Imi cer scuze.

07-07-2014
the_eye
Nu este medic/terapeut
the_eye
Buna ziua.

In primul rand, as vrea sa imi cer scuze fata de Daniel D., caruia nu mai stiu cum sa ii scriu in privat, asa ca o fac pe forumul ROmedic, pentru ca unei glumite inocente de-a lui I-am raspuns ca o margarita. Iarta-ma, Daniel, te rog!

Mr. Nick, imi pare foarte, foarte rau pentru ca ti-am pierdut prietenia. Am aflat si eu ca marul-lupului este o planta foarte eficienta in tratarea multor afectiuni, inclusiv in formele incipiente a unor tipuri de cancer. Sunt o idioata, ma iau dupa toti fitilistii.

Imi cer scuze SRI-ului pentru acuzatiile nefondate pe care i le-am facut acum circa un an. Ce pot sa mai zic?

Inca o data, mii de scuze, si sper ca nu v-am pierdut tuturor prietenia in mod irecuperabil.

Dr T, imi cer iertare, aveati dreptate... eram in psihoza...
1 comentarii
0
12-07-2014, ora 14:02
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Sa nu se mai intample ! : ))
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul