Hidroxizina in ameliorarea simptomelor anxioase in fobia sociala

Salutare!!As vrea sa stiu va rog frumos ce parere aveti de hidroxizina in ameliorarea simptomelor anxioase in fobia sociala.E vorba de o fobie sociala sa o numesc asa severa.As vrea un raspuns din partea unui medic va rog frumos.Eu voi consulta medicul meu in aceasta privinta dar ajung la el in doua saptamani.Va multumesc!!
1 comentarii

Numai medicul care te cunoaște îți poate recomanda să iei un medicament sau nu. Ce poate face bine altora ție îți poate face bine sau mai mult rău. Caracteristicile individuale își spun cuvântul, așa că orice medicament se ia numai la recomandarea medicului.
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Grup suport pentru bolnavii !
- 0Tratament depresie in sarcina
- 7Ajutați-ma sa-mi găsesc un loc al meu unde sa stau
- 0Cine vrea sa fim prietenii?
- 4Ameteala si vedere ciudata
- 3Xeplion 150 mg pentru o anumita greutate corporala
- 1Escitalopram - vreau sa stiu daca trebuie luat toata viata sau nu trebuie sa il mai iau.
- 7Ma aflu într-o situație dificilă și caut soluții
- 2Doctori psihiatri americani și terapia lor
- 2Gânduri tot mai dese de sinucidere