imagine secventiala
Buna seara,
seara trecuta, dupa o ridicare cam brusca din pat si iluminarea camerei, am ametit si am inceput sa vad obiectele pe care le miscam ca intr-o imagine secventiala.La inceput am avut impresia ca sunt inconjurate de un fum, apoi de fire lungi de ata, apoi puteam sa vad, pentru cateva secunde, imaginea obiectului in diferite faze ale miscarii lui.
in cursul zilei am mai avut usoare ameteli, dar impresia de vedere in secvente s-a atenuat foarte mult, dar nu a disparut complet ;
precizez ca am hipertensiune arteriala tinuta sub control cu tratament si angiopatie hipertensiva st l-ll
va multumesc pentru atentie
seara trecuta, dupa o ridicare cam brusca din pat si iluminarea camerei, am ametit si am inceput sa vad obiectele pe care le miscam ca intr-o imagine secventiala.La inceput am avut impresia ca sunt inconjurate de un fum, apoi de fire lungi de ata, apoi puteam sa vad, pentru cateva secunde, imaginea obiectului in diferite faze ale miscarii lui.
in cursul zilei am mai avut usoare ameteli, dar impresia de vedere in secvente s-a atenuat foarte mult, dar nu a disparut complet ;
precizez ca am hipertensiune arteriala tinuta sub control cu tratament si angiopatie hipertensiva st l-ll
va multumesc pentru atentie
3 comentarii
De la tensiune.
Stati linistita.
Incercati sa nu mai faceti miscari bruste care sa va produca astfel de manifestari.
Stati linistita.
Incercati sa nu mai faceti miscari bruste care sa va produca astfel de manifestari.
va multumesc!
problema a persistat si in cursul zilei de ieri, chiar in conditiile in care tensiunea a fost in limite normale, doar pulsul a oscilat intre 55 si 62.
problema a persistat si in cursul zilei de ieri, chiar in conditiile in care tensiunea a fost in limite normale, doar pulsul a oscilat intre 55 si 62.
Pentru siguranta faceti si un consult oftalmologic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Pete negre in campul vizual
- 5o multime de simpome si nici un raspuns
- 6Cerculete colorate... la fiecare 2-3 luni de obicei cand ma trezesc incep sa vad mai rau
- 3vad in ceata!
- 5vad pete si scame pe ochi.
- 3Intunecarea privirii (scurt ca si cum as clipi rapid)
- 2vedere in ceata ochiul drept
- 5vad o panza de paianjen cand sunt foarte obosit si stresat
- 4migrene+ tulburari de vedere
- 3ameteala, tulburari de vedere si stare de rau
- 2ceata pe ochi ajutor
- 2puncte, chestii sau organisme albe in ochi sau vedere
- 0Vad cam intetosat cu ochiul drept
- 2Sfat ochi (dubla vedere)
- 2Vedere neclară
- 0Vedere încețoșată
- 0Ochelari si dioptrii
- 0Un sfat - liniute punctulete in campul vizual cand trec la lumina