Hernie Inghinala- Laparoscop - Recomandare spital stat - Bucuresti

15-05-2017
Danielupu
Nu este medic/terapeut
Danielupu
Va salut,

Eu sunt Daniel si din pacate, cum probabil se intelege si din titlul topicului, am descoperit recent ca am o hernie inghinala-partea stanga.
Astazi am fost la un consult de specialitate, la spitalul Regina Maria si medicul specialist/chirurg mi-a confirmat banuielile. O hernie inghinala in stare incipienta.
Solutia e clara, o operatie laparoscop, care insa la Regina Maria ma costa minim 5000. Asta dupa ce din pretul operatiei a fost scazut 1400 pentru ca sunt asigurat la stat si o alta reducere pt ca sunt abonat Regina Maria ( prin locul de munca )

Cand spun minim 5000 ma refer la faptul ca doctorul mi-a explicat ca in momentul operatiei in functie de situatie e posibil sa aiba nevoie de inca o chestie, nu mai minte ce, care m-ar mai costa inca 1400 lei. Si daca vreau ultima versiune de plasa inca 400-600 lei.

Deci wow un total de aprox 7000 ron. Mi se pare enorm. Eu castig in jur de 3000 lei... ca imaginati ce inseamna pt mine 7000 ron.


Bun si am ajuns la motivul pentru care am deschis topicul asta. Va rog sa-mi recomandati un medic chirurg specializat pe genul asta de interventii, cu recomandari bune, si la fel de important un SPITAL sigur fara probleme majore de igiena.

Poate exagerez, dar de cand cu scandalul bacteriilor intraspitalicesti, imi e groaza sa ma gandesc la o operatie in spital de stat. Poate gresesc. Imi cer scuze.

Nu am pretentia sa arate ca o clinica privata dar as vrea sa merg cu inima impacata. Intr-un spital decent de stat in Bucuresti la un medic chirurg respectabil si cu experienta.

Va multumesc anticipat.
1 comentarii
0
17-05-2017, ora 17:21
Steve.the.great
Nu este medic/terapeut
Steve.the.great
Oricat ar costa crede-ma ca merita operatia la privat, acelasi medic care te opereaza la stat poate sa se comporte execrabil ! Incearca si la Sanador sau alte clinici specializate !
Nu mai spun de nursing care este o catastrofa absoluta la stat !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: