Implant dentar

20-09-2011
Julia17
Nu este medic/terapeut
Julia17
Buna ziua!
As vrea sa stiu ce solutii sau ce tratamente mi-ar fi de folos pentru a avea dintii albi, frumosi, frumos aliniati. Momentan am dintii cu carii, sunt foarte urat aliniati, am 1 sg canin, celalalt fiind scos din cauza formei foarte urate si a marimii foarte mari ( tip - caninii animalelor), dintii au o culoare galbuie, sufar de gingivita. As vrea sa stiu daca se poate face un implant total (a celor 32 de dinti), cat ar costa aproximativ (in euro) si cat dureaza intregul proces (analize, etc)?
1 comentarii
0
08-10-2011, ora 14:19
Dr. Nicoleta Grosu
Stomatologie, cluj
Dr. Nicoleta Grosu
Aveti nevoie in primul rind de un consult la stomatolog.
Posibil ca din ceea ce spuneti sa aveti nevoie de un plan de tratament complex: ortodontic, chirurgical, protetic.
Daca aveti gingivita, atunci la prima sedinta se incepe cu un detartraj si cu instructiuni de igienizare a dintilor. Abia apoi urmeaza restul tratamentelor.
Cazurile complexe, asa cum pare sa fie al dvs, se pot intinde pe durata a pina la 2-3 ani, in functie de complexitate.
Recomand sa nu renuntati prea usor la dintii dvs, aceia care se mai pot salva, bineinteles.

Trebuie sa retineti ca orice plan de tratament ati alege, fara o igienizare corecta pe care sa o faceti acasa, rezultatele nu vor fi durabile.

ps: nu am mai auzit niciodata ca un canin sa fie extras din cauza formei sau a marimii.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul