Imi cer scuze.
Buna ziua.
In primul rand, as vrea sa imi cer scuze fata de Daniel D., caruia nu mai stiu cum sa ii scriu in privat, asa ca o fac pe forumul ROmedic, pentru ca unei glumite inocente de-a lui I-am raspuns ca o margarita. Iarta-ma, Daniel, te rog!
Mr. Nick, imi pare foarte, foarte rau pentru ca ti-am pierdut prietenia. Am aflat si eu ca marul-lupului este o planta foarte eficienta in tratarea multor afectiuni, inclusiv in formele incipiente a unor tipuri de cancer. Sunt o idioata, ma iau dupa toti fitilistii.
Imi cer scuze SRI-ului pentru acuzatiile nefondate pe care i le-am facut acum circa un an. Ce pot sa mai zic?
Inca o data, mii de scuze, si sper ca nu v-am pierdut tuturor prietenia in mod irecuperabil.
Dr T, imi cer iertare, aveati dreptate... eram in psihoza...
In primul rand, as vrea sa imi cer scuze fata de Daniel D., caruia nu mai stiu cum sa ii scriu in privat, asa ca o fac pe forumul ROmedic, pentru ca unei glumite inocente de-a lui I-am raspuns ca o margarita. Iarta-ma, Daniel, te rog!
Mr. Nick, imi pare foarte, foarte rau pentru ca ti-am pierdut prietenia. Am aflat si eu ca marul-lupului este o planta foarte eficienta in tratarea multor afectiuni, inclusiv in formele incipiente a unor tipuri de cancer. Sunt o idioata, ma iau dupa toti fitilistii.
Imi cer scuze SRI-ului pentru acuzatiile nefondate pe care i le-am facut acum circa un an. Ce pot sa mai zic?
Inca o data, mii de scuze, si sper ca nu v-am pierdut tuturor prietenia in mod irecuperabil.
Dr T, imi cer iertare, aveati dreptate... eram in psihoza...
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Imi doresc o prietena
- 0Pronoia? Delir paranoid?
- 6Tehnică bombă pentru a elimina tristețea că nu suntem iubiți de fete
- 2Cofeina atacuri de panica
- 7Sufăr de schizofrenie paranoida și am crize ca o sa fiu torturata
- 7Tratamentul psihiatric si gura uscata aproape tot timpul
- 9În atenția tuturor psihologilor, psihiatrilor și nu numai...
- 3Antipsihotic Rispolept solutie orala si Abilify
- 16Restrictii schizofrenie si alte boli afectiuni psihice
- 2Schimbare Cipralex cu Coaxil. As dori sfatul unui medic