hernie inghinala?sau...

23-05-2012
kristina22
Nu este medic/terapeut
kristina22
Buna seara!Tatal meu, in varsta de 55 de ani, acuza dureri in partea dreapta a abdomenului, jos si ii raspunde pana in testiculul drept.La aceasta se adauga si durere in regiunea anala, in interior.Aceasta se accentueaza la efort.Sa fie vorba cumva de o hernie inghinala?Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Multumesc anticipat.
1 comentarii
0
24-05-2012, ora 16:45
Linteanu
Nu este medic/terapeut
Linteanu
Buna ziua,

Am si eu o problema am 56 de ani si de vreo cativa ani am o problema la genunchiul drept, mi se curbeaza foarte tare si ma deplasez destul de greu si cu frica.Uneori cand fac o miscare gresita simt ca mi se rasuceste rotula, si atunci ma doare f. tare. Nu stiu unde sa ma adresez, am fost la un spital in Bucuresti si mi-a recomandat o orteza, am purtat-o ceva timp dar nu mi-a facut mare lucru ca problema este aceeasi, ba mai mult am cazut in dec 2009 si am facut o fractura de hanteriana la piciorul celalalt. Ma deplasez cu un baston dar f. limitat. Nu pot sa mai stau asa ca totusi am o varsta destul de tanara asa cel putin imi place sa cred. ( 56 ani ).
VA MULTUMESC PENTRU SUGESTII.As dori o consultatie la Clinica privata din Brasov. cum se procedeaza? Stie cineva?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: