HPV 66
Bună ziua,
În anul 2020 am aflat ca am HPV 45, rezultat papanicolau ASC-us.Am avut o intervenție ERAD și pana acum am luat tratament pt creșterea imunității.
Am refăcut testul papanicolau și nu mai prezint modificări însă rezultatul testului HPV este tulpina 66.
As vrea sa încep o relație și nu-mi doresc sa transmit HPV partenerului.Știu ca virusul se transmite chiar și cu protecție.
Întrebarea mea este: tulpina HPV 66 este cu grad posibil crescut, ce afecțiuni poate produce ? Ar trebui sa refac testul ? Pare a fi o tulpina mai puțin agresiva ca 45.
Multumesc mult pt răspuns!
În anul 2020 am aflat ca am HPV 45, rezultat papanicolau ASC-us.Am avut o intervenție ERAD și pana acum am luat tratament pt creșterea imunității.
Am refăcut testul papanicolau și nu mai prezint modificări însă rezultatul testului HPV este tulpina 66.
As vrea sa încep o relație și nu-mi doresc sa transmit HPV partenerului.Știu ca virusul se transmite chiar și cu protecție.
Întrebarea mea este: tulpina HPV 66 este cu grad posibil crescut, ce afecțiuni poate produce ? Ar trebui sa refac testul ? Pare a fi o tulpina mai puțin agresiva ca 45.
Multumesc mult pt răspuns!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2infectata cu hpv si trichomonas
- 6Testul HPV
- 9condiloame HPV
- 3fata, spatele, gatul etc pot fi afectate de HPV?:(
- 5HPV informatii specializate
- 23carcinom scuamos invaziv - cat de grav este si ce varianta de operatie tratament ?
- 1tratare HPV cu un medicament homeopat
- 4Infectie HPV-genotip 44
- 2Infectie cu HPV - ajutor
- 3Ajutor! HPV la 21 de ani
- 2Conizatie urgent
- 0Rana col uterin
- 2Ajutor !!! bubite rosii pe capul penisului
- 4Hpv
- 1HPV ORAL
- 0Test papanicolau hpv
- 1Hpv 58 pozitiv...
- 2Hpv 82