Imbracare dinte fata

Buna ziua, acum ceva timp mi s-a rupt un dinte si l-am avut imbracat. Ieri mi-a cazut si l-am pierdut(dintele fals, radacina inca este buna) Vreau sa stiu ce este mai bine sa fac, ce fel de dinte, cat costa si cat dureaza.
Multumesc
Multumesc
4 comentarii

Salut!
Cel mai bine, evident, este sa-l imbraci iar acum intervine cu ce anume, eu nu o sa-ti recomand ceva anume insa calitatea produsului in general in medicina este data de pret.
Ceramica pe zirconiu gasesti undeva in jur de 1000-1200 lei pret mediu
Ceramica pe metal(cr-ni) undeva in jur de 600-700 lei pret mediu
ambele ar trebui sa dureze in jur de o saptamana daca e doar de facut o coroana pe dinte daca e nevoie si de pivot si poate si de refacerea tratamentului de canal atunci timpul se poate prelungi.
Cel mai bine, evident, este sa-l imbraci iar acum intervine cu ce anume, eu nu o sa-ti recomand ceva anume insa calitatea produsului in general in medicina este data de pret.
Ceramica pe zirconiu gasesti undeva in jur de 1000-1200 lei pret mediu
Ceramica pe metal(cr-ni) undeva in jur de 600-700 lei pret mediu
ambele ar trebui sa dureze in jur de o saptamana daca e doar de facut o coroana pe dinte daca e nevoie si de pivot si poate si de refacerea tratamentului de canal atunci timpul se poate prelungi.

Buna,
Sa inteleg ca doar un dinte costa 1000/1200 lei? Pai daca trebuie sa-ti faci o lucrare completa pana la cat se poate urca? Sau o lucrare completa are alte costuri?
Sa inteleg ca doar un dinte costa 1000/1200 lei? Pai daca trebuie sa-ti faci o lucrare completa pana la cat se poate urca? Sau o lucrare completa are alte costuri?

Buna ziua, as vrea sa imi scot nervii la toti dintii de sus sa ii pilesc si sa ii imbrac in portelan, cat m-ar costa aceasta procedura?

Bună ziua!
Dacă nu vă confruntați cu o situație obiectivă pentru care se indică o astfel de intervenție, aș recomanda reconsiderarea unei astfel de decizii.
Dacă intervenția sugerată are doar scop estetic, sfatul meu ar fi să încercați inițial o procedură de albire, iar dacă rezultatul nu este satisfăcător să optați pentru fațete dentare, fără să scoateți niciun nerv.
Dacă nu vă confruntați cu o situație obiectivă pentru care se indică o astfel de intervenție, aș recomanda reconsiderarea unei astfel de decizii.
Dacă intervenția sugerată are doar scop estetic, sfatul meu ar fi să încercați inițial o procedură de albire, iar dacă rezultatul nu este satisfăcător să optați pentru fațete dentare, fără să scoateți niciun nerv.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Metalele din lucrari ceramice produc boli pulmonare?
- 9sutura incompleta linga punte dupa rezectie apicala
- 3dureri groaznice dentare
- 8Aparat dentar sau imbracatul dintilor?
- 9lucrare de portelan
- 10Imbracarea dintilor
- 4probleme cu vorbirea
- 2dintiii pusi
- 3Dinti imbracati
- 11Lucrare la dinti ! Va rog ajutor !
- 3imbracarea dintilor in portelan
- 8Mi-am imbracat puntea fata (jos) in portelan
- 3Masea imbracata sfaturi
- 3cat costa sa imi imbrac un dinte?
- 2plomba buclucasa
- 1Dinți de porțelan - când apăs pe gingie se aude un parait și parca ar curge un lichid
Mai multe informații despre: imbracarea dintilor dintele fals