dureri mereu sau doar de moment?

buna, cu ceva timp in urma am hotarat sa-mi fac o lucrare la dinti, masele, lucrarea constant in inlocuirea dintiilor lipsa cu cei falsi, , , ei pana acuma totul degurgea normal dar am ajuns la faza, , , , , pilitului si credemita la un dinte si o masea nu mi-a amortit de loc anestezicul si am rabdat cu stoicism dar acuma nu mai rezist am niste dureri insuportabile de o saptamana de-mi vine sa manc peretii, precizez ca nervii dintiilor si a maselelor sunt inca acolo, , , , , tot timpul sunt cu calmantele la mine, , , , , EI ACUMA INTREBAREA MEA : ENORMAL SA AM ASA DURERI SI VOI MAI AVEA DURERI SI RUPA FINALIZAREA LUCRARII?
3 comentarii

AM VARSTA DE 28 ANI, SCUZE PT GRESELILE DE ORTOGRAFIE DAR SUNT DIN CAUZA DURERIII, VA MULTUMESC ANTICIPAT

-CONSULTATI MEDICUL-CA NU PREA E NORMAL NICI PANA LA FINALIZARE, IAR DUPA NICI ATAT...MULTA BAFTA!

multumesc mult Raresh, chiar maine o sa ma duc din nou la med stomatolog, , , , sper sa nu am probleme mai grave.cu respect, LACRAMIOARA
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17lasat de fumat=dureri de dinti si gingii?
- 11Durere & migrena?!
- 3nu mai stiu ce afectiune am
- 13imi iese maseaua de minte si de doua zile nu pot dormi
- 3dureri groaznice dentare
- 7de aproximativ 1 saptamana ma doare o masea jos dreapta...
- 0hipertensiune si dureri dentare
- 9lucrare de portelan
- 1Durere de Gingii si dinti, Amortesc dintii
- 3Ma doare maseaua !!va rog ajutati-ma!
- 2Durere de dinti si urmeaza sa plec joi in excursie, rog urgent o parere.
- 7Durere dinte alaturat implantului
- 1Durere de masea.
- 1maseau umflata dar mi-a scoso!
- 1Durere măsea UL5, UL6
- 2Durere de dinţi după implant
- 1Durere dinti insuportabila
- 1Durere dinti fata dupa extractie molar 3
- 3Dureri de masea
- 1Am doua măsele una lângă alta si nu stiu care dintre ele ma doare
Mai multe informații despre: Durerea de dinti imbracarea dintilor