Hernie Hiatala
Buna ziua,
Sufar de aceasta afectiune si cel mai probabil va trebui sa fiu operat.Intrebarea mea este dupa voi mai putea face arte martiale?Operatia ar urma sa fie facuta la parascop
Sufar de aceasta afectiune si cel mai probabil va trebui sa fiu operat.Intrebarea mea este dupa voi mai putea face arte martiale?Operatia ar urma sa fie facuta la parascop
1 comentarii
Buna seara!
Dacă intervenția se face laparoscopic și nu este necesară convertirea (incizie mai mare), în funcție de ce va spune medicul curant puteți să faceți arte marțiale. Recuperarea este, in medie, după intervenții laparoscopice de ~ 3 luni. După intervenții clasice 6 luni - 1 an. Aici mă refer la refacerea peretelui abdominal la capacitate maximala, nu la intervenția chirurgicală în sine.
Dacă intervenția se face laparoscopic și nu este necesară convertirea (incizie mai mare), în funcție de ce va spune medicul curant puteți să faceți arte marțiale. Recuperarea este, in medie, după intervenții laparoscopice de ~ 3 luni. După intervenții clasice 6 luni - 1 an. Aici mă refer la refacerea peretelui abdominal la capacitate maximala, nu la intervenția chirurgicală în sine.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ulcer fiere hemoroizi? stare generala ff proasta dimineata in general
- 14Gastrită de reflux biliar
- 13am fost diagnosticata cu hernie hiatala
- 12dureri abdominale
- 1Hernie hiatala cu reflux gastroesofagian
- 6simt pur si simplu inainte de a avea scaun, am dureri foarte acute, care imi taie respiratia
- 0Hernia hiatala
- 0urgent - s-a operat cn de hernie hiatala?
- 2Hernie hiatala?
- 7Operație hernie hiatala
- 6Boala de reflux si hernie hiatala
- 4Probleme de sanatate, aer în exces în stomac și eliminare de gaze
- 0Hernie hiatala
- 1Hernie gastrica transhiatala!!
- 2Junghiuri la inima si parca se umfla ceva inauntru
- 2Reflux gastro esofagian cu tuse
- 1Hernie hiatala
- 1Stări de rău de la stomac
Mai multe informații despre: Hernia hiatala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: