il caut pe dl. dr. mitulescu

02-01-2008
vera vladut
Nu este medic/terapeut
vera vladut
dl. dr., am citit mai multe raspunsuri ale dvs. si mi-au placut in sensul ca sunteti pe intelesul tuturor.Va rog, eu in fiecare zi intru pe forum, a-si dori sa va intreb ceva ce nu am inteles la ultimul control la care am fost si poate dvs. ma puteti lamuri.De 1an si ceva am mastoza fibrochistica bilaterala, nodul la sanul stang, dilatatii canale galactofore la ambii sani cu scurgere mamelonara la compresie( papilom intraductal), analize facute, nu este nimic malign, am facut inclusiv markerii tumorali.Stiu ca nu am cancer dar am citit fel si fel de cazuri ca al meu. Unele de femei sunt operate la aceste canale galactofore si le au scoase.La mine, dl.dr. nu a pus problema operatiei niciodata chiar daca la mamografie am avut diagnosticul de papilomatoza si scurgere mamelonara sanghinolenta. Am facut toate tratamentele posibile pt aceste boli, nu pot sa spun ca nu mai simt bine, acum sunt bine nu ma mai dor sanii decat putin, sunt mai putin umflati dar ma streseaza si nodulul(nodul plaga) si aceste papiloame din canale. Oare de ce nu a pus problema operatiei? Anul acesta in aprilie ma duc la control si o sa fac iar toate investigatiile poate atunci se hotaraste. Nu vreau neaparat operatie, doamne fereste, dar sunt atatia factori de risc incat ma gandesc la ce este mai rau. Va rog, sa imi raspundeti pt ca eu de rusine nu am mai intrebat doctorul si rau am facut.Am vazut ca nu zice nimic, am tacut si eu dar nu stau linistita mai ales ca sunt atatea femei ca mine si s-au operat. Va astept oricand aveti timp. Sanatate si la multi ani!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul