imi poate cineva explica?

16-11-2011
valeria76
Nu este medic/terapeut
valeria76
fiindca nu sta nimeni sa imi explice... toti spun operatie... protuzie discala intraligamentara postero-laterala stanga in contact direct cu sacul dural si cu radacina l4 stanga la intrarea in gaura de conjugare
7 comentarii
0
16-11-2011, ora 17:52
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
aceste rezultatede la RMN sunt foarte relative si deseori nesigure, un examen fizic are valoare mult mai mare, ceea ce conteaza este: ce fel de simptoame aveti? pentru ca foarte multi oameni au hernii de disc (dupa unele studii cam 20%) si totusi nu le operam pe toate, pentru ca imaginea de pe RMN nu reflecta intotdeauna realitatea.
despre simptoame: singura care da o indicatie absolutapentru operatie este incontinenta urinara sau fecala, celelalte sunt relative
0
16-11-2011, ora 18:52
valeria76
Nu este medic/terapeut
valeria76
din nefericire ptr mine ma cam scap pe mine... si ma enerveaza! nu pot iesi pe strada fara acele tampoane; uneori nu mai ajung la wc...
0
16-11-2011, ora 18:54
valeria76
Nu este medic/terapeut
valeria76
am uitat sa spun multumesc ptr raspuns :);
durerile de bazin si de picior deja nu le mai suport... am aceste dureri de 4 ani, dar erau suportabile pana acum 2 luni; am facut o nucleoplastie anul trecut, dar nu a avut efect...
0
16-11-2011, ora 22:37
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
pentru incontinenta urinara, mai ales daca ati nascut de mai multe ori pe cale naturala, in prima faza as cauta o problema ginecologica, urologica, si numai dupa excluderea acestora m-as orienta spre problemele de coloana
0
17-11-2011, ora 17:55
valeria76
Nu este medic/terapeut
valeria76
azi am fost la alt dr care vroia sa ma opereze maine; macar a stat cu mine si m-a consultat, m-a intrebat ce si cum... mi-a spus ca am si pareza la piciorul stang; ca hernia nu e mare, dar e "foarte bine" pozitionata :D
0
19-11-2011, ora 07:46
valeria76
Nu este medic/terapeut
valeria76
gata! am reusit sa ma lamuresc: hernie intraforaminala si extraforminala... operatie...
0
23-11-2011, ora 20:51
valeria76
Nu este medic/terapeut
valeria76
acum la o examinare CT abdomen au iesit : imagini limfoganglionare infracentimetric si interaortocave "lombo aortice"

imi puteti spune va rog ce inseamna asta?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul