Herpes genital
Buna seara! Am si eu o intrebare : pentru a depista virusul simplex 2, ce analize treb. efectuate? As dori urgent un raspuns de la dvs! Va multumesc!
3 comentarii
Ig M si Ig G antiVHS tip 2.
si este necesar si un examen a secretiei vaginale? ce se poate depista acolo? are vreo legatura cu depistarea VHS?
Doar la examenul Babes-Papanicolaou se pot observa semne indirecte ale infectiei herpetice, cum ar fi celulele gigante multinucleate.
Altfel ramane sa faceti analiza de sange pentru depistarea anticorpilor anti Herpes simplex 2, IgM si IgG. Sunt laboratoare care nu lucreaza decat anticorpii anti-Herpes simplex 1+2, situatie in care IgG va iesi cel mai probabil pozitiv pe seama infectiei din antecedente cu Herpex simplex 1. Se urmareste IgM pentru infectia acuta.
Altfel ramane sa faceti analiza de sange pentru depistarea anticorpilor anti Herpes simplex 2, IgM si IgG. Sunt laboratoare care nu lucreaza decat anticorpii anti-Herpes simplex 1+2, situatie in care IgG va iesi cel mai probabil pozitiv pe seama infectiei din antecedente cu Herpex simplex 1. Se urmareste IgM pentru infectia acuta.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2o intrebare despre herpes
- 1herpesul genital
- 2herpesul genital si sarcina
- 3herpes genital sau ce? urgent
- 2herpes vaginal? va rog sa-mi raspundeti
- 3Herpes genital?
- 3herpes oare sau boala inflamatorie
- 4am sau nu herpes genital?
- 0herpes genital?
- 3aciclovir... febra, frisoane, durere de gat
- 3Problema.Herpes