dureri mereu sau doar de moment?

buna, cu ceva timp in urma am hotarat sa-mi fac o lucrare la dinti, masele, lucrarea constant in inlocuirea dintiilor lipsa cu cei falsi, , , ei pana acuma totul degurgea normal dar am ajuns la faza, , , , , pilitului si credemita la un dinte si o masea nu mi-a amortit de loc anestezicul si am rabdat cu stoicism dar acuma nu mai rezist am niste dureri insuportabile de o saptamana de-mi vine sa manc peretii, precizez ca nervii dintiilor si a maselelor sunt inca acolo, , , , , tot timpul sunt cu calmantele la mine, , , , , EI ACUMA INTREBAREA MEA : ENORMAL SA AM ASA DURERI SI VOI MAI AVEA DURERI SI RUPA FINALIZAREA LUCRARII?
3 comentarii

AM VARSTA DE 28 ANI, SCUZE PT GRESELILE DE ORTOGRAFIE DAR SUNT DIN CAUZA DURERIII, VA MULTUMESC ANTICIPAT

-CONSULTATI MEDICUL-CA NU PREA E NORMAL NICI PANA LA FINALIZARE, IAR DUPA NICI ATAT...MULTA BAFTA!

multumesc mult Raresh, chiar maine o sa ma duc din nou la med stomatolog, , , , sper sa nu am probleme mai grave.cu respect, LACRAMIOARA

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 50Durere masea cu nervul scos. Ce ar fi de facut?
- 13imi iese maseaua de minte si de doua zile nu pot dormi
- 6durere insuportabila de masea, iau tratament dar nu m-a lasat deloc
- 4durere de masea
- 10radiografie curata, dureri insuportabile. cauza?
- 6dureri ingrozitoate pe jumatea stanga a fetei
- 3imbracarea dintilor in portelan
- 1Durere de ureche tot cu masea si cap
- 2durere de masea
- 3dinti si masele imbracate
- 0Durere molar dupa scoatere nerv
- 0problema serioasa dureri dentare
- 0durere masea.ureche si ce mai e pe langa :)
- 1Durere măsea UL5, UL6
- 9dureri dantura
- 2durere dinte/masea
- 3Dureri de masea
- 11Infecție (cred) - am un dinte cariat și de ieri a început să mă doară îngrozitor
- 2Dureri de măsea și otita externa bilaterala
Mai multe informații despre: Durerea de dinti imbracarea dintilor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: