Herpes simplex recurent

La mine se manifesta herpesul de tip 1 de foarte multi ani. In perioada asta, de cel putin 2 luni insa nu am fost niciodata atat de afectata. Trece unul, apare altul, si nu apare intr'un loc doar, in cel putin 3 de am buzele praf. Asa am fost acum 5 ani in primavara.
Am luat tratament cu Isoprenosine 2 luni, am oprit si am luat o luna polen+miere+nuci si echinaceea si acum 2 zile cand am venit de afara, aveam o pata rosie intr'un loc al buzei. Am dat cu Zovirax si cand m'am trezit dimineata mai aveam in cel putin 2 locuri.
Am mers la farmacie, am luat din nou Isoprenosine pt 20 de zile si Acyclovir de 400.
Nu mai stiu ce sa fac, e ok sa il las sa erupa? Inteleg ca se inmulteste si asa mai departe. Ma afecteaza psihic f tare si simt ca e din ce in ce mai rau. Culmea e ca am impresia ca nu l'am lasat sa iasa si a mai incercat in 3 locuri.
Doctora mea imi spune sa iau ma mult Isoprenosine, e totusi 75 lei cutia cu 52 de pastile. Nu imi pot permite oricand.
Precizez ca ma spal f des pe maini, nu ating decat cu betisoare de urechi zona cand dau cu crema, nu am niciun fel de contact cu prietenul meu cand am eruptie, incerc cat pot de mult sa nu il dau altora...Este destul de deprimant...
Multumesc

numai bine,

Schimb balsamul de buze f des si mai mult folosesc crema de galbenele. dupa cum am spus, stiu ca se poate transmite asa si nu'mi dau cu ruj cand am, de obicei le arunc si mi cumpar altele, la fel si cu balsamul de buze.
Multumesc

Pe langa acest tratament eu te sfatuiesc sa iei si vitamina C de 500 Mg una pe zi, Poti lua mereu, chiar daca nu ai herpes in acel moment.
Cand imi mai aparea si mie cate unul foloseam Zovirax si vitamina C de la primul simptom si disparea complet in 5 zile, inclusiv semnul.

O zi frumoasa si sanatate.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
- 1herpesul genital
- 2un fel de herpes. ciuperca?
- 6herpes genital?
- 4herpes circinat.. unde se face o consultatie corecta?
- 3Herpes - Leziune palmo-plantara, va rog sa ma ajutati
- 2am probleme cu herpesul...
- 8herpes circinat
- 5herpes la nas
- 0Urma Herpes
- 5herpesul se poate vindeca complet, de tot? sa nu mai apara nicidodata?
- 4Herpes genital sau nu? Va rog sa ma ajutati.
- 2Herpes?
- 5herpes bucal, ajutati-ma cu sugestii de vindecare
- 5Nu este herpes?
- 2Herpes
- 0Nelamurire rezultate analize HSV1+2
- 0HSV
- 0Interpretare rezultate
- 1Interpretare rezultat herpes simplex
Mai multe informații despre: herpesul Virusul herpes simplex