icter la ficat
Am 33 de ani si am fost operata de un tumor la pancreas benigno tumor se numeste BordeLine mi-au scos splina fiera si jumatate de pancreas, au trecut aprope doi ani de la operatie, dar inca nu ma simt bine.Avind in veder ca imi lipsesc o parte din organe as vrea sa stiu daca o sa pot sa mai am o viata normala, sa fac un copil.Locuiesc in spania si tot aici am fost operat si aici mi sa spus ca pot sa maninc orce si nu e asa, eu maninc trei frunze si alea imi fac rau am aprope doi ani de la operatie si acum doua luni am facut icter, e grav aici mi-au dat doar calmante, am slabit 6 kilograme in dou luni.multumesc
2 comentarii
Buna dimineata! Ar fi bine sa mergi la un consult gastroenterologic si sa faci cateva investigatii pentru a se putea pune un diagnostic: CT abdominal, HL, VSH, TGO, TGP, gama GT, fosfataza alcalina, proteine totale, electroforeza proteinelor, colesterol, bilirubina totala, directa, indirecta, sideremie, timp Quick, timp de protrombina, markerul tumoral CA 19-9, examen sumar urina;numai bine
Ultima data mi-am facut analize pe data de 20 0ctombrie, cred ca medicul meu de familie imi cere toate analizele necesare in aprilie mi-au facut tomograf iar pe 8 octombrie mi-au facut ecografie abdominala si radiografie au iesit toate bine doar in analize mia iesit bilirubina marita. E posibil sa fie de la mincare ?Ca inaite sa-mi fie rau am mincat sarmale.Locuiesc in Spania si merg la medicul de familie, respectiv medicina de stat toate probele si consultatile le fac la medicina de stat.Cinci ani de zile trebuie sa merg la consultatii, analize, tomograf, etc.Acum citeva zile mi-am facut o programare la un medic naturist sa fac analize cu biorezonanta, credeti ca mi-ar fi de vreun ajutor ?Am fost prin iulie la un homeopat si nu am simtit nici o ameliorare dupa tratamentele care le-am facut si au fost foarte costisitoare.multumes.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Test FIT
- 3Calprotectina 57, Hemoragii oculte negativ
- 1Pot lua normix în combinație cu pilule contraceptive?
- 2Cum să-mi 'colorez' viața?
- 7Rezultat biopsie
- 1Eliminare pietre colecist (fiere)
- 6Dureri de stomac din cauza gastritei
- 4Hemoroizi persistenti
- 2Disconfort partea dreapta
- 1Colecist cotractat postprandial