Imi obosesc ochii foarte repede
Buna ziua, am 30 de ani, port ochelari, si de vreo 2 ani lucrez foarte mult in fata calculatorului. Imi oboseau ochii foarte repede (nu mai vedeam sa citesc, literele nu mai erau foarte clare) si acum o luna 'mi-am facut' alti ochelari cu gandul ca voi vedea mai bine, dar am impresia ca acum imi obosesc mai repede ochii, e foarte deranjant, lucrez la jumatate din capacitatea la care as putea sa lucrez datorita acestei probleme cu ochii.
La ochelari vechi aveam cilindru 1 si sferic +3.5, la ochelari noi am cilindru 0.5 si sferic 3.75 (medicul mi-a spus ca datorita varstei poate sa-mi dea cilindru mai mic 0.5 in loc de 1)
Intrebarea mea este: faptul ca acum imi obosesc mai repede ochi poate fi din cauza faptului ca am cilindrul mai mic? Si inainte, cu cilindru 1 imi oboseau destul de repede ochii, s-ar putea forta putin cu un cilindru mai mare de 1 (1, 25 - 1, 50)? Va multumesc anticipat
La ochelari vechi aveam cilindru 1 si sferic +3.5, la ochelari noi am cilindru 0.5 si sferic 3.75 (medicul mi-a spus ca datorita varstei poate sa-mi dea cilindru mai mic 0.5 in loc de 1)
Intrebarea mea este: faptul ca acum imi obosesc mai repede ochi poate fi din cauza faptului ca am cilindrul mai mic? Si inainte, cu cilindru 1 imi oboseau destul de repede ochii, s-ar putea forta putin cu un cilindru mai mare de 1 (1, 25 - 1, 50)? Va multumesc anticipat
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Umflatura pe nas de la ochelari
- 5Analize oftalmologice.. cat de grav este?
- 12de ce nu se opreste sau stagneaza miopia la copii?
- 7astigmatism hipermetropic
- 2ochelari, lentile de contact sau operatie?
- 1Prescriptie de ochelari cu valori diferite
- 1ochelari cu cilindru sau sfera?
- 2Problema ochelari noi de vedere
- 2Ochelari vedere
- 1Ochii Obositi
- 4ochelari de citit vs ochelari intermediari
- 0Intrebare ochelari progresivi
- 2Răspuns urgent! mi se face rau de la ochelari
- 0Nu mai vad ca inainte
- 1Ochelari astigmatism
- 0Rezultate de ochelari
- 2Problema cu noua pereche de ochelari