imagine secventiala
Buna seara,
seara trecuta, dupa o ridicare cam brusca din pat si iluminarea camerei, am ametit si am inceput sa vad obiectele pe care le miscam ca intr-o imagine secventiala.La inceput am avut impresia ca sunt inconjurate de un fum, apoi de fire lungi de ata, apoi puteam sa vad, pentru cateva secunde, imaginea obiectului in diferite faze ale miscarii lui.
in cursul zilei am mai avut usoare ameteli, dar impresia de vedere in secvente s-a atenuat foarte mult, dar nu a disparut complet ;
precizez ca am hipertensiune arteriala tinuta sub control cu tratament si angiopatie hipertensiva st l-ll
va multumesc pentru atentie
seara trecuta, dupa o ridicare cam brusca din pat si iluminarea camerei, am ametit si am inceput sa vad obiectele pe care le miscam ca intr-o imagine secventiala.La inceput am avut impresia ca sunt inconjurate de un fum, apoi de fire lungi de ata, apoi puteam sa vad, pentru cateva secunde, imaginea obiectului in diferite faze ale miscarii lui.
in cursul zilei am mai avut usoare ameteli, dar impresia de vedere in secvente s-a atenuat foarte mult, dar nu a disparut complet ;
precizez ca am hipertensiune arteriala tinuta sub control cu tratament si angiopatie hipertensiva st l-ll
va multumesc pentru atentie
3 comentarii
De la tensiune.
Stati linistita.
Incercati sa nu mai faceti miscari bruste care sa va produca astfel de manifestari.
Stati linistita.
Incercati sa nu mai faceti miscari bruste care sa va produca astfel de manifestari.
va multumesc!
problema a persistat si in cursul zilei de ieri, chiar in conditiile in care tensiunea a fost in limite normale, doar pulsul a oscilat intre 55 si 62.
problema a persistat si in cursul zilei de ieri, chiar in conditiile in care tensiunea a fost in limite normale, doar pulsul a oscilat intre 55 si 62.
Pentru siguranta faceti si un consult oftalmologic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10pete negre pe vedere
- 7ameteli si tulburari de vedere
- 5daca iau anticoagulante, contraceptivul isi va mai face efectul?
- 12Miodezopsii???
- 6Vedere printre stelute
- 9Vad linii strambe
- 1copilul meu vede totul indepartat
- 0Vederea incetosata
- 12tremura imaginea pe ochiul stang dar nu si ochiul.
- 3Durere foarte mare cand ma uit la ceva de aproape
- 4dureri de cap, stelute si puncte negre
- 4s-a ingustat vederea uitandu-ma la laptop... Ce poate fi?
- 1Problema focalizare ochi drept
- 0Scotom
- 5Șpan in ochi, vedere dubla si in ceata dupa tratament cu Maxitrol
- 0Pot fi afectati ochii din cauza unei raceli foarte puternice?
- 2Ochii - dureri in spatele capului
- 0Pata neagra ochiul drept
- 1Privire in jos, nimeni nu- mi raspunde
Mai multe informații despre: tulburarile de vedere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: