Hipospadias - urmari

97 comentarii 1 23 4 Înainte ›
0
15-10-2010, ora 13:47
lisera
Nu este medic/terapeut
lisera
Buna ziua, alsa

Programarea am facut-o la Emma Klinik in Germania.
Intr-adevar costurile sunt cam mari (nu s-au modificat), dar cred ca se merita cind e vorba de copilasul tau. Initial am mers la doctor Voinescu la Medlife in Bucuresti, dar dupa mai multe consultatii am hotarit totusi sa mergem la profesor Hadidi. Sper sa fie bine si sa trecem usor operatia. Cu mai multe detalii voi putea reveni dupa 1 noiembrie. Apropo, el spunea ca doreste sa vina in continuare in Romania sa opereze, doar ca la moment este in cautarea unui medic-partener de incredere aici.
0
15-10-2010, ora 13:52
lisera
Nu este medic/terapeut
lisera
Buna alsa,

noi mergem la Emma Klinik in Germania. Costurile nu s-au schimbat, tot mari au ramas, dar ce nu faci pentru propriul copilas. Doctor Hadidi spunea ca el doreste sa mai vina in Romania si sa opereze copilasi, doar ca la moment este in cautare de un medic-partener de incredere aici. Din cite am inteles el prefera sa vina la Cluj. Noi initial am mers la doctor Voinescu la Medlife in Bucurestim, dar dupa mai multe consultari am hotarit sa mergem la Hadidi. Sper sa fie bine si trecem usor peste operatie. Voi putea impartasi experienta dupa 1 noiembrie. Doamne ajuta.
0
17-10-2010, ora 00:51
Ennni
Nu este medic/terapeut
Ennni
Buna tuturor,

Pt. cei interesati, prof. Hadidi se pare ca va opera in noiembrie la Szeged(Ungaria). Vizita in Romania e inca incerta, s-ar putea chiar sa se anuleze. Daca doriti detalii puteti sa ma contactati -*
Sunt si eu o mamica de baietel nascut cu hipospadias, operat de prof. Hadidi. Suntem foarte multumiti de rezultat, nu am avut nici un fel de complicatii post-operator, urmeaza operatia de cosmetizare in noiembrie.
La Szeged costurile de spitalizare sunt mult mai mici decat in Germania la Emma Klinik, deci pt cei care stau mai rau cu finantele e o alternativa destul de buna.
Sanatate multa tuturor.



(*modificat de administrator)
0
26-10-2010, ora 09:48
alsa
Nu este medic/terapeut
alsa
Buna lisera
Vesti bune de la seliegenstadt?
Asteptam cu interes povestea voastra.
Sper ca totul e ok SANATATE multa!
0
15-03-2012, ora 17:08
alexistm
Nu este medic/terapeut
alexistm
Buna, sunt si eu tatal unui baietel bolnav de hypospadias peno-scrotal. Pentru inceput as vrea sa-i linistesc pe cei care au bebelusi nou nascuti si care bineinteles sunt ingroziti de faptul ca copilul lor are aceasta boala. Boala este tratabila chirurgical, cu rezultate incredibile.

La fel am fost si noi la nasterea copilului, cand neonatologul ne-a spus de boala si ne-a recomandat un anumit medic din localiatate, care avea anumita experienta cu aceasta boala (noi suntem din Timisoara). Am mers la consult si ne-a spus ca din expeienta sa va fi nevoie de 3 operatii : una de deflectare a penisului (care era destul de curbat), una in care sa mute pozitia orificiului uretrei in pozitia normala (cea mai dificile dintre ele) si o a treia, de « cosmetizare », in care sa faca eventualele retusuri la penis si scrot. Ne-a mai spus ca din experienta sa exte indicat ca prima operatie sa se fac ape la 3 ani, iar urmatoarele la un an distant auna de cealata. Stiam ca alti medici au alte perioade in care sa faca operatia (incepand de la un an si jumatate), insa argumentele sale m-au convins sa fac asa cum el ne recomanada (ulterior am aflat ca operatia poate fi facuta cu succes la orice varsta, insa e preferabil cand déjà te poti intelege cu copilul). In plus omul ne-a incurajat in privinta rezultatelor operatiilor. Specializarea medicului era chirurg si ortoped, deci nici o specializare in urologie pediatrica, dar in Timisoara oricum nu aveam asa ceva (poate nici altundeva in tara), doar la Bucuresti.

Asadar in februarie 2009, cand copilul avea 4 ani, am inceput cu operatiile. Initial, am facut prima operatie care parea reusita, dar care ulterior s-a dovedit insuficienta, asadar a fost nevoie de o noua operatie de deflectare (in aprilie 2010) pentru ca penisul sau sa aiba o pozitie normala in erectie. Nu vreau sa insist aici despre conditiile din spital, amabilitatea personalului spitalului, cheltuielile de operatie, dar vreau sa remarc amabilitatea si profesionalismul medicului, care ne-a incurajat si supravegheat pe parcursul spitalizarii si nu numai.
Pe la inceputul lui 2011 ar fi trebuit sa facem cea mai dificila dintre interventii, insa in toamna lui 2010 medicul a murit, lucru care pe mine personal m-a marcat destul de mult, dat fiind ca eu il vedeam, pe moment, salvarea copilului meu. Spun asta deoarece in timpul celor doua operatii am observat foarte bine care e situatia prin spital si profesionalismul celorlalti medici. Asadar, eram oarecum descumpanit, dar dupa o perioada, prin primavera, am decis ca e momentul sa consultam medicul cel mai experimentat si faimos din Timisoara care ne-ar fi putut ajuta. Insa dupa consultatie am decis ca singura sa sansa e sa-l operez altundeva, adica la Bucuresti sau in strainatete. Spun asta deoarece, spre deosebire de celalat medic, acesta a inceput sa ne spuna ce operatie grea o sa avem, cat de mari sunt sansele de nereusita, samd. M-am decis atunci ca penisul fiului meu nu este obiect de experimente pentru medicina din Timisoara, neputand sa-l operez la nesfarsit cu nu stiu ce rezultate (out of topic : stim cu totii cat de important este penisul pentru un barbat asa ca nu poti sa-l faci harcea parcea) iar de fiecare data si cate o anestezie generala.

Astfel am ajuns sa caut pe internet diferite informatii despre medici si rezultatele lor. Asa am ajuns sa trimit mail-uri la mai multe clinici din Italia, Austria, Germania in care intrebam depre posibilitatea de a-mi opera copilul la clinicile lor. Surprinzator, am primit raspuns de la foarte multi dintre ei, in care ma intrebau despre tehnicile folosite la primele 2 operatii (bineinteles ca nu a existat nici o tehnica). Atunci mi-am dat seama ca in acest domeniu (urologie pediatrica - in special hypospadias) exista atat de multa informatie si specialisti adevarati. Acestia imi cereau sa merg la clinica unde lucrau (daca stau sa ma gandesc lucru fara de care nu poti evalua un caz care trebuie operat) pentru un consult si o evaluare a cazului : costuri, metoda care trebuia aplicata, numar de operatii. Intre timp, in mai 2011, am fost la Szeged la un medic urolog pediatru, care mi-a lasat o impresie buna, aici fiind si un cetru medical universitar foarte bun. Mi-am facut programare la operatie pentru final de august 2011 (doar atunci avea loc) si m-am gandit ca intre timp am sa mai caut, iar daca gasesc ceva mai bun (medic si costuri) anulez programarea. Zis si facut.

Cautand pe internet am dat peste medicul prof dr. Rados Djinovic (la restul nu le-am pomenit numele pentru ca nu are nici o importanata - cei din Timisoara poate isi dau ei seama despre cine e vorba). El a fost timp de mai multi ani « ucenicul » prof. Dr. Sava Perovici (care a murit in 2010), unul din cei mai mari urologi din lume alltime -. Initial sotia mea a zis sa mergem pe mana medicilor austrieci prof. dr. Winfried Rebhandl, dr. Wilfried Krois sau dr. Alexander Springer de la Clinica Universitara din Viena dar pana la urma am decis sa mergem la Belgrad. Va spun sincer ca am luat aceasta decizie in special eu, pentru ca asa am simtit. Nu stiu care ar fi fost rezultatul daca am fi mers la Viena, dar ce pot eu sa spun e ca nu m-ia venit sa cred ce diferenta exista intre cunostintele si tehnicile aplicate in strainatate si ce exista in Romania. La Belgrad, merg profesori meseriasi de prin toata lumea pentru schimb de experienta cu medicul Djinovic (inclusiv prof. Valentin Voinescu care poate e cel mai bun din Romania a fost pe acolo). Pe la conferinte el este care tine prezentari si prelegeri despre chirurgia urologica (cei care sunt in domeniu stiu despre ce vorbesc). Operatiile se fac la clinica privata BelMedic din Belgrad, in niste conditii senzationale, oameni extraordinari si foarte serviabili. Medicul se poarta cu pacientii cum in Romania noastra nu cred ca se intalneste undeva.

Pentru baietelul meu mi-a propus doua variante : fie il opereaza intr-o o singura etapa (costul operatiei fiind de 3000 euro), fie in doua etape, unde in prima etapa ia mucoasa bucala si pune pe penis (aceasta urmand a fi interiorul uretrei) si a doua pentru inchiderea uretrei, costul acestor doua operatii fiind de 4500 euro (2500, respectiv 2000). Am optat pentru a doua, deoarece mi-a explicat care sunt avantajele acesteia (penisul nu risca sa se curbeze odata cu cresterea copilului si interiorul uretrei nu este tesut cicatricial, ci acelasi tip de tesut ca la o uretra normala). In general costul unei operatii de hypospadias variaza intre 2000 si 5000 de euro, in functie de gravitatea cazului si complexitatea operatiei (in cazul meu - operatie foarte complexa).

Nu stiu in cati pasi as fi putut rezolva problema copilui daca as fi apelat din prima la acest medic, dar eu personal cred ca 2 stagii ar fi fost suficiente (cu deflectare cu tot).

Si inca cateva detalii. Daca in Romania sau in Ungaria ni s-a spus ca nevoie de 14 zile de spitalizare la Belgrad totul a durat de pe o zi pe alta. Intr-adevar, noi fiind din Timisoara (adica un drum de 2 ore jumate), am putut sa revenim dupa 3 zile si 7 zile la control si schimbat de pansamente si dupa 12 zile la scotere sondei si a pansamentelor. Bineinteles ca daca esti din Iasi sau din Constanta nu o sa poti face acest lucru, asa ca o sa trebuiasca sa stati in Belgrad. Cat timp am fost la Cinica BelMedic am intalnit mai multe familii din Rusia, Croatia, Slovenia si SUA care erau tot cu copii bolnavi de hypospadias si care stateau la hotel in Belgrad.

Deocamdata eu i-am facut doar prima operatie din cele doua si pot sa va spun ca rezultatele sunt incredibile, iar asta iti da o incredere deosebita ca rezultatul final fa fi la fel de bun. Operatia am facut-o in octombrie 2011 iar in curand va trebui sa merg la a doua, dupa care o sa revin cu noutati. Poate nu o sa fiu foarte prompt pentru ca daca mi-a luat 5 luni pana sa scriu pe acest forum experienta mea (cu toate ca demult mi-am propus asta), poate o sa treaca tot atata timp si dupa a doua ;-)

Cred ca am scris destul de mult, dar se poate sa fi uitat unele detalii. Daca cineva doreste mai multe amanunte pot sa-i dau oricand. Insa mesajul meu sper sa ajute pe multi sa-si rezolve problema.

Va doresc multa sanatate si numai bine.
Alex.
0
16-03-2012, ora 18:51
solomon
Nu este medic/terapeut
solomon
Pentru cristi alba si pentru toti cei care vor sa urmeze sfaturile mele. Am descris destul de clar pasii parcursi cu fiul meu, acum in varsta de 13, aproape 14 ani. S-a procedat in Romania la 5 interventii chirurgicale, Rezultat zero. 2 operatii la dr. Serban si 2 la dr. Ruja, Spitalul de copii din Brasov. A 5-a interventie, m-am dus ca tot omul, cu sperante mari la dr. Lucan la Cluj. Cred si sper ca acest medic stie sa faca foarte bine altceva decat acest tip de operatie, care presupune o munca foarte migaloasa, multa stiinta si pregatire pe acest organ, tinand cont de varsta copiilor, uneori beblusi. Nu mi-a placut coportamentul fata de toti pacientii, nu face programari, te chema in spital cu un copil, care nu intelege de ce trebuie sa stea cazat zile in sir intr-un spital unde nu ne baga nimeni in seama. In fine, imi pare rau ca nu am plecat inainte de operatie, am facut acea operatie si a urmat o luna de cosmar. A strans foarte tare cand a cusut, s-a facut penisul copilului cat o ciuperca, nu stiu cum a suportat asemenea durere. O luna am stat cu sonda. La final au rezultat 2 fistule. Am avut sansa de a pleca in Italia, la Padova. Exista acolo Clinica universitara cu specializarea in chirurgie urologica pediatrica. Asta au invatat sa faca, asta fac cu mare, mare succes. Operatia s-a inceput de la zero. Canalul uruinar a fost facut exact unde trebuie, sonda 6-7 zile tinuta, scoasa, urinat perfect si fara nicio fistula. Suntem acum perfecti. Pentru linistea noastra, pentru atele ramase, am mai trecut pe acolo, o singura data. Atat. D-na Sumila a fost, la recomandarea mea tot in Italia, cu o situatie mai didicila, (fara nicio interventie facuta in tara) si a iesit perfect. Fara atea traume, atatea interventii, nervi si timp pierdut in tara. Nu ezitati. Mergeti, nu veti regreta.Eu am fost la dr. Rigamonti. Succes. Pe toata lumea as sfatui. Faceti o programare, vorbiti cu dr, va sfatuieste, va indruma. Mult noroc tuturor. Mai ales pe adolescenti, va sfatuiesc. Veti fi alti oameni. Va veti trata mintal de acasta problema, acest complex. Cred, stiu, ca nu se poate procrea cu acest tip de handicap, depine de felul hipospadiasului. Intre timp, stiu ca in Brasov, a venit un medic foarte bun, tot la spitalul de copii din Brasov, a mai operat asa ceva, cu succes, dar parca nu dintr-o singura interventie, cam 2. Se numeste Marcel Albean. Eu nu l-am prins atunci, nu lucra la acest spital.Succes.
0
01-12-2012, ora 10:24
varjun
Nu este medic/terapeut
varjun
Toate formele de hipospadias se trateaza cu succes in Serbia.Noi am operat baietelul, a avut una din formele cele mai grave de hipospadias.Contactati-ne pe email -* si va punem toate datele la dispozitie.Clinica se afla in Belgrad, dr.care opereaza se numeste Djinovic si cred ca este cel mai bun din lume pentru acest tip de interventii.


(*modificat de admin)
1
20-09-2013, ora 15:06
alexistm
Nu este medic/terapeut
alexistm
Buna ziua,

Revin cu detaliile celei de a doua operatii de hypospadias (si ultima, cel putin asa sper) facute la Belgrad fiului meu. Scriu acest post la un an si patru luni de la aceasta operatie (pe care am facut-o in mai 2012), asa ca pot sa va dau un feedback mult mai pertinent, cred eu, decat atunci imediat dupa operatie.

Rezultatul operatiei este extraordinar, in sensul ca daca o persoana care nu stie de boala pe care fiul meu a avut-o, nici nu isi va da seama ca el a suferit de asa ceva. Totul a decurs foarte bine, la fel ca prima operatie. Dat fiind ca la primul meu post am dat foarte multe detalii, n-o sa o fac si acum. Daca cineva dintre cititori e interesat, va rog sa ma contactati.

In concluzie, il recomand pe Dr. Djinovic tuturor cu astfel de probleme, care este cu siguranta cel mai bun. Cel putin in opinia mea. In plus avem si norocul ca Serbia este atat de aproape de noi, iar pretul operatiei este unul rezonabil.

Mult succes!

Alex.
0
16-10-2013, ora 22:05
david.s
Nu este medic/terapeut
david.s
buna, sunt intr-o situtie asemanatoare cu cazul dv, sunt parinte al unui baietel de 6 ani din Arad cu hipospadias penoscrotal, am facut marea gresala sa fac si a 2, 3 interventie in tara mai exact la timisoara, rezultat zero, as vrea sa luam leg pt unele det, vizavi de operatia in serbia la dr djinovic
0
17-10-2013, ora 10:40
varjun
Nu este medic/terapeut
varjun
Aveti mai jos nr de tel a Dr.Djinovic, apelati cu incredere este cel mai bun din bransa, la el vin copii din toata lumea, multi dintre ei operati in tarile lor de cateva ori fara rezultat.faceti poze de la cca 1 m distanta si trimiteti doctorului.Sa-i scrieti in engleza, rugatil in email sa va descrie procedura, nr.de operatii necesare si costul.Nr de operatii este legat de forma de hipospadias.Se sta in spital 1 zi si 1 noapte dupa care va cazati in Belgrad si mergeti din 3 in 3 zile la control pana scoate sonda, moment in care puteti pleca acasa.La clinica din Belgrad gasiti si un asistent roman(se numeste Narcis) va poate ajuta cu traducerea.


Rados Djinovic, M.D.

Chairman
Sava Perovic Foundation
Center for Genito-Urethral Reconstructive Surgery

Borisavljeviceva str. 58 - 11000 Belgrade, Serbia

Office: +381 / 11 2474 918; +381 / 66 600 9902
Mob.: +381 / 64 190 3736; +381 / 66 609 3736
Fax: +381 / 11 2475 954
Web: www.savaperovic.com; www.savaperovicfoundation.com
0
12-11-2013, ora 15:03
radab
Nu este medic/terapeut
radab
Pentru alexistm

Eu sunt mama unui băieţel cu hipospadias penoscrotal şi sunt tot din Timişoara. Aş dori dacă se poate să luam legătura prin telefon cu privire la intervenţia chirurgicala a băieţelului dvs. întrucât am decis să mergem şi noi în Serbia.

Vă mulţumesc.
0
25-11-2013, ora 10:28
DianaCostache
Nu este medic/terapeut
DianaCostache
Buna,
Numele meu este Diana Costache din Bucuresti si sunt proaspata mamica a unui baietel de 4 luni diagnosticat cu hipospadias diastal. Imi doresc ce este mai bun pentru fiul meu, de aceea va rog daca puteti sa imi sugerati un anumit medic sau unde as putea sa ma indrept in vederea unei operatii.
Multumesc anticipat.
0
08-01-2014, ora 19:39
solomon
Nu este medic/terapeut
solomon
In prezent exista un medic foarte bun, cu rezultate foarte bune, la spitalul de pediatrie din Brasov. Su numeste Marcel Albeanu. Succes tuturor si sanatate multa!
0
29-01-2014, ora 11:18
DianaCostache
Nu este medic/terapeut
DianaCostache
Am auzit multe lucruri despre prof. Hadidi si am discutat cu parinti care si-au operat copii la dumnealui si m-au convins sa fac o programare pentru consultatie in februarie. O sa las un feedback daca ma decid asupra interventiei la dumnealui.
Sanatate tuturor!
0
16-02-2014, ora 23:54
Ariana13
Nu este medic/terapeut
Ariana13
Buna Diana Costache,

poti sa ma ajuti cu o informatie legata de perioada cand vine dr.Hadidi in Romania in luna februarie? Cum pot lua legatura cu dansul?

Multumesc mult.
0
06-05-2014, ora 20:17
DianaCostache
Nu este medic/terapeut
DianaCostache
Am operat copilasul la dr. Hadidi si totul a decurs perfect, recuperarea a avut loc mai bine decat ma asteptam, numai cuvinte de lauda am de zis la adresa dansului. Ma voi duce cu baietelul la control in luna iunie la spitalul Ponderas unde a avut loc si operatia. Sper sa imi confirme si dl dr. ca este totul in regula.
0
17-07-2014, ora 12:37
Carlasofia
Nu este medic/terapeut
Carlasofia
Pentru domnul Solomon. Oare spitalul din Padova nu are site? Tot caut pe net vreo informatie de legatura cu domnul dr. Rigamonti si nu gasesc nimic, un e-mail, un nr. de telefon, nimic.

De dr. Barbagli a auzit cineva?
0
17-07-2014, ora 15:29
alexistm
Nu este medic/terapeut
alexistm
Dupa cum spuneam, inainte de a alege sa mergem la Belgrad, am luat legatura cu medici chirurgi urologi pediatri din mai multe tari (Ungaria, Austria, Germania, Italia), printre care si Dr. Barbagli si Dr. Rigamonti, dar nu am mai ajuns la ei, nici macar la consultatie, pentru ca nu a mai fost cazul.
Asta pentru ca am inceput prin a merge la consultatie mai intai la Szeged (dar aici nu am simtit ca e locul si medicul potrivit) iar apoi am ajuns la Belgrad, unde Dr. Djinovic mi-a transmis foarte multa incredere si siguranta, iar ce a spus el mi s-a parut a fi "din alt film" decat ce auzisem pana atunci despre operatiile de hipospadias. Asa ca am ramas la el, pentru ca am simtit ca el e medicul care il poate scapa pe baietelul meu de problema pe care o avea. Si se pare ca nu m-am inselat.
As mai vrea sa mai adaug totusi ceva. Daca cumva ajungeti pe la vreun medic din strainatate, poate ca ar fi bine sa postati un comentariu, cat de scurt, despre acesta, deoarece, din cate am inteles de la patrintii care au dorit informatii despre operatia la Belgrad, Dr. Djinovic devine din ce in ce mai aglomerat, lucru oarecum normal.
De cele mai multe ori, dupa ce scapi de o astfel de problema, nu vrei sa iti mai aduci aminte prin ce ai trecut si nu mai scrii nici un fel de comentariu pe nici un forum. Stiu asta pentru ca la fel am procedat si eu. Prima operatie am facut-o in octombrie 2011 dar comentariul aici l-am postat abia in martie 2012 (cand eram in pragul celei de a doua operatii), iar cel de-al doilea comentariu l-am postat abia in septembrie 2012 (dar privind pozitiv, bine ca l-am postat :)).
Eu cred insa ca e bine ca lumea sa nu uite sa-si expuna aici experientele (in special cele pozitive, care sunt mult mai folositoare decat cele negative) pentru ca la fel cum tu ai beneficiat de experienta mea sau a altcuiva, la fel si altcineva va fi bucuros sa primeasca o mana de ajutor intr-o privinta in care in tara noastra experienta si rezultatele sunt egale cu zero.

Multa bafta!
Alex.
0
25-10-2014, ora 08:20
oana carmen
Nu este medic/terapeut
oana carmen
Buna ziua,
Am un baietel in varsta de aproape 8ani care s-a nascut cu hipospadias penoscrotal.A avut 5 operatii in tara de incercare de reconstructie uretra dar s-au dovedit a fi un esec.
Drept pentru care, am luat si noi drumul catre strainatate.Am ales Serbia.Si bine am facut.
Prima interventie a avut loc pe 6 oct si a fost un prim succes.A doua operatie va fi anul viitor in aprilie.
Asa cum s-a spus pe acest forum Dr Djinovic este cel mai bun.Apelati la el cu toata increderea.Opereaza atat fetite cat si baieti cu diverse probleme uro-genitale.
De asemenea, la clinica( Bel Medic- Belgrad) il gasiti pe Narcis-aistent roman care lucreaza acolo( un om extraordinar) si va poate ajuta cu orice aveti nevoie.
Daca aveti orice alte intrebari scrieti-mi si va raspund cu placere.
Sanatate multa tuturor!!!
0
26-11-2014, ora 00:14
mamica lui tudor
Nu este medic/terapeut
mamica lui tudor
Buna ziua tuturor parintilor, a caror copilasi au hipospadie.As vrea sa povestesc si istorioara noastra.Un an in urma am nascut un baietel minunat, cu parare derau are hipospadie.La maternitate pediatrii nici nu stiau ce-i asta, mi-au spus sa-l spal cu romanita si se va face bine.Dupa externare ne-am dus de urgenta la chisinau, sintem din republica Moldova, acolo au spus sa stam fara grija si dupa 6 ani se face interventia, si cum va dati seama asa raspuns nu ne-a satisfacut, am inceput sa cautam in net, am dat de clinica din padova, repartul ghirurgia pediatrica, am sunat, ne-au dat o adresa electronica, am scris, asa cum am putut traduce, ne-au raspuns, foarte amabili medicii.In iunie am zburat in Italia, ne-am intilnit cu sefa sectiei, o doamna destul de amabila, chiar atunci ne-a introdus in lista de asteptare, cel tirziu se opereaza pina la 2 anisori, ne-a explicat totul.Interventia ar costa de la 3000 euro, inclus intretinerea unui parinte.Noi am hotarit sa venim in italia, ne-am stabilit, sotul munceste, am facut toate actele necesare, acum operatia va fi gretis, asteptam rindul.Pentru cetatenii comunitari, operatia se face gratis, daca aveti rezidenta in Italia.Cunosc mai multi parinti cu aceeasi problema, care au ramas multumiti de acest spital, au tratat baieteii dintr-o singura interventie.Daca va intereseaza, scrieti-mi, cu placere va dau datele de contact.
0
06-01-2015, ora 22:14
Sorin100
Nu este medic/terapeut
Sorin100
Am un baiat care acum are 3 ani. Suntem din judetul Brasov. La varsta de 8luni a suferit prima interventie chirurgicala pentru aceasta cumplita problema. Stiu ce inseamna, stiu cat de traumatizanta este aceasta interventie, atat pentru copil cat si pentru parinte. Din pacate, dupa aceasta prima interventie, facuta la spitalul de copii din Brasov, a mai urmat inca o interventie pe la 1si 2 luni. Prostia Noastra a fost ca nu ne-am interesat mai mult despre aceasta operatie, am mers pe mana doctoriilor ca prostii. Din hipospadias de gradul 1 am ajuns la hipospadias de gradul 2. Binenteles ca domnul doctor din Brasov Mironescu ne mai prostea sa-l mai operam a trei a oara la el ca, vezi doamne noi eram de vina ca nu i-a iesit operatia, mare ticalos.pana la urma ne-am interesat si am gasit un doctor adevarat Prof. Dr. Ahmed Hadidi. La varsta de 1si 8luni a mai suferit ultima interventie - cea mai reusita, perfecta, operatia am facut-o la spitalul Ponderas din Bucuresti. Va spun ca acum am scapat si baietelul este perfect sanatos nici macar nu se vedem ca a trecut prin 3 operatii. Sfatul meu este sa nu lasati copilul pe mana oricui, un doctor mai bunca Pof.Dr. Ahmed Hadidi nu cred ca mai exista. Pt orice informatie nu ezitati sa ma contactati -*


(*modificat de admin)
0
11-03-2015, ora 22:19
bnbn
Nu este medic/terapeut
bnbn
Buna ziua. Baietelul nostru implineste doi anisori in curand, si a trecut cu bine prin trei interventii chirurgicale pentru hipospadias. Noi am ales, dupa o ampla informare prealabila, ca fiul nostru sa fie operat de dr. Hadidi. In februarie 2013 ne-am programat la un consult, la clinica Ponderas in Bucuresti. In urma consultului dl dr ne spune ca fiul nostru are hipospadias de gradul 4 cu curbura si criptorhidie stanga pentru care va necesita 3 operatii. Prima operatie a avut loc in iunie, care a constat in corectia curburii penisului si coborarea testicolului. Am fost internati doar 24 de ore. A doua zi dupa operatie dl dr. A desfacut pansamentul, a indepartat sonda si ne-a aratat rezultatul operatiei. Am primit indicatii de ingrijire si am plecat acasa. Vindecarea dupa operatie a decurs fara probleme. A doua operatie a avut loc in luna octombrie, acelasi an. A fost operatia mai complexa, cea de reconstructie a uretrei. Am fost internati 48 de ore, dupa care am fost lasati acasa cu o sonda urinara ce trebuia purtata minim 7 zile, dar mai bine 10. Noi am reusit sa mentinem sonda 10 zilec( de nu a fost usor). Dupa ce s-a scos sonda a urinat cu durere primele 2-3 dati. Insa dupa acea nu a mai avut dureri. Penisul arata normal, cu orificiul uretrei in varful glandului, si un jet urinar de toata frumusetea. A treia operatie a fost cea de cosmetizare, in care noi am optat pentru pastrarea preputiului. Am stat doar 5 ore internati. Acum suntem la doua sapatamani dupa operatie, si penisul arata perfect, normal, fara nici o urma de operatie.
Dorim pe aceasta cale sa-i multumim domnului dr Ahmed Hadidi, cu multa stima si respect, ii dorim multa sanatate si putere de munca.
Totodata multumim si celor care si-au impartasit experienta. A fost un ajutor real in alegerea medicului potrivit. Dupa ce am aflat de diagnosticul fiului nostru, si am inceput sa ne informam despre aceasta afectine si tratament, sincer am intrat in panica. Am citit mult despre hipospadias, am studiat multe forumuri, cat si toate studiile medicale pe care le-am gasit pe net. Am ramas surprins de rata mare de complicatii, si de numarul mare de operatii de corectie necesare ulterior. Toate studiile pe care le-am citit, aratau ca succesul unei operatii de hipospadias, depind in principiu de experienta chirurgului, si de varsta cat mai mica la care se practica operatia ( pana la 1 an si 6 luni preferabil). Astfel am ajuns la concluzia ca dl dr Hadidi, care este specializat pe corectia hipospadiasului, opereaza si este apreciat in multe tari din Europa, este cea mai buna optiune. Intradevar, pretul era mare ( in cazul nostru aprox 10.500 E spital+chirurg), si ne-am gandit la un moment dat sa apelam la alt medic, insa pana la urma am decis ca sanatatea atat fizica, cat si psihica ( in eventualitatea aparitiei complicatiilor)a fiului nostru merita orice sacrificiu din partea noastra.
La urma... urmei... ne bucuram foarte mult si suntem fff mandrii de jetul urinar al baietelului nostru. chiar si cand face pipi pe covor... doar cei ce au trecut prin asa ceva pot intelege...
Numai bine tuturor, si multa sanatate.
Inca o data multumim mult dr. Hadidi!
0
17-03-2015, ora 02:05
campianmirela22
Nu este medic/terapeut
campianmirela22
buna!!...baietelul meu de un an si doua luni a fost operat ieri de hipospadias.. problema mea este ca am uitat sa o intreb pe doctorita despre faptul, daca copilul poate sa doarma si pe burta sau doar pe spate.. tin sa precizez ca are ditamai bandajul, asemanator cu ghipsul si are sonda... mi.e tare frica deoarece copilul meu are tendinta sa se intoarca pe burtica si nu stiu de e bine, ce ar trebui sa fac?... are voie sa stea in orice pozitie sau nu?...de la stres si ganduri am uitat sa intreb doctorul si abia peste o saptamana merg sa.i scoata bandajul si sonda...ajutati.ma cu sfaturi...voi cum a.ti procedat?.. multumesc!!!
0
17-03-2015, ora 21:43
bnbn
Nu este medic/terapeut
bnbn
Si noi am avut un bandaj mare, dar nu semana cu gipsul. Practic erau mai multe comprese aplicate peste zona genitala si lipite cu un fel de leucoplast lat sa nu ajunga la rana materiile fecale. Peste bandaj am purtat doua scutece, si bebe a dormit cum a vrut el. Teoretic, j asa ni sa spus ca bandajul nu trebe schimbat, insa ba odata sa indoit sonda in ineriorul bandajului, alta data a iesit din sonda capatul tubului ce ducea la punga, ori s-a murdarit cand a facut caca... asa ca am schimbat aproape zilnic bandajul. In timpul zilei i-am legat punga cu urina de un fular, pe care l-am pus peste umar, si asa bebe se putea si plimba ziua...
0
29-04-2015, ora 11:14
aleccxia
Nu este medic/terapeut
aleccxia
Nu ştiţi când mai vine dr Hadidi in Romania? Sper să mai vină...
0
29-04-2015, ora 11:19
aleccxia
Nu este medic/terapeut
aleccxia
AM PRIMIT UN NUMĂR DE TELEFON PENTRU INFORMAŢII IN LEGĂTURĂ CU VENIREA DR IN ROMÂNIA DE LA SP.PONDERAS DAR NU RĂSPUNDE NIMENI..DACĂ ŞTIŢI CEVA VĂ ROG SĂ MĂ ANUNŢAŢI
0
26-06-2015, ora 21:59
Lucas2008
Nu este medic/terapeut
Lucas2008
Buna seara!am si eu un baiel de aproape 9 luni si a fost diagnosticat cu hipospadias distal de catre doamna Bratu N.Duminica avem programare si la dr. Hadidi.Cine imi poate da mai multe informatii despre dansul, despre operatia in sine?Nu stiu cum pot lua legatura cu un parinte care a trecut prin asa ceva?va rog frumos daca puteti sa ma ajutati cu raspunsuri, numere de telefon, mail!multumesc
0
30-06-2015, ora 15:29
mamica lui tudor
Nu este medic/terapeut
mamica lui tudor
buna ziua, sint mamica lui Tudor, dupa cum am promis, revin sa scriu cum a decurs interventia, Tudor a avut hipospadie distala cu curvura, ne-am operat in Italia, spitalul din Padova, La Doctorul Marco Castagnetti, sintem foarte foarte multumiti de rezultat.operatia a durat o ora, fara anestezie generala, copilul meu s-a trezit dupa 15 minute, plingea doar la schimbul bandajului, in rest se purta obisnuit, parca nici nu a avut interventia, fugea, se juca, dormea pe burta, primele 3 zile avea bandajul destul de gros, dupa ce l-au scos, aveam mare frica laaschimbul scutecului sa nu-i fac durere, dar am scapat, s-a trecut si am uitat.am stat 7 zile in spital cu cateterul, a 7 zi l-au scos, a facut pipi bine si ne-am dus acasa, n-am avut nici o problema, timp de 10 zile ii ungeam penisul cu medicina, acum e perfect, face pipi bine.Operatia costa 3000 euro cu tot inclus in pret, adica mama si copilul 7 zile internati, igiena, bucataria si personalul la un nivel inalt, deci daca cineva vrea sa stie cum poate ajunge la acest medic-facatori de minuni, scrieti-mi!!!
0
14-07-2015, ora 00:29
david.s
Nu este medic/terapeut
david.s
Azi 13 Iulie 2015 este o zi importanta pentru familia mea :fiul meu in virsta de 8 ani a facut "pipi" pentru prima data din picioare ca baietii!!!! - datorita Dr, Rados Djinovic de la Clinica BelMedic din Beograd
Sunt Laura, mamica lui David care A AVUT Hipospadias penoscrotal si subliniez a avut deoarece am reusit dupa un sir lung de interventii sa rezolvam aceasta problema,
Am inceput sa-mi "chinui "copilul la spitalul Luis Turcanu din Timisoara, unde DOMNUL PROFESOR DOCTOR B.E. a inceput o serie nefericita de 4(patru)interventii esuate.
Gratie acestui forum am reusit sa aflam detalii despre Clinica BelMedic din Beograd si despre profesionalismul si tehnica deosebita a Dr Rados Djinovic si am hotarat sa rezolvam problema fiului nostru, acolo.
Am facut cea mai buna alegere pentru ca din doua interventii, una de reconstructie si una de cosmetizare s-a ajuns la un rezultat final, ceea ce nu s-a intamplt in Timisoara.
Concluzia mea esta ca nu avem nici un medic specializat pentru rezolvarea acestei afectiuni indiferent de ce grad este.
0
03-08-2015, ora 07:11
Olimpia S
Nu este medic/terapeut
Olimpia S
Buna Laura, daca nu e confident pot sa te intreb cit au costat operatiile? Vreau sa imi creez o idee despre costuri. Multumesc Olimpia
Adaugă un comentariu / răspuns
97 comentarii 1 23 4 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: