hernie inghinala
buna ziua
am fost la un chirurg la Universitar Bucuresti si mi s-a spus ca am o hernie abdominală ? care trebuie operata si pusa plasa
vreau sa stiu daca aceasta plasa se cumpără de la vreun magazin cu specific sau este de la spital
vreau sa stiu daca se poate rupe in urma efortului fizic am 37 ani, 1, 60 m si 80 kg
vreau sa stiu daca se poate evita operatia desi disconfortul este din ce in ce mai mare nu pot sa tusesc, sa stranut, sa am scaun normal, mictionez des, nu pot face sex prea bine, etc
am fost la un chirurg la Universitar Bucuresti si mi s-a spus ca am o hernie abdominală ? care trebuie operata si pusa plasa
vreau sa stiu daca aceasta plasa se cumpără de la vreun magazin cu specific sau este de la spital
vreau sa stiu daca se poate rupe in urma efortului fizic am 37 ani, 1, 60 m si 80 kg
vreau sa stiu daca se poate evita operatia desi disconfortul este din ce in ce mai mare nu pot sa tusesc, sa stranut, sa am scaun normal, mictionez des, nu pot face sex prea bine, etc
2 comentarii
Trebuie sa fac operatie de hernie inghinala. Stie cineva sa-mi spuna cat se da la doctor pentru o astfel de operatie?
Plasa vine de la spital.Daca e corect aplicata nu cade, nu se rupe.Daca sunteti asigurat nu veti plati.La disconfortul pe care il prezentati nu merita sa traiesti in general..
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7suspiciune hernie femurala - sfaturi
- 3Testicul drept ingrosat. o fi hernie inghinala?
- 1operat de hernie inghinara
- 4Infectie ?
- 1hernie inghinala?sau...
- 2trauma postoperatorie
- 2Hernie inghinala?
- 3hernie inghinala
- 0inceput hernie inghinala
- 0Dureri in zona înghinala aproape la fel ca înainte de operatia de hernie
- 1Hernie inghinala
- 8Hernie inghinală de mărimea unei portocale
- 2Hernie inghinala - complicatii?
- 1Hernie inghinala operata laparoscopic
- 4Hernie inghinala bilaterala
- 3Hernie inghinală stânga
- 0Hernie inghinala bilaterala
- 2Ridicare obiecte grele dupa operatie clasica cu plasa protetica hernie inghinala
- 3Singerare in a zecea zi după operație clasică hernie inghinala
- 3Umflătură mică persistentă după operația de hernie inghinală – normal?
Mai multe informații despre: Hernia inghinala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: