imi doresc enorm un copil

14-08-2010
iuliannaa
Nu este medic/terapeut
iuliannaa
problema e ca el nu vrea inca sa avem un copil, vrea sa mai asteptam sa fim stabil pe plan financiar;suntem de 2ani casatoriti si vreau si eu un bebe.ce pot face sa raman insarcinata mai repede, sunt sigura ca ar accepta daca as ramane, parintii nostri sunt la fel de nerabdatori ca si mine. problema mare e ca se fereste si nu ejaculeaza inauntru.ce pot face? sunt disperata.daca imi introduc eu sperma inauntru...am sanse?
2 comentarii
0
15-08-2010, ora 17:50
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Cum sa-ti introduci tu sperma inauntru ??? Sa zicem, prin absurd, ca faci si treaba asta si ramai insarcinata.ce ai sa-i spui cand el te va privi suspicios si te va intreba cum de esti gravida ? Ca ai introdus sperma singura ? Cat de egoisti sunt barbatii !!! De ce nu vorbesti cu el ? La ce varsta doreste sa aveti copii ? Bate-l si tu la cap pana va ceda.pui accent pe dezavantajele amanarii : varsta voastra, imbatranirea materialului genetic, ajutoare mai putine caci si parintii vor imbatrani, obisnuinta cu viata in doi, riscul unei sarcini la o varsta mai inaintata a femeii, sarcina si nastere mai dificile cu trecerea anilor, copilul ar putea fi complexat la scoala de varsta parintilor lui, viata e intr-o continua scumpire si niciodata nu vei gasi un echilibru financiar etc. etc..Eu cred ca daca iti pui putin inteligenta la bataie e imposibil sa nu-l convingi. Succes.
0
15-08-2010, ora 18:33
iuliannaa
Nu este medic/terapeut
iuliannaa
multumesc pt sfaturi... adevarul e ca ma aduce la disperare...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pregătirea pentru sarcină
  •