Hernie hiatală, reflux gastroesofagian, colon iritabil

Mi s-a depistat, la o gastroscopie, hernie hiatală incipientă, reflux gastroesofagian și boală hemoroidală. Am făcut tratament cu controloc (helides), dar simptomele nu au dispărut. În speță, simt o apăsare în zona stomacului și, mai tot timpul, respir greu și am senzația că mă sufoc, că stomacul presează asupra inimii. De asemenea, am dureri în coșul pieptului. Mi s-a spus că nu e cazul de operație pentru HH, dar simptomele sunt foarte neplăcute și îmi creează un disconfort fizic și psihic accentuat. Sunt deprimat și mă gțndesc la ce e mai rău. În plus, am și colon iritabil, cu dureri mari în partea stângă, sub coaste. Abia reușesc să adorm, din cauza durerilor, și mă trezesc după 3-4 ore, din nou cu dureri. Țin dietă și, ca medicație, iau debridat, spasmomen și buscopan. Mi-ar putea recomanda cineva un medicament naturist, care să-mi diminueze durerile?
2 comentarii

Cauta pe net Sindromul Roemheld citeste cu atentie si urmeaza indicatiile de acolo. Ca o recomandare personala nu mai minca ciorbe si alimente care te baloneaza o perioada mai lunga si vezi cum te simti.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Simptome intoleranta la gluten: nu pot manca deloc, nici fierte, legume, fructe, lactate, dulciuri
- 37a fost cineva la proctoline?
- 33Probleme cu respiratia si refluxul esofagian
- 8pulsatii abdominale
- 7BRGE, esofagita, posibil RFL, complicatii?
- 16Scaune dese !
- 5Durere de ceafa si respiratie dificila
- 0Boala de reflux si dupa tratament
- 0Hemoroizi si scurgere
- 34colon iritabil sau probleme psihice?
- 1posibil reflux
- 1Poate fi vorba de colon iritabil ?
- 5Probleme cu gatul
- 8Ulcer duodenal si sindromul colonului iritabil
- 2Puls marit uneori palpitatii, hernie hiatala
- 4Ce pot lua pentru hemoroizi externi?
- 0Reflux gastric
- 0Senzatie de frig de la stomac?
- 4Disconfort rectal din cauza scaunelor dese
Mai multe informații despre: Hemoroizi Hernia hiatala Colonul iritabil Refluxul gastroesofagian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: