Otita (nu s-a vindecat total dupa medicamentele prescrise)
Buna ziua. Prietena mea a inotat in piscina cand era racita si dupa cum mi-a spus medicul, clorul din apa i-a iritat si mai mult nasul infundat si asa i-a ramas apa in interiorul urechii blocata. Otita. Doctorul a prescris 2 tipuri de antibiotice(Eficef-cefixima 200mg si Eterol 250) plus alte 2 pastile antiinflamatorii si un spray nazal.
Tratamentul este pe 5 zile si doctorul a spus ca ar trebui ca lichidul sa curga de la sine pe nas in acest timp.
Faza e ca azi e a 5-a zi si si-a recuperat mirosul pierdut intre timp, nasul nu mai este infundat de cam o zi- doua. Dar tot simte urechea infundata.
Pe scurt dupa 5 zile de medicatie conform prescriptiei se simte mai bine, nasul i-a trecut dar tot simte o senzatie de ureche infundata si daca tine capul aplecat simte putina presiune in ureche. Ar trebui sa mergem pentru alte medicamente sau trebuie facuta operatia de miringotomie? Noi nu am vrea asta pentru ca ii este teama. Multumesc mult
Tratamentul este pe 5 zile si doctorul a spus ca ar trebui ca lichidul sa curga de la sine pe nas in acest timp.
Faza e ca azi e a 5-a zi si si-a recuperat mirosul pierdut intre timp, nasul nu mai este infundat de cam o zi- doua. Dar tot simte urechea infundata.
Pe scurt dupa 5 zile de medicatie conform prescriptiei se simte mai bine, nasul i-a trecut dar tot simte o senzatie de ureche infundata si daca tine capul aplecat simte putina presiune in ureche. Ar trebui sa mergem pentru alte medicamente sau trebuie facuta operatia de miringotomie? Noi nu am vrea asta pentru ca ii este teama. Multumesc mult
1 comentarii
control ORL.. cu audiograma
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Dureri de cap, urechi infundate
- 5am avut o lovitura peste urechea stinga, de trei zile
- 18urechi infundate
- 14ureche infundata
- 8Ureche infundata
- 5Otita externa ureche dreapta - inflamata
- 4Timpan fisurat
- 1Ureche infundata
- 2Ureche infundata si cu cealalta aud slab
- 6Am inceput sa simt urechea infundata, apoi sa ma doara si sa pulseze..
- 8Catar ototubar
- 13Ureche infundata in urma unei lovituri
- 1Sinuzita, Puroi in gat, ganglioni umflati si dureri de urechi
- 7Urechea dreapta infundata
- 3Afta cu durere ureche
- 9Otita
- 4Ajutati-mă! Catar tubar de 3 luni
- 4Raceala. Senzatie ureche infundata
- 3Ureche infundata persoana cu hipoacuzie
- 4Urechi ìnfundate si presiune pe cap
Mai multe informații despre: urechea infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: