Implant dentar

14-12-2017
lauraflorea
Nu este medic/terapeut
lauraflorea
Acum 12 zile mi-am pus implant dentar in partea de sus stanga si dreapta.Numai ca acum in partea stanga cand si cand simt ca si cum m-as curenta iar in partea dreapta nu ma doare dar am gingia umflata. Am fost la medic si mi-a zis sa numai iau antibiotice si dupa 5 zile sa merg la control.Ba nuiesc ca am infectie si sa numai iau antibiotice, altfel cum imi trece?
3 comentarii
0
14-12-2017, ora 13:47
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna ziua,
Va recomand sa faceti o radiografie si sa va tineti de tratament antiinflamator si sa mergeti la doctor la control asa cum v- a zis.
Durerea nu inseamna intotdeauna infectie. Va fi bine cu siguranta!
O zi buna!
0
14-12-2017, ora 15:32
lauraflorea
Nu este medic/terapeut
lauraflorea
Deci nu ma doare, numai ca gingia este umflata.In primele 10 zile am luat augumentin asa mi-a recomandat doctorul si acum sa iau in continuare.asta imi sugerati?Va multumesc tare mult!
0
14-12-2017, ora 16:10
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Gingia inflamata nu inseamna infectie si ca trebuie luat antibiotic. Deja ati luat o perioadamare de timp si din punctul meu de vedere nu cred ca este cazul sa mai luati, dar acest lucru vi l zic fara sa stiu exact situatia. Tot cu medicul care v-a vazut trebuie clarificat. Daca mai vreti o alta parere, cu mare drag o putem da.Puteti pune radiografia si aici.
O zi buna!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul