imi poate raspunde un medic? Va rog urgent!!!!!!
Am luat doar 11 pastilute de pe folia de logest dupa care le-am intrerupt, ma simteam foarte rau aveam dureri ingrozitoare de cap nu ma mai puteam ridica din pat plus ca mi se inflamase gatul, dar acum nu stiu cand sa ma astept la menstruatie. La data la care trebuia sa imi vina normal tin sa precizez ca am avut o scurgere maronie este normal? va multumesc!!!
4 comentarii
nu sunt doc.si eu am facut la fel ca tn si nu e de bn.pt k akum sangerari destul de abundente.sper sa nu patesti la fel.
Intreruperea intempestiva (inainte de terminarea foliei) duce de multe ori la tulburari de ciclu, care din fericire au de cele mai multe ori tendinta sa se vindece spontan fara tratament.
Sangerarea de care vorbiti este provocata de intreruperea pilulelor. Continuarea cea mai probabila este "resetarea" ciclului, adica urmatoarea menstruatie (de acea data, adevarata) va veni dupa aproximativ o luna.
Sangerarea de care vorbiti este provocata de intreruperea pilulelor. Continuarea cea mai probabila este "resetarea" ciclului, adica urmatoarea menstruatie (de acea data, adevarata) va veni dupa aproximativ o luna.
va multumesc pt raspuns dar sunt tot mai ingrijorata. pE DATA DE 25 era normal (cred )sa vina menstruatia ca pe aceeasi data mi-a venit luna trecuta adika pe 25. dar acum nimic
domnule doctor Mihnea va rog sa imi spuneti si mie daca exista posibilitatea sa fiu gravida in situatia urmatoare:mi-a venit ciclul...am inceput sa iau tri-regol in fiecare seara dar dupa a patra pastila luata am avut contact sexual neprotejat...mai tin sa va zic ca am un ciclu regulat si eu cred ca eram in perioada sterila.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 1Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon