Hernie Hiatala
Buna ziua,
Sufar de aceasta afectiune si cel mai probabil va trebui sa fiu operat.Intrebarea mea este dupa voi mai putea face arte martiale?Operatia ar urma sa fie facuta la parascop
Sufar de aceasta afectiune si cel mai probabil va trebui sa fiu operat.Intrebarea mea este dupa voi mai putea face arte martiale?Operatia ar urma sa fie facuta la parascop
1 comentarii
Buna seara!
Dacă intervenția se face laparoscopic și nu este necesară convertirea (incizie mai mare), în funcție de ce va spune medicul curant puteți să faceți arte marțiale. Recuperarea este, in medie, după intervenții laparoscopice de ~ 3 luni. După intervenții clasice 6 luni - 1 an. Aici mă refer la refacerea peretelui abdominal la capacitate maximala, nu la intervenția chirurgicală în sine.
Dacă intervenția se face laparoscopic și nu este necesară convertirea (incizie mai mare), în funcție de ce va spune medicul curant puteți să faceți arte marțiale. Recuperarea este, in medie, după intervenții laparoscopice de ~ 3 luni. După intervenții clasice 6 luni - 1 an. Aici mă refer la refacerea peretelui abdominal la capacitate maximala, nu la intervenția chirurgicală în sine.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6reflux eso-gastro, hernie hiatala sau ceva mai grav?
- 3despre stomac
- 1Hernie hiatala cu reflux gastroesofagian
- 6Senzatie de nod in gat + disfagie prelungita
- 1Probleme respiratie, aer sec
- 1hernie hiatala
- 4dau inhibitorii de pompa de protoni (gen Nexium, Controloc) dependenta?
- 1Recomandare medic gastroenterolog bun in Bucuresti va rog
- 4Hernie hiatala.
- 4Hernie hiatala-
- 1Chiortaiala de mate cu hernie hiatala
- 10Operatie hernie hiatala reflux biliar!
- 1Simptom postoperatorii
- 2Hernie hiatală, reflux gastroesofagian, colon iritabil
- 2Reflux gastro esofagian cu tuse
- 1Boala de reflux și hernie hiatala mica
- 1Stări de rău de la stomac
- 0hernie transhiatala gastrica neoperabila, arsuri din gât
Mai multe informații despre: Hernia hiatala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: