imi lacrimeaza ochiul

13-03-2012
dydy4u
Nu este medic/terapeut
dydy4u
de cateva zile sunt racita, dar de doar 1 zi cand imi suflu nasul, in special nara dreapta, imi lacrimeaza ochiul drept, mai bine zis tasneste din orificiul acela de sus din coltul ochiului, la cel stang nu am nimic, va rog frumos daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns, incepe sa imi fie frica sa nu fie ceva grav.
2 comentarii
0
13-03-2012, ora 22:45
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara! Banuiesc ca exista o obstructie inferioara a canalului lacrimonazal drept la nivelul deschiderii canalului in meatul nazal inferior al fosei nazale drepte, obstructie produsa de mucoasa nazala inflamata ( aspect intalnit intr-o IACRS-infectie a cailor respiratorii superioare). Iti recomand un consult oftalmologic cu efectuarea unui lavaj al cailor lacrimale si consult ORL. Medicatia iti va fi prescrisa in urma consulturilor, sugerez si administrarea unui antihistaminic, de exemplu, Claritine - 2 tb pe zi, 7 zile si un preparat homeopat, Oscilococcinum-1 doza la 8 ore (3 doze pe zi), timp de 3 zile;numai bine
0
12-04-2012, ora 11:34
leontina.popa
Nu este medic/terapeut
leontina.popa
Buna, mie imi lacrima ochiul sting foarte rau tot timpul trebuie sa ma sterg cu o batista am fost la medic si mi-a zis ca am canalul lacrimal infundat, mi-a facut o mica taietura la suprafata crezind ca poate e doar acolo infundat dar degeaba ca nu mi-a reusit lacrimile imi curg afara si ma deranjaza foarte rau, imi mai pun de multe ori picaturi dar degeaba, ce pot sa mai fac?
Adaugă un comentariu / răspuns