Implant, modificarea fetei

13-10-2022
Daniela-daniela
Nu este medic/terapeut
Daniela-daniela
Buna ziua, nu stiu daca aici trebuie sa scriu..
Am 33 ani, 55 kg, 1.6m
De la varsta de 14 ani am proteze fixe la aproape toata dantura.
Acum am pe mandibula proteza fixa pe 8 dinti si proteza mobilizabila alcatuita din 3 masele (2 pe stamga, 1 dreapta).
As dori sa va intreb daca ridurile in jurul gurii au aparut din cauza ca am stat 2 luni fara dinti in gura, am avut doar 5, incisivii.
Am si slabit vreo 3kg, ceea ce e mult pt mine si mai ales pt faptul ca sunt slaba la față.
Am reusit..greu, sa recuperez cele 3 kg dar ridurile..clar..tot acolo sunt.
Se poate sa fie lipsa dintilor timo de 2 luni, cauza ridurilor? In perioada de dupa interventiile dentare au aparut ridurile. Si mi s a modificat putin si fata. Pometii nu nai sunt ce au fost..
Va rog frumos sa ma sfatuiti ce sa fac!
Era mai bine daca imi puneam implanturi?
Sunt constienta de resorbtia osoasa si as dori iarasi sa va intreb cam in cati ani de zile aproximativ as avea fata foarte imbatranita gen sa am gura foarte adancita?
Mentionez ca incisivii ii am, sub lucrare fixa, jos..insa sus am doar 3 incisivi.
Este riscul sa arat la 45 ani ca o batranica de 60?
Multumesc frumos!
Astept un sfat sincer..o parere sincera.

Ar fi mai ok sa imi pun implanturi pe max superior, la masele, caci in fata nu stiu daca se pot pune daca am 3 incisivi..o sa am 3 incisivi sub lucrare fixa cum mi a sugerat dna dentist.
1 comentarii
0
16-03-2023, ora 11:36
Dr. dentist: Maier Marius
Stomatologie, Brasov
Dr. dentist: Maier Marius
Buna ziua,

lipsa dintilor pentru o perioada de timp poate duce la pierderea volumului si a structurii osoase si, in timp, poate duce la modificari ale aspectului fetei. Este posibil ca ridurile din jurul gurii sa fie rezultatul acestor modificari, dar este greu sa se determine cu exactitate cauza fara o evaluare in persoana de catre un medic specialist.

Daca va deranjeaza aspectul fetei si doriti sa preveniti sau sa incetiniti aceste schimbari, puteti lua in considerare optiunea implanturilor dentare pentru inlocuirea dintilor lipsa. De asemenea, este important sa aveti o igiena orala buna si sa efectuati controale regulate la dentist pentru a preveni problemele dentare care pot duce la pierderea dintilor.

In ceea ce priveste intrebarea cu privire la cat timp poate dura pana cand fata poate arata imbatranita din cauza pierderii osoase, acest lucru depinde de factori precum varsta, starea generala de sanatate si gradul de pierdere a volumului osoasei. Este important sa discutati cu medicul dumneavoastra dentist pentru a obtine o estimare mai precisa a timpului si a riscurilor implicate in aceasta procedura.

In final, recomandarea este sa discutati cu medicul dumneavoastra dentist pentru a discuta cele mai bune optiuni pentru dvs. si a gasi o solutie personalizata care sa raspunda nevoilor si preocuparilor dvs.

Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.

Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: