Iisus Hristos e adevăratul Doctor., terapie prin credință.
Doctorii tratează iar Dumnezeu vindeca.Iisus Hristos e Dumnezeu și El vindeca boala, nu ați observat că anumiți doctori tratează folosesc tot felul de tratamente, terapii, medicamente, operații și mulți oameni tot mor?Iar alții se vindeca cu aceleași tratamente de ex?Aici e voia lui Dumnezeu, nu sunt habotnic dar pot spune cu mana pe inima că Iisus Hristos e Adevăratul Medic și chiar și unii doctori recunosc, el vindeca daca așa stă în destinul omului să se vindece daca nu, moare dau rămâne bolnav.Chemati-L pe Dumnezeu în viața cotidiană astea, în inima voastra și nașteți-va din nou cum spune Iisus aducă să incepeti bo viață nouă și să puneți început bun intru credință, dragoste, intru Hristos.Cereți iertare de la Dumnezeu pentru toată viața în rugăciune și apoi chemati-l în viața voastră și numai păcătuiți, iblncetcsti sa ll găsiti, sa Îl cunoașteți și să ii respectați sfaturile și învățătura apoi veți fi oameni vindecați Eu azi mi-am predat inima lui Iisus Hristos Dumnezeu și vreau să Îl slujesc toata viata..M-am săturat de materialism, păcat, consumerism și lumea asta care se închină la bani și ceea, lacomă, egoista..vreau să trăiesc urmandu-L pe Iisus în viața asta și sunt sigur că va veni și vindecarea căci El e Marele Vindecător, Doctor, Medic și dacă Dumnezeu nu poate să vindece atunci doctorii pot?
Căutați despre terapia credintei și va recomand Psihoterapia ortodoxa de Hierotheos Vlachos, știință psihoterapeutica a Sf. Parinti.Dper că ați auzit de psihoterapia ortodoxa, dați o șansă și ei și mai ales "faceți-va programare" Adevăratul Doctor, Doctorul ceresc.Nu veți regreta niciodată.
Ei nu va zic atenție sa nu mergeți la doctor și să urmați tratamentele lor, va sfătuiesc să apelați complementar și lă Iisus Hristos care este Dumnezeu.și Adevăratul Medic căci El vindeca, doctorii doar tratează.
Și va rog nu ștergeți topicul, eu vorbesc de terapia prin credinta, căci exista și așa ceva.Inclusiv psihoterapia ortodoxa.Aviz psihologilor că poate își pierd clienții cu.postarea mea(glumesc)
Căutați despre terapia credintei și va recomand Psihoterapia ortodoxa de Hierotheos Vlachos, știință psihoterapeutica a Sf. Parinti.Dper că ați auzit de psihoterapia ortodoxa, dați o șansă și ei și mai ales "faceți-va programare" Adevăratul Doctor, Doctorul ceresc.Nu veți regreta niciodată.
Ei nu va zic atenție sa nu mergeți la doctor și să urmați tratamentele lor, va sfătuiesc să apelați complementar și lă Iisus Hristos care este Dumnezeu.și Adevăratul Medic căci El vindeca, doctorii doar tratează.
Și va rog nu ștergeți topicul, eu vorbesc de terapia prin credinta, căci exista și așa ceva.Inclusiv psihoterapia ortodoxa.Aviz psihologilor că poate își pierd clienții cu.postarea mea(glumesc)
0 comentarii
Acest topic a fost închis. Nu mai pot fi adăugate noi comentarii.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Acest videoclip îți va schimba viata
- 4Atacuri de panica cu dureri de piept
- 1Lipsă/dificultate de concentrare
- 6Anxietate, panica chinuitoare cand vad ca nu am somn.
- 2Insomnie
- 3Despre anxietatea cronică - de 15 ani sufăr de anxietate
- 6Tremor interior dupa cateva episoade de anxietate severa. Cat timp pot persista?
- 3Nu gasesc linistea interioara
- 7Psihoza sau Gaslighting?
- 1Atac de panica