine.

Va multumesc!
0
24-02-2013, ora 15:26
HorHe
Nu este medic/terapeut
HorHe
buna! am inceput si eu sa consum herbelife de cateva zile si mie mi se pare in regula. eu stau in gazda undeva nu conteaza unde dar eu pana acuma o saptamana nu stiam de herbelife si persoana la care stau eu in gazda consuma si consuma asa ceva, nu e distribuitor si mi-au zis ca sunt bune, el este dietic adica nu are voie sa consume sarat dulce sau prea gras si a zis ca produsele astea-s mai bune decat mancarea fara gust pe care o consuma... consuma produsele de ceva ani mi-a spus si din cate ma uit eu la el e foarte sanatos, energic si are 60 si... eu zic da depinde de organism...eu am inceput sa consum asa ceva, si ma simt mai bine zic eu... Parerea mea este ca prima masa este cea mai importanta si daca am gasit posibilitatea sa gasesc una asa ieftina am zis de ce nu... specific ca pana acuma mancam lapte cu cereale in care ma ajungea la peste 50 lei pe saptamana...ca-s cam scumpe si cerealele si aveau si ele acolo vreo cateva vitamine, da cand am vazut ca shak-ul are si vitamine adica vitamina (A D E C B6 B12 si inca vreo cateva)...minerale care nu nu le gasesti pe toate in mancare cum ar fi (calciu, fier, fosfor, magneziu, zinc, iod, potasiu, cupru, seleniu, mangan ).si deasemenea proteine glucide lipide fibre si sodiu.. si sa-mi spuneti ce as mai vrea mai mult de atat...sau ce as putea eu sa mananc dimineata altceva sa mi ofere aceste vitamine minerale si proteine care s cele mai importante
0
13-05-2013, ora 11:37
comnea iulian
Nu este medic/terapeut
comnea iulian
http://inpremiera.antena3.ro/reportaje/rau-cu-buna-stiinta-185.html

pentru cei care cred ca mancarea este sfanta si sanatoasa, care cred ca prafurile sunt otravitoare, care habar nu au sa manance corect, care amaeste proteinele la aceiasi masa, care cred ca 2 litri de apa sunt suficienti pe zi, care mananca doar slata si au masa musculara atrofiata, iar visceralul in balarii, care au impresia ca mananca omega 3 si 6 zilnic, , care mananca fructe dupa masa sau seara, care nu stiu ca atunci cand organismul se detoxifica e posibil sa ajungi si la urgena, organismul scapa de otrava mancata zeci de ani la rand...

oameni buni, nu va zic cu rautate nimic, dar mancarea noastra cea de toate zilele, este otrava noastra cea de toate zilele, pe care a-ti mancat-o cu varf si insesat si vreti sa va insanatositi intr-o luna k altfel nu are efect.. toata otrava adica toxinele trec prin ficat de aceea crede-ti ca va doare... dar organele nu dor niciodata, inima, plamanul, ficat, nu dor!!!! ci muschiii dinprejurul lor provocat de acel organ desigur. toti murim de boli cardiovasculare azi, toxinele alimentare, margasina si grasimea de depun pe vasele noastre sanguine... margarina din ornanism se elimina in 50 de ani... asa ca mancati-o cu placere in continuare. iar cu produsele Herbalife ca de ele se tot vorbeste se elimina in7 ani.. asa ca alegeti dumneavoastra ani in care sa eliminati margasina sau grasimea vegetare, acelasi lucru si se gaseste in toate alimentele de pe piata.

aveti carne din animalul din curte sau leguma din gradina dumneavoastra, consumatile,
restul produselor din macelarii sau supermarket sunt procesate iar dumneavoastra nu simtiti otrava din alimente pentru ca aveti deja alta otrava pe celulele dumneavoastra si normal ca nu sititi alta otrava... de aceea Herbalife face nutritie celulara..
gasiti-va un consultant bun de nutritie, faceti-va analizele sa stiti ce aveti inainte de consumul oricarui produs. daca nu stiati exista un test de INTOLERANTA ALIMENTARA... faceti-va acest test, costa cam mult, dar fiecare om de pe acest pamant are intoleranta la animite alimente si trebuie stiut care sunt aceste alimente altfel nu va insanatositi niciodata!!! nici cu herbalife nici nu ni
numai bine tuturor si multa SANATATE
0
21-07-2013, ora 23:48
l.m.13
Nu este medic/terapeut
l.m.13
Buna seara, primul consumator al acestor produse a fost baiatul meu in urma cu 13 ani. El avea grave probleme de sanatate, iar medicul pediatru i-a recomandat aceste produse pt.intarirea sistemului imunitar si pt.a rezolva o alergie si intoleranta la anumite alimente. Dupa 6 luni de tratament analizele au fost perfecte si iata ca au trecut atatea ani si el este f. ok. si acum la 24 ani. In concluzie: ma felicit ca atunci nu am intrat sa citesc aceste opinii, ci pur si simplu am ascultat un specialist in acest domeniu(apropos-etichetele erau in limba rusa). Succes si celor care nu cred..!
0
23-07-2013, ora 14:10
monis
Nu este medic/terapeut
monis
Buna tuturor, dupa ce am trecut peste prejudecatile ca Herbalife nu sunt decat niste prafuri fara nici un efect, dupa ce am vazut persoane care au slabit si care s-au mentinut in greutate, am cedat si am devenit consumatoare tot pentru a scadea in greutate. Nenorocul meu a fost sa dau peste un consultant execrabil de prost pregatit, de mormait si de fonfait care nu a facut altceva decat sa ma inraiasca in lupta cu kilogramele. Si iata-ma, dupa 2 luni de consum cu 8 kg in minus. Am tinut acum 3 ani o dieta care nu are nici o legatura cu Herbalife si pentru ca am revenit la obiceiurile PROASTE m-am ingrasat la loc. Asa ca indiferent cu ce tii dieta SUNT ABSOLUT SIGURA ca MENTINEREA este cheia succesului, mentinere care depinde de fiecare in parte. Ideea este ca SINCER ma simt execelent dar, cine doreste sa inceapa un astfel de program trebuie sa si nimeresca un consultant bine pregatit, sau sa procedeze ca mine, sa devina un autodidact. Cum recunoasteti un consultant bine pregatit ? E cam greu, poate din cauza asta multa lume este nemultumita. Cel mai bine este sa va duceti la un consultant care va este recomandat de cineva care chiar a avut rezultate SAU intrebati de cati ani este consultant si daca a tinut si el regimul de slabit sa va arate pozele. Pentru ca, spun sigur, un consultant care a slabit stie sigur ce sa va recomande. Eu una, cu sinceritate, cu multa omenie si nici un fel de implicare in Herbalife, va recomand cu drag sa le incercati si daca mai gasiti si un consultant care sa va vanda produsele la pretul achizitionat de ei este super.Mult succes in lupta cu kilogramele tuturor.
1
28-10-2013, ora 18:23
Cristina_eu
Nu este medic/terapeut
Cristina_eu
Am fost si eu tentata, acum cativa ani, sa incerc Herbalife. Nascusem de aproape un an si aveam vreo 92 de kg la 1, 70 m. Intamplarea a facut ca o persoana din familie - ce-i drept, nu foarte apropiata - sa fie consultant. Asa ca s-a vazut clar ca primeaza afacerea in detrimentul dorintei de a ma ajuta realmente, deci am zis, , pas, ,. Tot cautand pe forumuri, am gasit multe opinii pro si pareau sincere si dezinteresate. Mentionez ca nu ma mai las demult inselata de pozele, , inainte, , si, , dupa, , si de tot felul de promisiuni mari. M-am pus pe o dieta relativ lejera, pe miscare si reusisem sa dau jos vreo 6 kg in 4-5 luni. Intamplarea (din nou) a facut sa ma reintalnesc cu persoana din familie despre care v-am povestit. Arata fantastic!!! Slabise vreo 15-16 kg si spunea ca se simte minunat, ca are energie etc. Eu eram necajita din cauza, , platoului, , (nu mai reuseam sa slabesc) si am decis sa incerc Herbalife. pana cand am aflat pretul lunar al unei diete! Am oscilat vreo saptamana intre a lua si a nu lua acest tratament, apoi am decis ca e mai bine sa continui cum am inceput. Am mai dat jos vreo 8 kg si eram multumita: cum spun multi aici, pe forum, mancarea usoara si miscarea (nu neaparat sala) sunt esentiale. De atunci au trecut vreo 7 ani: cand am mai slabit, cand am ajuns iar aproape de 90 de kg... insa abia in ultimul an am reusit sa scad la 75, ceea ce mi se pare mult dupa, , recordul, , de 92. Deci... fara Herbalife, dar cu niste necazuri familiale in schimbul carora as fi preferat sa fiu grasa.
Ei bine, acum aproximativ o luna, m-am intalnit cu fosta consultanta Herbalife, ruda mea adica. Daca mult timp m-a obsedat imaginea ei de femeie grozava, acum m-a socat in mod negativ felul in care arata: pusese la loc kg-le, parea tumefiata la fatza si mi-a spus ca are probleme cu rinichii, poate si cu ficatul, intrucat se simte mereu obosita. Am intrebat-o de Herbalife si mi-a raspuns ca a fost o mare prostie sa tina acea cura, desi rezultate au fost la vremea respectiva. Mi-a mai spus ca se straduieste de vreo trei ani sa slabeasca si abia daca a dat jos 3-4 kg cu ajutorul nutritionistului si cu multa miscare. N-am intrebat-o de ce s-a lasat de afacere.
Poate ca n-as fi scris aceasta poveste daca n-as fi fost asaltata, in ultimele saptamani, de oferte de-ale reprezentantilor Herbalife. Dincolo de faptul ca am ajuns sa evit o portiune de strada pentru ca nu pot trece fara sa fiu abordata cu insistenta, se pare ca numarul meu de telefon e la dispozitia multor astfel de consultanti. Ceea ce ma deranjeaza foarte mult, pentru ca, din cate stiu, exista o lege a protectiei datelor personale. Chiar asa: acesti oameni au dreptul sa smulga date de contact fara sa fie intrebati titularii lor daca accepta sau nu sa li se raspandeasca oricand si oricui? O colega m-a pus in tema, mi-a spus ca a fost la o asa-zisa sedinta de evaluare a sanatatii si ca n-a putut sa iasa din acel birou pana nu a dat cateva numere de telefon. Cum adica n-a putut sa iasa??? Cumva consultantul a sechestrat-o? Eu cred ca acesti consultanti se bazeaza pe forta unor tehnici de manipulare care, culmea, inca functioneaza! Iar unii oameni, din prea mult bun-simt, cedeaza in faza insistentelor. Ca altfel... nicio tehnica nu da dreptul nimanui sa oblige pe cineva sa dezvaluie date de contact! Nu legal, cel putin. Ca sa nu mai spun ca unii dintre acesti consultanti sunt de-a dreptul agresivi. Am sa inchei cu un dialog pe care l-am purtat, la telefon, cu o doamna Herbalife:, , Va invitam la o evaluare a starii de sanatate etc, etc. Eu: Sunteti de la Herbalife? Dna: Are vreo importanta? Eu: Deci sunteti de la Herbalife. Nu ma intereseaza. Dna: Da? Nu va intereseaza? Va considerati perfect sanatoasa? (pe un ton din ce in ce mai ridicat si mai disperat) Credeti ca duceti o viata echilibrata??? Nu stiti la ce pericole va expuneti! Dati cu piciorul unei sanse de a... etc, etc. Moment in care... recunosc ca am inchis telefonul. Un telefon dintre cele multe (vreo 5-6) pe care le-am primit in utimele saptamani.
1
21-01-2014, ora 17:33
simplu, direct
Nu este medic/terapeut
simplu, direct
Va salut pe toti cei care inselati oamnenii cu produsele voastra miraculoase, Atentie logic ca au un efect oarecum benefic de a slabi deoarece nu mai mananci alimente si iti suplimentezi masa cu acest fabulos si miraculos praf care costa mai mult decat proteina, sau creatina pura, Sub uimirea voastra am reusit sa slabest intr-o luna 7 kg FARA sa folosesc produsele Herbal iar o anumita persoana care vinde aceste produse nu a reusit nici macar sa slabeasca 3 kg, sunt niste aberati cea ce faceti voi reprezentantii de produse herbal, nici macar nu lucrati legal, nu oferiti bon fiscal produselor care le vindeti, inselati si mintiti oamenii care chiar au probleme de sanatate cu minunii, de genul daca intri pe program sigur vei slabii, in ce consta acest probram, sa cumperi produse lunar de cel putin 450 de ron de la ei si atunci sigur este bine, dupa care te vor recruta si pe tine in echipa lor, iar daca atingi un anumit target poti sa ramai si cu 30 la suta din vanzarea produselor, ROG cu insistenta sa fiti mai atenti si sa nu va lasati pacaliti de acesti mici pacalici, sa nu se interpreteze gresit, am fost si eu la un seminar cik care vb un oarecare doctor de extraterestii din stomac si aberatii, nimic concret de produsele lor care nici macar nu sunt aceditate si verificate de ministerul sanatati, si dc nu vorbesc de simtomele care le au negativ la numite persoane, diaree, voma, lipsa de concetrare, am fost si invitat sa fiu alaturi de echipa lor dar nu pot si nu vreau sa insel oamenii, rog cu insistenta sa fiti atenti ce cumparati si veti face pe viitor, sa nu uitati ca marea majoritate a americanilor sufera de obezitate si vrajala vin ei in Romania sa rezolve problema obezitati cand ei nu sunt in stare sa rezolve pe ale lor, tin doar la sanatate a si corectitudinea persoanelor
0
21-05-2014, ora 14:34
iacobdoc
Nu este medic/terapeut
iacobdoc
Sunt medic. Sunt si distribuitor... dar nu vand nimic ci doar cumpar pentru uzul personal si al familiei, mai exact shake si batoane.
Este al doilea an de cand am inlocuit masa de dimineata cu shake si in cursul zilei macar cate jumatate de baton proteic din cand in cand.
Nu am remarcat nici un fel de efect secundar nici in ceea ce ma priveste si nici in ceea ce priveste sotia mea sau baiatul meu de 23 de anisori.
Ceea ce spun este documentat de analize medicale.
Iarna ma ingras pana la 95 de kg (187 cm inaltime) prin excese alimentare iar vara slabesc pana la 85 kg prin practicarea ciclismului de anduranta.
Nu am nici o experienta personala cu pastilele (activatoarele metabolice).
Parerea mea ca atunci cand o persoana se ingrasa trebuie sa se intrebe de ce.
Poate fi vorba de o boala care sa nu fie foarte evidenta: un diabet latent, o boala renala grava in etapele initiale, schimbat anticonceptionale, tiroidita, post-natal sau doar excese alimentare (fast food nou aparut in cartier).
Daca problema este alimentatia, atunci se poate discuta.
Dar atentie la ce nu se vede si poate aparea la un moment dat.
Sa va dau un exemplu clasic. Un individ mananca un ou, i se face greata iar a doua zi se face galben la piele si in albul ochilor. Concluzia: a facut hepatita de la un ou. GRESIT! Individul s-a infectat cu virusul hepatitic, a stat 30-180 de zile perioada de incubare, iar boala s-a manifestat cand a mincat acel al 999-lea ou. Oul a evidentiat existenta bolii, nu a produs-o.
Pot fi multe astfel de exemple. Calculi biliari care datorita factorilor constitutionali sau alimentari se fac in vezica biliara si cand schimbi regimul alimentar, oricare ar fi ala, o iau la vale si dau criza biliara, samd.
0
21-05-2014, ora 14:59
iacobdoc
Nu este medic/terapeut
iacobdoc
Cum am ajuns sa consum...?
Initial am luat Colonhelp in ideea ca favorizand tranzitul intestinal voi reduce absorbtia substantelor nutritive din alimente si voi slabi.
Noroc ca eram medic. Am facut cateva diarei cu febra, moment in care am diagnosticat o colita ulcerativa de care nu stiam nimic. In vorbirea populara s-ar fi putut spune ca produsul mi-a produs colita ulcerativa, nu?
GRESIT! Colita ulcerativa exista, fibrele fiind contraindicate nu au facut decat sa imi arate ca am o problema.
Cautand remedii non-medicamentoase pentru colita ulcerativa am aflat ca alimentatia este un element cheie.
Preocupat in continuare de a slabi am descoperit...(de fapt am fost asaltat pe holul unui supermarket).
Finalul este fericit in cazul meu.
Incercati sa va intelegeti organismul.
Daca actionati visceral nu veti reusi sa aflati ce vi se intampla.
Mai sunt si alte produse de slabit care sunt vandute ca miracole, cum ar fi un extract de alge brune care au un exces de iod. Foarte periculos.

Din punctul meu de vedere este o prostie.

Daca as fi in locul firmei... m-ar interesa toate aceste cazuri pentru ca lamurindu-le as putea dezvolta produse mai bune, mai eficiente si mai sigure.
0
07-07-2014, ora 11:56
LOGOJAN
Nu este medic/terapeut
LOGOJAN
Incepeti cu dezechilibru alimentar, apoi cu un alt dezechilibru pe baza de prostie ca ulterior sa ajungeti la camera de garda cu probleme intestinale, renale si hepatice. Argumente? Sunt acolo de garda zilnic si incerc sa repar porcariile pe care vi le faceti singuri cu dietele veg/raw sau tratamentele Herbastupid people si asa mai departe.

Va meritati soarta marea majoritate, mila imi este doar de copiii nevinovati care sufera de pe urma prostiei grase ale parintilor. In rest de voi cei care va comportanti ca niste zmei atotstiutori, pentru voi nu am niciun fel de regret. Meritati rotile si caroseriile masinilor care va tortureaza corpul, meritati chinurile si durerile stomacului pe care l-ati otravit cu.. nici voi nu aveti habar cu ce.

Va doriti viata eterna? S-o prelungiti? Nu exista elixir miraculos. Vreti tratamente minune impotriva cancerului? Exista preventie - care se face cu un Centru specializat pentru asta la Fundeni.

Mergeti si tratati-va dintii, problemele psihice, problemele ginecologice, spalati-va mai des faceti sport si miscare.
0
28-03-2015, ora 14:18
Seba123456
Nu este medic/terapeut
Seba123456
@Livia86 si celor care contesta cazul acesteia:

Inainte de a contesta cazul acestei femei trebuie sa ai doar niste cunostinte generale mai devzoltate.

In primul si primul rand eu scriu acest comentariu cu 5 ani intarziere de la comenturile initiale, insa, s-a descoperit ulterior ca in peroada in care aceasta sustine ca a patit ceea ce a patit era o perioada in care majoritatea producatorilor de astfel de produse foloseau amfetamina ca si "ingredient secret si magic".

Vezi cazul fotbalistului roman Mutu. (Dopaj cu pastile de slabit)

Fiind candva un cunoscator al efectelor acestor subtante pot comfirma reactiile pozitive cat si negative.
Am citit pe un alt forum un caz din belgia in care cateva femei dupa ce au consumat acest produs au ajuns sa aibe insuficienta relana din cauza unuei "plante" care in cazuri foarte izolate poate provoca aceasta insuficienta renala.
(Meta-amfetamina creeaza insuficienta renala)

Herballife nu e nimic mai mult decat o Coproratie Capitalista a carei singur interes este Capitalul deci nu m-ar mira ca in acea perioada sa se fi folosit de asemenea subtante pentru a-si creste vanzarile si mari profiturile. Am fost si eu la cateva prezentari ale lor si m-am convis singur de acest lucru vazand metodele "Corporatisto-Capitaliste" de maketing si "brain wash" pe care le folosesc.

Anyway, acum suntem in anul 2015 si in mod oficila afentamina a fost, din cate ni se spune cel putin, Complet interzisa ca si ingredient in suplimentele nutritive de acest gen.

Poate acum sunt mai ok, dar candva eu nu ma indoiesc aprope deloc ca au fost asa cum spune doamna sau domisoara Livia.

Pace!
1
04-12-2016, ora 18:58
balgacostin
Nu este medic/terapeut
balgacostin
Escroci care au devenit miliardari pe spatele naivilor :clanul din Valea Doftanei Ph-in special LIVIU BARBOI(President Team), miliardar.de carton...din Tesila(Valea Doftanei, Prahova)-cel mai mare tepar si adormit...a se vedea in trafic, degeaba are limuzine in garaj(Bmw, Lexus) ca e un mojic care nu iti da 1 leu imprumut.Si a fost sponsoru unui amic.A facut miliarde din vrajeli si din afaceri cu lemne si cu materiale de constructii(combinatii).Recent a fost dizolvate unele din birouri de la Campina si Ploesti pentru ca vanzatorii de prafuri miraculoase lucrau la negru pentru oamenii in costum HBL
0
20-01-2017, ora 16:28
Dietetician Bratu Ionela Florentina
Nutritie si dietetica, Bucuresti
Dietetician Bratu Ionela Florentina
Buna! Am citit si eu parerile vis a vis de produsele companiei Herbalife!
Acestea sunt produse de TOP ce ofera organismului toti nutrientii de care are nevoie organismul unei persoane pentru a functiona in conditii optime.
Rezultatele sunt spectaculoase atat in program de slabire cat si de crestere masa musculara! Mi se pare firesc sa te ingrasi dupa incetarea unui astfel de program atata timp cat tu revii la vechile obiceiuri. As intreba, de ce ai ajuns sa ai surplus de grerutate? Nu cumva din cauza micilor greseli repetate? Cu ajutorul acestor produse care sunt pe baza de proteina vegetala - soia, si a Consultantilor care in mare majoritate au o pregatire la un nivel foarte inalt ajungi la rezultatul dorit, dar, trebuie sa asculti indicatiile si ce anume trebuie sa faci dupa pentru a te mentine!
Dupa orice program de detoxifiere te ingrasi garantat daca revii la vechile obiceiuri.
2
04-04-2018, ora 15:10
Mihai Catinca
Nu este medic/terapeut
Mihai Catinca
M-am ocupat si eu prin 2005 de Herbalife cativa ani.Am luat produsele sa ma ingras.La acea vreme cantaream 50 kg, in prezent am 85.Sfatul meu nu va indopati cu pastile, suplimente, etc.Incercati zilnic sa va faceti timp macar 30 minute sa faceti miscare.Urcati 100 trepte timp de 1 saptamana, nu mancati dupa 6 seara si veti fi supli
1
29-05-2018, ora 17:16
bubumik94
Nu este medic/terapeut
bubumik94
Lucrurile ce s-au scris aici sunt adevarate, si ce spune dl Catinca mai sus.Spune ca faceai act de prezenta pe acolo, atat tu cat si altii.Ca puneai afise in Campina si Ploiesti si te sunau copilasii si faceau baza pe seama ta.Eu macar am o facultate si in cazul meu era cam tot aia.La Campina s-a dizolvat Herbalife, de ce oare ? i-a prins Fiscul ca lucrau fara forme legale, iar sefii din Herbalife au dat bir cu fugitii, fac presiuni pe naivi ca royalitati si planuri(cai verzi pe pereti)
0
19-02-2019, ora 09:56
consul
Nu este medic/terapeut
consul
Buna ziua, in mare masura depinde cine va ghideaza in lumea produselor Herbalife si cum are grija de dvs. Eu utilizez aceste produse mai mult de 8 luni, m-am remodelat cu 19 kg fara consecinte pentru sanatatea mea. Am studiat fiecare produs pe care il aveam in consum si stiam care sunt prescriptiile si recomandarile. Trebuie de la bun inceput de inteles cum functioneaza corpul nostru si de ce are nevoie. Ai nevoie de vointa pentru a ti schimba obiceiurile alimentare, timp si incredere in rezultatul tau. Antrenorul tau trebuie sa se perfectioneze in permanenta si sa aiba el in primul rand rezultate. Vreau sa intelegeti ca produsele nu sunt medicamente -minune. Ele va permit timpul in care voi sa va schimbati. Orice dieta are efectele sale, dar ce se intampla cand nu mai stai pe ea? Normal ca te ingrasi. Din ce motiv? Pentru ca nu ai schimbat nimic in modul tau de viata. Sfatul meu este sa puneti multe intrebari inainte de a incepe dieta cu Herbalife, sa va documentati cine sta in spatele acestor produse, sa va setati modul de a gandi si faceti actiuni care sa va schimbe viata.
0
07-03-2020, ora 20:33
DANUDANUTB
Nu este medic/terapeut
DANUDANUTB
Mi a fost de ajuns un singura raspuns, anume ca dupa antrenament nu am voie sa consum carbohidrati cum ca ma ingras, orice culturist si antrenor iti va spune ca cea mai mare sinucidere in a creste in masa musculara este privarea de carbohidrati. Si cam atat, nu m a mai interesat altceva..
1
23-06-2020, ora 11:02
Vioreanu Marius
Nu este medic/terapeut
Vioreanu Marius
Nu am consumat Herbalife si nici nu o voi face.Nu vi se pare dubios sa cumparati prafuri pt mama mare, americane de la niste sociologi, economisti, profesori, etc.oameni fara habar cu sanatatea si nutritia.Nu mai bine mergeti voi la farmacie si sa platiti jumate de pret pe produse daca vreti sa slabiti.Daca ajungeti pe la nutritionisti si bat apropouri de Herbalife nu v-ati gandit ca sunt platiti sa promoveze firma primind in schimb avantaje.HERBALIFE ESTE O AFACERE.La mijloc este evaziune fiscala la greu.Nu vi se pare dubios ca in secta Herbalife aia isi fac masaj si aplauda ca disperatii, , zici ca sunt bagati in priza.
0
07-11-2020, ora 19:37
sldcatalin
Nu este medic/terapeut
sldcatalin
Trebuie sa fii naiv sa crezi ca niste straini care suna cu disperare numere la intamplare din cartea de telefon cum e cazul celor fanatici din Herbalife iti vor binele.Cum unul ca fondatorul HBL -Mark Huges era un fanatic al pastilelor care si-a omorat mama in incercarea de a slabi, el insusi fiind un notoriu alcoolist si fustangiu.Cum a dededat de curand fostul prof de fizica MARCELIN COMARNICEANU din Valea Doftanei Prahova tot un fanatic al herbal, mare consumator de alcool si mai lua si suplimentele voastre in combinatie cu VIAGRA.Mare crai, fie-i tarana usoara.Numai vorbim ca fam Ionel si Mariana Plesa fiica ei Adina, ex sotul Liviu Barboi, Adriana Mosor si altii din Valea Doftanei au devenit miliardari evident pe spatele naivilor
0
03-01-2021, ora 21:32
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Recomand cartile Medium Medical.Merita daca vrei sănătate
0
25-01-2022, ora 22:58
bbv_040270
Nu este medic/terapeut
bbv_040270
Eu consum de 3 ani herbalife și nu mai slăbesc deloc cu tot regimul.
0
25-03-2022, ora 22:22
bbv_040270
Nu este medic/terapeut
bbv_040270
Bună seara. Consum herbalife de 3 ani. În primul an am dat jos 24 de kg. Apoi în următorii doi ani nu am mai reușit să dau jos nimic. Când organismul se obișnuiește cu ele pur și simplu nu mai dau randament.
Adaugă un comentariu / răspuns
742 comentarii 1 2 ..... 24 25

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.