implant dentar

13-11-2011
alexandru2912
Nu este medic/terapeut
alexandru2912
Buna ziua...in urma cu cca 3 luni mi-a fost executata o lucrare stomatologica...3 implanturi, respectiv 2 incisivi si un canin iar problema ce ma framanta este ca nici unul nu sunt egale, ma refer la bonturile ce au fost insurubate in implant, iar cel care tine loc de canin este la nivelul gingiei si ma intreb daca va face fata sau va putea fi imbracat in camasa din moment ce se afla la baza gingiei? m-am uitat pe net si am vazut foto cu inplanturi respectiv bonturile aveau ceva marime si pareau toate egale pe cand ale mele sunt 3 diferite ca marime.Va rog sa-mi spune-ti daca este normal asa sau daca trebuie sa-i cer dlui dr sa-mi schimbe bontul sau altceva.Va multumesc pt.raspuns si il astept pt ca saptamana viitoare voi incepe lucrul la punte si nu vreau sa-mi para rau ca nu i-am spus (daca e ceva de spus).
Cu mult respect...un pacient
2 comentarii
0
18-11-2011, ora 16:09
alexandru2912
Nu este medic/terapeut
alexandru2912
Multumesc pt raspuns...adica pt nimic pt ca nu raspunde-ti la ce nu va comvine, asteptam raspunsul...asteptam...si nu numai eu sunt in aceasta situatie.
0
22-11-2011, ora 16:19
Dr. Nicoleta Grosu
Stomatologie, cluj
Dr. Nicoleta Grosu
Daca inca nu ati inceput lucrul la punte, e foarte probabil ca ceea ce aveti acum pus pe implanturi sint cape de vindecare. Acestea vor fi scoase si in locul lor vor fi puse bonturi.
Bonturile nu trebuie neaparat sa fie egale. Nici dintii dvs nu sint egali. Si, cel mai probabil nici implanturile inserate nu au aceeasi dimensiune.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul