Îmi aud vocea proprie mai tare in ureche
Buna ziua!
Încerc și aici cu ideea ca s au mai confruntat și alte persoane cu problema mea. Totul a început cu o viroză, respectiv o raceala, care a dus la înfundarea urechilor. Am fost la primul ORL-ist care mi a spus ca am otita bilaterala seroasa, am luat medicamentele necesare timp de 3 săptămâni și tot nimic. Mi s a făcut și o audiogramă la care totul a ieșit perfect normal, având un auz normal pentru vârsta mea. După câteva luni, am hotărât sa mai vizitez un ORL-ist care mi a spus ca in continuare am otita, otita care rămăsese doar la urechea stânga. Am luat medicamente, ceva mai puternice, iar aparent conform spuselor unui alt medic ORL-ist(cel de al treilea) care mi a făcut și punctie transtimpanica cu antiinflamator la microscop, nu mai aveam deloc otita seroasa. Tot ultimul ORL-ist mi a realizat și o endoscopie rino-sinuzala, in urma căreia domnul doctor mi a transmis faptul ca nu am nimic patologic.
A trecut deja o saptamana de la acea punctie, iar eu in continuare când înghit de mai multe ori sau doar când casc, aud cum mi se înfunda urechea stânga și in continuare vocea mea si respirația proprie predomina sa se audă. Țin sa mai mentionez ca acum câteva zile am avut parte și de verificare mai in detaliu, prin care mi s a spus ca nu prezint polipi, deviații de sept sau orice alta modificare ce ar putea duce la aceste disfunctii.
Aștept răspunsurile dumneavoastră. Va mulțumesc anticipat!
Încerc și aici cu ideea ca s au mai confruntat și alte persoane cu problema mea. Totul a început cu o viroză, respectiv o raceala, care a dus la înfundarea urechilor. Am fost la primul ORL-ist care mi a spus ca am otita bilaterala seroasa, am luat medicamentele necesare timp de 3 săptămâni și tot nimic. Mi s a făcut și o audiogramă la care totul a ieșit perfect normal, având un auz normal pentru vârsta mea. După câteva luni, am hotărât sa mai vizitez un ORL-ist care mi a spus ca in continuare am otita, otita care rămăsese doar la urechea stânga. Am luat medicamente, ceva mai puternice, iar aparent conform spuselor unui alt medic ORL-ist(cel de al treilea) care mi a făcut și punctie transtimpanica cu antiinflamator la microscop, nu mai aveam deloc otita seroasa. Tot ultimul ORL-ist mi a realizat și o endoscopie rino-sinuzala, in urma căreia domnul doctor mi a transmis faptul ca nu am nimic patologic.
A trecut deja o saptamana de la acea punctie, iar eu in continuare când înghit de mai multe ori sau doar când casc, aud cum mi se înfunda urechea stânga și in continuare vocea mea si respirația proprie predomina sa se audă. Țin sa mai mentionez ca acum câteva zile am avut parte și de verificare mai in detaliu, prin care mi s a spus ca nu prezint polipi, deviații de sept sau orice alta modificare ce ar putea duce la aceste disfunctii.
Aștept răspunsurile dumneavoastră. Va mulțumesc anticipat!
6 comentarii
Vârsta. Înălțimea. Câte kg ai??
Făcut test helicobacter??
Consult Gastrologie??
Ai citit pe forum ca un reflux gastroesofagian în somn. Influențează inflamația din Rinofaringe??
Făcut test helicobacter??
Consult Gastrologie??
Ai citit pe forum ca un reflux gastroesofagian în somn. Influențează inflamația din Rinofaringe??
24 ani, 1.60 m, 48 kg.. care ar fi legatura dintre reflux și faptul ca mi aud vocea mai tare in ureche?
Tind sa mai specific și faptul ca iau anticoncepționale de aproximativ 1 an de zile, dacă ar putea influența cu ceva aceasta disfuncție auditivă pe care o am
este foarte simplu.. gatul.. incepe din spatele nasului..de acolo de sus unde este si Intrarea in ureche. trimpa lui Eustache
gatul face parte anatomic din tractul digestiv
NU poti sa vindeci o ureche, nasul sau gatul daca seara se consuma fructe, dulciuri, otet, lamai, usturoi, acidulate. si faci reflux in somn
sunt mii de explicatii pe forum despre Asta
gatul face parte anatomic din tractul digestiv
NU poti sa vindeci o ureche, nasul sau gatul daca seara se consuma fructe, dulciuri, otet, lamai, usturoi, acidulate. si faci reflux in somn
sunt mii de explicatii pe forum despre Asta
Am înțeles, voi încerca și aceasta varianta. Va mulțumesc!
Încă o intrebare, are sens sa fac și un CT?
Încă o intrebare, are sens sa fac și un CT?
Și încă o intrebare, la endoscopia rinosinusala nu s ar fi văzut inflamația mucoasei rinofaringiene?
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dupa sinuzita (din cauza aerului conditionat de la masina): nasul infundat, durere de cap...
- 17tratament pentru perforatie a timpanului
- 7m-am trezit cu urechea dreapta infundata si un fel de sunet
- 6trebuie neaparat sa urmez o operatie? mai inatai... mucocel maxilar sau deviatie de sept?
- 4corp strain in partea dreapta a gatului si urechea infundata
- 4ureche infundata
- 3m-am trezit cu o ureche infundata...
- 1Ureche infundata
- 2Ureche infundata de la apa
- 7Presiune cap, urechi infundate, ameteli
- 11Ureche dreapta infundata si tiuit
- 0Urechea stanga
- 17Otita- ameteala- fata si cap amortite!!!
- 3Picăturile auriculare
- 2Ureche infundata
- 0Urechea stanga infundata, iar urechea dreapta foarte sensibila la zgomote
- 1Am o problema cu urechea.
- 1O problema cu urechea.
- 7Otita?
- 3Ureche înfundată după Covid
Mai multe informații despre: urechea infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: