herpes

16-10-2013
DOINA1234
Nu este medic/terapeut
DOINA1234
Buna ziua
Am avut un herpes la nas nici bine nu a trecut si acum mi-a iesit la gura, ceea ce nu demult am mai avut la gura.care este motivul?mentionez ca am facut analize si au iesit bune.
2 comentarii
0
16-10-2013, ora 17:06
smaralde
Nu este medic/terapeut
smaralde
sper sa nu spun o prostie.. dar dupa cate stiu eu herpesul e provocat de un virus ceea ce nu cred ca se vede la analizele obisnuite. E bine sa te vada un dermatolog care iti va da sigur tratament si-ti trece
0
17-10-2013, ora 18:33
bia1
Nu este medic/terapeut
bia1
din pacate nu prea aveti ce face...herpesul este un virus care ramane cantonat in corp toata viatza si apare cand organismul este slabit, cand esti stresat sau uneori la expunerea la soare, nopti nedormite etc..uneori se incearca o cura prelungita de aciclovir--la recomandarea medicului-- pentru a rari episoadele de aparitie..consulta un medic dermatolog. atentie la igiena mainilor sa nu transmiteti in zona genitala.de asemenea evitati sa va sarutati cu partenerul sau sa sarutati rude, copii pentru ca se transmite usor. multa sanatate.
p.s. puteti cumpara de la farmacie crema aciclovir dar acaesta isi face efectul cel mai bine daca se aplica din prima zi de eruptie.crema ajuta la reducerea numarului de zile de eruptie dar nu vindeca virusul.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ar putea exista o legătură între constipație și infecțiile herpetice?
  • Simptome diferite în infecţia cu virusul herpetic ar avea legătură cu variaţii în expresia genelor virale
  • 10 informații importante despre herpes
  • Infecția virală cu herpes simplex dublează riscul de demență (studiu)
  •