Implant dentar din celule stem!
Din start vreau sa mentionez ca metoda cu celule stem este tinuta sub tejgheaua dentistului.Au trecut 70 de ani decand mizeriile astea de metal sunt "singura solutie".Stiu ca dentisul s-a transformat intr-un comerciant, Drept urmare vreau sa imi dea ce e mai bun din bacania lui.Sa o puna pe masa! ca in astia 70 de ani televizorul a devenit color masina e electrica telefonul la purtator etc.Numai el tot cu metalul in gura.Ori e primitv ori vandut pana in maduva?...E vandut !Dar daca e vandut macat sa imi dea ce e mai bun si din aceeasi natura ca omul.Nu suruburi si derivate metalice.
1 comentarii
Bună ziua,
există cercetări în domeniul medicinei regenerative care investighează posibilitatea de a crește dinții din celule stem.
Studiile au arătat că este posibil să se crească dinți folosind celule stem preluate din pulpă dentară, țesuturi gingivale sau alte surse de celule stem. Aceste celule stem sunt capabile să se diferențieze în diferite tipuri de celule ale dinților, precum odontoblaștii (celulele responsabile de formarea dentinei) și ameloblaștii (celulele responsabile de formarea smalțului).
Cu toate acestea, în prezent, această metodă este încă în stadiul de cercetare și dezvoltare și nu este încă disponibilă pentru utilizarea generală în tratamentul stomatologic. Mai sunt necesare studii și cercetări suplimentare pentru a valida această metodă și pentru a dezvolta tehnici de producere a dinților care sunt eficiente și sigure pentru pacienți.
În concluzie, deși există cercetări care investighează posibilitatea de a crește dinți din celule stem, această metodă nu este încă disponibilă în practica stomatologică obișnuită.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
Zâmbim împreună
există cercetări în domeniul medicinei regenerative care investighează posibilitatea de a crește dinții din celule stem.
Studiile au arătat că este posibil să se crească dinți folosind celule stem preluate din pulpă dentară, țesuturi gingivale sau alte surse de celule stem. Aceste celule stem sunt capabile să se diferențieze în diferite tipuri de celule ale dinților, precum odontoblaștii (celulele responsabile de formarea dentinei) și ameloblaștii (celulele responsabile de formarea smalțului).
Cu toate acestea, în prezent, această metodă este încă în stadiul de cercetare și dezvoltare și nu este încă disponibilă pentru utilizarea generală în tratamentul stomatologic. Mai sunt necesare studii și cercetări suplimentare pentru a valida această metodă și pentru a dezvolta tehnici de producere a dinților care sunt eficiente și sigure pentru pacienți.
În concluzie, deși există cercetări care investighează posibilitatea de a crește dinți din celule stem, această metodă nu este încă disponibilă în practica stomatologică obișnuită.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
Zâmbim împreună
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Amorteala persistenta la jumatate de barbie dupa implant
- 2Acte primite dupa implanturi dentare?Consult post operator?
- 2Umflatura implant dentar
- 2Puroi implant dentar
- 3Implant
- 2Implant dentar cu aditie de os.
- 1Alternative la sistemul "All-On-X" ?
- 1Adiție de os, am rămas cu obrazul mult mai voluminos!
- 1Despre latimea coroanelor pe implant dentar
- 3Adiție osoasă la aproape 4 ani de la implanturi dentare