Imi aud pulsul si circulatia sangelui in urechi

Am 33 de ani si de doi ani si jumatate, de fiecare data cand stau cu capul aplecat pe spate, imi aud pulsul si circulatia sangelui in urechi. De curand pe langa aceste sunete, mi s-a infundat si urechea stanga, situatie care persista tot timpul. Precizez ca nu am ameteli, vertij sau tiinitus. Am fost pe la mai multe controale ORL, neurologice, am facut un RMN si o ecografie doppler de carotida, audiograma si in urma acestora, intr-un final mi-a fost pus diacnosticul de spasm vascular cohlear. Pentru acesta mi-a fost recomandat Stugeron de 25mg/ un comprimat seara. In urma administrarii acestuia, senzatia de infundare a urechii și sunetele a inceput sa se mai diminueze, insa am o stare de somnolenta continua si incep sa iau in greutate.
Pentru aceste simptome v-a fost pus un alt diagnostic decat cel de spasm vascular cohlear?
Imi puteti spune daca aceste efecte adverse ale Stugeronului se vor diminua in timp?
Mai exista si alte tratamente pentru diagnosticul de spasm vascular cohlear?
Mutumesc anticipat!

conteaza doar acel diagnostic care cuprinde si Cauza..de ce se face acel spazm
1. investiagtii Gastrologie. intestinele si ficatul... sunt organle care raspund de calitatea sangelui, vascozitatea lui..
2 analizeaza daca te alimentezi si te hidrattezi corect
3. la stugeron se poate scade doza... 2 pe zi sau doar 1 seara... sau se poate schimba cu cavinton, sermion, pentoxi retard
- 124vajait in ureche
- 3Dureri de cap, urechi infundate
- 6durere de ureche + mancarime + zgomote
- 37In urma unei viroze, acum 2 sapt., am ramas cu urechea infundata
- 4Ureche infundata, durere si sangerari
- 16Racit si am senzatia cum ca urechea dreapta mi-e infundata
- 3zgomot in ureche doar in timpul miscarii
- 7Tiuit ureche - ureche infundata
- 6SOS! Urechea stanga cu probleme?
- 4Pocnituri in urechea stanga si vertij
- 6Zgomote ciudate in urechi
- 1urechi si nas infundate