Hidradenoame eruptive

05-11-2008
uca27
Nu este medic/terapeut
uca27
Buna seara, a-si dori sa va cer parerea despre un caz mai rar. in urma multiplelor analize mi s-a pus diagnosticul de siringoame / hidradenoame eruptive.Am cerut parerea mai multor medici dar nu mi s-a dat un tratament ferm deoarece nu se cunoaste exact cauza acesteia. Mentionez ca eruptia se manifesta la nivelul fetei, preponderent in jurul ochilor. Daca ma puteti ajuta cu un tratament sau un sfat in ceea ce priveste cazul meu, va multumesc anticipat!
3 comentarii
0
08-11-2008, ora 12:39
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
O solutie terapeutica este ablatia laser ( utilizand un laser Dermablate)la o clinica dermatologica, eventual clinica oftalmologica; numai bine
0
13-11-2018, ora 19:03
CarmensPopescu
Nu este medic/terapeut
CarmensPopescu
Buna seara. Și eu am aceeași afecțiune, in zona ochilor. Din cauza faptului ca ele cresc in volum, am recurs la metoda de îndepărtare a lor cu laser. Din păcate am rămas cu niște cicatrici f inestetice, așa ca nu e nicio afacere sa le îndepărtați. Din păcate la ceva timp mi au apărut altele, la mai puțin de un de la intervenție. Din cauza faptului ca ele sunt foarte adâncite in piele, spre deosebire de punctele de grăsime, intervenția trebuie sa fie mai in profunzime, de aici și cicatricile. Eu încă studiez problema. Lăsați.mi o adresa de mail sa va mai scriu.
0
22-06-2019, ora 21:51
Ninut
Nu este medic/terapeut
Ninut
Buna seara. Si eu am aceasta problema. Mie mi s-a extins pe tot corpul. Am fost la mai multi medici. Nimeni nu mi-a putut spune cauza sau sa-mi recomande tratament. Arat nepermis de rau din punct de vedere estetic. Nu mai ies din casa decat atunci cand trebuie sa merg la medic, avand si alte probleme de sanatate. Ma gandesc la evolutia bolii. Pana unde? Pentru extindere nu mai este loc, asa ca au inceput sa-si mareasca volumul, se inghesuie unele peste altele. Nici nu va imaginati. Chirurgie, laser.nici vorba. Imi recomanda cineva ceva?
Cu putina speranta astept...nici nu stiu ce sa astept.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.