Implant mamar- ce parere/experiente ai avut cu Dr. Olimpiu Harceaga sau Dr Filip Ardelean?

15-06-2019
AlexaMari
Nu este medic/terapeut
AlexaMari
Vreau sa imi fac marire de sani si nu stiu ce doctor sa aleg din Cluj Napoca dintre cei doi. (Dr. Olimpiu Harceaga sau Dr Filip Ardelean) mi-ar fi de mare ajutor o parere sau detalii despre experientele cu oricare dintre ei, daca exista fete care si-au facut operatie de implant mamar la ei. De asemenea, astept orice alta recomandare de doctor, daca exista altcineva preferat de voi, Multumesc mult pentru ajutor si pentru timpul acordat 'stresului meu'
8 comentarii
0
30-10-2019, ora 16:22
Zyna
Nu este medic/terapeut
Zyna
Buna, aveti vreo idee de un medic chirurg estetician foarte bun in Cluj-Napoca sau in alt oras?
P.S are cineva vreo parere despre dr Olimpiu Harceaga?

Mercii
0
03-11-2019, ora 13:11
Loryca.
Nu este medic/terapeut
Loryca.
Buna ziua
Eram curioasa daca v-ati operat la unul din acesti medici? O parere? Vreau si eu sa fac un lifting mamar si oscilez intre dr Harceaga si Fodor.
Multumesc
0
08-11-2020, ora 19:53
Alexandra2818
Nu este medic/terapeut
Alexandra2818
Urmeaza sa apelez la serviciile dnului doctor Olimpiu Harceaga pentru efectuarea unei rinoplastii.
Imi poate oferii si mie mai multe detalii despre operatie?
Orice informatie despre procedura in sine, sau doctori in general, m-ar ajuta!
Multumesc!
0
18-12-2020, ora 19:48
Alexandra2818
Nu este medic/terapeut
Alexandra2818
Buna ziua!
Revin cu precizari in ceea ce priveste operatia de rinoplastie+deviatie de sept!
M-am operat la Clinica Dermavision, la domnul doctor Olimpiu Harceaga.
Nu pot sa spun decat ca totul a fost perfect..
Domnul doctor, cat si ceilalti s-au purtat impecabil..conditiile au fost perfecte.
Ceea ce am apreciat foarte mult este faptul ca, am putut vorbii personal cu dumnealui..si cand spun personal, ma refer la faptul ca, atunci cand am avut o intrebare, am vorbit cu el la telefon si nu cu asistente sau alti intermediari(dat fiind faptul ca nu locuiesc in Cluj-acolo unde se efectueaza si interventia).
Il recomand din suflet pe domnul doctor Olimpiu Harceaga.
Operatia in sine a fost o reusita..datorita rezultatului.
Recuperarea a fost ok..2-3 zile mai grele, insa per total e foarte bine.
Sunt extraordinar de multumita de absolut tot!
De la personal, la rezultat..la tot.
Toti au fost foarte calzi cu mine..comunicativi..
Nu stiu..nu am nimic de reprosat!
Multumesc!
0
10-09-2021, ora 17:08
alr6056
Nu este medic/terapeut
alr6056
In data de 12 iulie 2021 am fost la Dermavision la Dr. Olimpiu Harceaga pentru a-mi pune 1ml de acid hialuronic in buze (mi-a spus si pe mail ca e 1100 RON). Motivul era ca vroiam o marire substantiala si ca am avut o copca in partea stanga a buzei de sus care mi-a cauzat o umflatura acum cativa ani si vroiam sa nu se mai vada. Domnul Harceaga mi-a confirmat programarea pe mail iar cand am ajuns, mi-a spus ca nu are acidul la el si trebuie sa vin a doua zi la 8.

Am fost in 13 la ora 8 la Dermavision din nou. Domnul dr. a intarziat 30min si apoi m-a primit, mi-a spus ca acidul tine intre 6 si 9 luni, iar cand a terminat, o parte din buza de sus era vizibil mai mare. I-am spus, a agreat si mi-a spus ca trebuie sa mai punem daca doresc simetrie si ca asta ma mai costa 600 RON. Normal ca nu am vrut sa plec cu buzele inegale deci i-am zis sa mai punem. Mi-a mai pus 0.5 ml (f mult) doar in partea care era mai mica - corectura nr.1. Am intrebat daca pot plati cu cardul si a spus ca doar cash se poate sau transfer bancar catre dansul. I-am transferat 1700 RON (poza cu transferul se vede in conversatia de pe whatsapp atasata). Nu mi-a dat niciun bon/chitanta/factura nici pana in ziua de azi desi am cerut - se vede si in conversatia de pe whatsapp pusa in review-ul lasat pe Google.

I-am scris dupa cateva zile ca sunt tot asimetrice, ca partea cu corectura e mult mai mare acum (a pus initial 1ml in toate partile si apoi inca 0.5 doar intr-o parte ceea ce e f mult de pus doar intr-o parte) si ca m-am speriat - reactia lui se vede in conversatia de pe whatsapp. Am asteptat precum m-a sfatuit spunand ca se va dezumfla. In 2 august cand au trecut cateva saptamani si tot nu au scazut, m-am dus din nou pentru inca o corectura pentru care nu mi-a mai luat bani. Mi-a spus atunci ca este un alt acid care e mai bun (sta mai bine, nu se absoarbe asa repede) si ca mie mi-a pus altul.

Este 10 septembrie si buzele mele s-au dezumflat 90% dupa doar 2 luni, 1700 RON si multe drumuri, parca nu mi-am pus nimic niciodata. I-am scris astazi, i-am trimis poze, i-am spus sa-mi dea banii inapoi si nu doreste sa-mi dea decat 850 RON manopera.
0
21-09-2021, ora 17:55
mmx
Nu este medic/terapeut
mmx
Eu merg la dr Harceaga de mai multi ani si va asigur ca este un profesionist desavarsit am apelat la dansul pt mai multe operatii estetice. inainte de el am schimbat mai multi dr din cluj mult mai "celebrii" de care am fost dezamagita. Pentru umplere buze merg la 4 5 luni si asa se intampla cu acidul la unele persoane se resoarbe mai repede.
0
28-09-2021, ora 23:31
AlexaMari
Nu este medic/terapeut
AlexaMari
Ati spus ca apare recenzia pe google si dovada cu poza de pe whatsapp. Pe Profilul dânsului, nu exista. Toate recenziile google sunt de 5 stele. Ați șters-o dumneavoastră?
0
28-09-2021, ora 23:33
AlexaMari
Nu este medic/terapeut
AlexaMari
Eu am ales operația de implant mamar la Filip Ardelean. Per total mulțumită 80%. Rino septo as vrea la dr harceaga.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul