Heterochromie..probabil

18-09-2015
TheOldDeus
Nu este medic/terapeut
TheOldDeus
Buna ziua/Buna seara.Numele meu este Andrei si am varsta de 16 ani..de mai mult timp am descoperit ca am culorile ochilor complet diferite ( unul caprui iar altul caprui si albastru (jumate, jumatate) ). Problema aceasta o am cam de la varsta de 8-9 ani cred...dar...marea parte a oamenilor mi-au spus sa ma duc la un doctor...tin sa precizez ca am avut probleme cu ochii de mult timp ( vedere ) - miopie -1 la ochiul stang si -1.25 la ochiul drept si am folosit diferite lucruri (picaturi si lentile...dar de la un timp am inceput sa port ochelarii) dar...dupa atatea sfaturi ale unor oameni..chiar si cei care nu ma cunosteau imi spuneau sa ma duc la doctor..mi-am pus unele intrebari..este atat de grava culoare diferita a ochilor ? Si daca da, exista un tratament ? Si as mai vrea sa precizez ca nu am avut dureri, stari de oboseala, absolut nimic...adica nu mi-a agravat deloc viata..dar...as vrea sa am intresez..si daca este nevoie sa fac un mic consult...As vrea parerea cuiva specializat...fara alte raspunsuri, , alternative" care nu m-ar ajuta..cer seriozitate..
2 comentarii
0
18-09-2015, ora 22:37
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Documenteaza-te pe site-urile romanesti si straine sa vezi daca te poate ajuta ceva. Vezi si pe Youtube daca e vreo emisiune stiintifica despre asta.
0
24-09-2015, ora 16:40
TheOldDeus
Nu este medic/terapeut
TheOldDeus
Da..o fi..dar eu vreau parerea unui medic..nu a unor copilasi care nu au ce face..si scriu toate porcariile..am fost la control la ochi si mi s-a spus ca nu e ceva grav fiind ereditar...dar in timp..imi poate crea probleme..cam asta e intrebarea de baza..daca cu trecerea timpului voi avea de suferit...dar acum..chiar daca ochiul este aproape schimbat nu am nici un simptom rau...adica..absolut nimic...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: