Hernie hiatala

28-09-2022
Kidda1
Nu este medic/terapeut
Kidda1
Buna seara.S-a operat cineva de hernie hiatala in Timisoara? Aveti vreo recomandare a unui chirurg in domeniul acesta? Va multumesc!
1 comentarii
0
05-10-2022, ora 10:36
Elena BM
Nu este medic/terapeut
Elena BM
Buna, , tot de aceasta boala sufar si eu, , de mai multi ani, depistata cu gastrita cronica cu reflux, , am avut chiar si un volvus gasttric, incomplect, , , dar si dupa tratamente indelungate, , degeaba, , , acum obosesc, , la miscari, , chiar si cand merg pe jos, , , ma inec cu mancare, , si din nou au aparut acele acide in gat, , si ragaieli, , dupa ce mananc si beau apa, , nu mai stiu ce sa fac!!
, , Odata am fost planificata pt operatie, , pregatita sa intru un sala, si inainte cu 2 min, , vine dr si, mi spune sa mai incercam ceva tratamente, , ca precis e pe fond nervos!! PE bune???!!!!
VAd ca e greu de gasit un dr chirurg care sa efectueze aceste op de hernie hiatala!!! DE CE??
OAre nu avem specialisti si la noi in tara??
AM facut endoscopie si a rez ca e hernie hiatala, , dar la CT nu a iesit?? Stau si ma mir, , daca aparatele noastre, nu sunt prea vechi???
SUfar de aceasta bboala, , din 2013 de cand mi, am rupt coloana!!, , si de atunci stomacul a suferit modificari, deci este clar, , Hernie hiatala, prin alunecare!!!! CRed ca ttrebuie sa se stie cum si in ce fel se poate rez prin operatie!!, , DAr, , , , mai asteptam, , ,
SANatate Tuturor!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: