hpv.?

15-08-2007
erste
Nu este medic/terapeut
erste
daca am avut o partenera cu hpv, obligatoriu sunt...purtator? si cum probabil ca este asa, noul vaccin poate contracara acest virus, la o viitoare partenera??? acest vaccin este operabil in romania? ce costuri implica si daca treb repetat.miii de multumiri.erste
2 comentarii
0
15-08-2007, ora 00:00
madalina_popescu
Nu este medic/terapeut
madalina_popescu
ok.sa o luam usor.si eu sunt purtator hpv(activa).am avut contact sexual neprotejat timp de 2 ani cu fostul meu si nu a contactat virusul.acum depinde de mai multe lucruri.virusul partenerei tale este activ sau nu?si deindee si ce varsta ai tu, pt ca dupa varsta de 30 ani sunt sanse sa fii imun la virus.oricum, o data contactat acest virus ramane in corp.insa daca nu l-ai contactat, poti face un vaccin(sunt de fapt 3 vaccinuri, ce trebuiesc facute intr-o perioada de 3 sau 6 luni, nu sunt sigura)acest vaccin din cate stiam se poate obtine si gratuit, prin medicul de familie.daca vrei, -
0
04-06-2008, ora 00:00
erste
Nu este medic/terapeut
erste
cineva care are artrita reumatica.poate transmite boala altei persoane...cu care intra in contact?
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici