Herpes genital
Buna seara! Am si eu o intrebare : pentru a depista virusul simplex 2, ce analize treb. efectuate? As dori urgent un raspuns de la dvs! Va multumesc!
3 comentarii
Ig M si Ig G antiVHS tip 2.
si este necesar si un examen a secretiei vaginale? ce se poate depista acolo? are vreo legatura cu depistarea VHS?
Doar la examenul Babes-Papanicolaou se pot observa semne indirecte ale infectiei herpetice, cum ar fi celulele gigante multinucleate.
Altfel ramane sa faceti analiza de sange pentru depistarea anticorpilor anti Herpes simplex 2, IgM si IgG. Sunt laboratoare care nu lucreaza decat anticorpii anti-Herpes simplex 1+2, situatie in care IgG va iesi cel mai probabil pozitiv pe seama infectiei din antecedente cu Herpex simplex 1. Se urmareste IgM pentru infectia acuta.
Altfel ramane sa faceti analiza de sange pentru depistarea anticorpilor anti Herpes simplex 2, IgM si IgG. Sunt laboratoare care nu lucreaza decat anticorpii anti-Herpes simplex 1+2, situatie in care IgG va iesi cel mai probabil pozitiv pe seama infectiei din antecedente cu Herpex simplex 1. Se urmareste IgM pentru infectia acuta.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2o intrebare despre herpes
- 4am herpes genital... tratament prescris exagerat?
- 12herpes genital
- 4Herpes genital care recidiveaza des... recomadari?
- 4umflatura pe labiile mici = herpes genital?
- 3ciuperca! sau herpes vaginal?
- 5circumcizie, stafilococ sau herpes genital
- 4Mancarimi genitale, leziuni genitale... herpes?
- 0herpes genital?
- 9Herpes genital - ajutor!
- 7Lipsa ejacularii
- 0Virusul Herpes
- 2Herpes vaginal sau nu? Am nevoie de un raspuns urgent!!
- 12herpes, perioada analize
- 1Herpes genital
- 3HPV sau herpes?
- 1Herpes-HIV
- 0Herpes genital
- 0Orhita, epididimita, inflamatie usoara zona inghinala - Va rog, sunt disperat!
- 0Cine îmi poate oferi informatii despre herpes genital
Mai multe informații despre: Herpesul genital
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: