IDR - la un copil de 1 an si 5 luni

23-03-2007
mihaela manitiu
Nu este medic/terapeut
mihaela manitiu
Buna ziua la toata lumea...sunt o mamica tare panicoasa si am o fetita scumpica foc. Problema noasta este ca nu mananca si are o grutate de aproape 9 kg - asfel ajungand sa ii facem toate analizele sa vedem de ce nu mananca si nu ia in greutate.
toate analizele au fost ok dar la ultima vizita la doctor ni s-a recomandat sa facem si IDR-ul. La 72 de ore dimensiunea acestuia a fost de 10mm iar doctorita ne-a recomandat sa ii facem si o radiografie la plamani pt ca s-ar putea sa aiba TBC. Sunt foarte ingrijorata de acest aspect si cred ca as fi disperata sa aflu asa ceva.
as dori un sfat sau cateva cv din parte dumneavoastra
Nu stiu dc este important dar fetita a fost nascuta la 36 sapt cu o greutate de 2.450 g

va multumesc din suflet
1 comentarii
0
01-06-2007, ora 00:00
IOANA C
Nu este medic/terapeut
IOANA C
buna, nu te speria pentru ca si eu am trecut prin asa ceva cu baietelul meu cand avea 5ani i s-a pus diagnostic de viraj tuberculinic (avea virusul dar nu facuse boala) a luat o pastiluta 6luni de zile si am facut progrese si la greutate si la imunitate (racea f des)iar acum este un adolescent de 14 ani cu o greutate de 50kg la 1, 60 inaltime si multumesc cerului nu am mai avut probleme de sanatate.bafta.
Adaugă un comentariu / răspuns