Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 320732083209 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
24-05-2021, ora 14:51
Bubumea77
Nu este medic/terapeut
Bubumea77
Fetele...eu revin la voi, căci cred ca eu am efectiv ghinion. Dacă cu primul doctor nu m.am înțeles asupra concluziilor la ce.mi pun ca implant, acum stau de 2 sapt...am întrat pe săptămână 3...și efectiv doctorul care mi l.am ales, desii i.am scris, l.am sunat...ptr faptul ca e din spitalului cat și doctor medicina generala reparatorie...efectiv nu.si face timp ptr mine, sa.mi facă simulările alea și sa hotărăsc mărimea și ziua operației. Fetele...efectiv din bucuria aia ca.mi voi pune implanturi, acum parca sunt sătulă de a nu fi băgată în seama. Asa ca revin la voi iar cu rugămintea sa ma ajutați. Deșii eu sunt din Reșița, am o sora care locuiește în Chiajna și va tot aud pe multe ca vb despre doctorul Vitalie...parca. Lămuriți.ma și pe mine...ce preturi are, cum as putea sa procedez căci eu vreau doar un drum sa fac, nu 10...nu.mi permit, cum e ca doctor...fiind drumul asa de departe...cum fac sa vb cu el, sa ma programez și sa și rămân ptr operație. Cat costa serviciile la el? Multumesc
0
24-05-2021, ora 15:08
YasmineJ
Nu este medic/terapeut
YasmineJ
Bubumea, din ce am auzit Răspunde repede pe whatsapp Vitalie. Ii poți scrie. Parca e in jur de 3500 operația, dar trebuie sa știi ca lucrează doar cu Arion
0
24-05-2021, ora 15:11
Bubumea77
Nu este medic/terapeut
Bubumea77
Și as mai intreba...are asa multe cliente de vad unele fete programate tocmai în septembrie?
0
24-05-2021, ora 16:07
TinaLeanMeanFitnessMachine
Nu este medic/terapeut
Si nu face lifting (nu mai tin minte ce procedura ai nevoie).
In orice caz... nu ramane la un dr care nu prea te baga in seama nici inainte de operatie, cand ar trebui sa-ti castige increderea. Not okay.
0
24-05-2021, ora 17:05
Claudela
Nu este medic/terapeut
Claudela
Am văzut azi pe grup o fata operata la dr Marian Simion, 2600 euro. Arată fain. Uita te și tu dc te interesează. Pup și bafta
0
24-05-2021, ora 18:39
Beatricce
Nu este medic/terapeut
Beatricce
Bubumea eu sunt operata la vitalie si totul a decurs perfect ii poti scrie pe whatsapp raspunde foarte repede si te programeaZa imediat.Iar Consultul este gratuit
0
25-05-2021, ora 22:06
Diana....
Nu este medic/terapeut
Diana....
Bună fetelor. Joi am programată operatia, si abia aștept. Pana la urma voi pune implanturi Mentor rotunde Xtragel 325. Am inteles ca sunt cele mai noi implanturi de la Mentor. Sunt fete care au acest model? Imi puteți spune ceva despre ele?
0
26-05-2021, ora 22:35
Georgianaaa123
Nu este medic/terapeut
Georgianaaa123
Buna fetelor. Ce parere aveti despre domnul dr Hazim Elayan?
0
30-05-2021, ora 00:21
Stefania2507
Nu este medic/terapeut
Stefania2507
Buna seara fetelor, va scriu pentru ca sunt puțin îngrijorată... puțin mai mult defapt. Am 4 zile de la operație “augumentare mamară cu implant rotund mentor “, problema mea este ca sâni sunt strâmbi iar in zona mamelonului se vede plat, oare lucrul asta se va remedia in timp ?! Sa ma îngrijorez va rog ajutați-mă.
0
30-05-2021, ora 11:40
Nu este medic/terapeut
Buna! Ca sa imi pot da cu parerea ar trebui sa imi trimiti o poza cu ei. Totusi, sa stii ca in primele luni sanii pot lua tot felul de forme (am vazut patrati, hexagonali, triunghiulari si in toate felurile). Asta se intampla din cauza ca muschiul pieptului e contractat si deformeaza temporar protezele dar si pt ca ai multa inflamatie intre si la sani. Cand se relaxeaza muschiul, protezele coboara in implantul muscular si incep sa ia forma din ce in ce mai frumoasa. Acest proces de drop&fluff ia 6 luni.
2
30-05-2021, ora 12:38
Stefania2507
Nu este medic/terapeut
Stefania2507
Îți multumesc frumos pentru răspuns, nu înțeleg de ce nu ma lasă sa îmi pun poza am tot încercat dar degeaba
0
30-05-2021, ora 13:01
calinda
Nu este medic/terapeut
calinda
Recuperare rapida să ai, cum au fost durerile după operație?
1
30-05-2021, ora 13:39
Aleexaaa
Nu este medic/terapeut
Aleexaaa
Multumesc, Tina pentru raspuns!
0
31-05-2021, ora 10:11
Nu este medic/terapeut
*coboara in BUZUNARUL muscular

Scuze. :-)
0
31-05-2021, ora 22:54
Amoona
Nu este medic/terapeut
Amoona
Buna fetelor, ma gandesc cu ingrijorare ca se aproprie perioada cand teoretic imi vor expira silicoanele si va trebui sa ma operez din nou ca sa le schimb.
M-am operat in vara anului 2014 si cum silicoanele se spune ca au un termen de valabilitate de 10 ani atunci asta se va intampla in vara anului 2024. Deja le simt ca s-au cam lasat.
Problema e ca nu prea mai are cine sa ma ajute in perioada post operatorie si clinicile de obicei nu ofera perioada de internare dupa operatie nici macar contra cost decat maxim 2 zile.. Ce as putea face in acest caz? Aveti vreun sfat, vreo idee?
0
31-05-2021, ora 23:42
Amoona
Nu este medic/terapeut
Amoona
Vad ca exista asistenta medicala la domicilui contra cost precum si preluare la externare tot contra cost dar nu stiu daca se baga si la operatii estetice...? A apelat cineva la servicii de genul asta? Sau e cineva care s-a descurcat fara ajutor dupa operatie si doreste sa dea detalii?
0
01-06-2021, ora 00:05
YasmineJ
Nu este medic/terapeut
YasmineJ
Eu m am descurcat fără ajutor. Mai greut, dar se poate dacă îți aranjezi lucruri dinainte de operație, sa ai totul la îndemâna, sa nu fie nevoie sa ridici mâinile/sa împingi etc. Eu una nici nu am avut dureri
1
01-06-2021, ora 21:40
Diana....
Nu este medic/terapeut
Diana....
Fetelor, vreau sa împărtășesc cu voi bucuria mea. Am trecut cu bine de ziua operației, si până acum totul a decurs neașteptat de bine. Nu pot spune ca am avut dureri, mai mult ceva asemănător cu o febră musculara. Singura problemă pe care o am, este cu dormitul pe spate. Nu sunt obisnuita, si imi este foarte greu sa dorm așa.
Astăzi am fost la control si mi-am văzut pentru prima dată, sânii fără pansamente. Sunt exact ce mi-am dorit! Am pus si o poză făcută de prietenul meu imediat după operație.
Vreau sa vă mulțumesc! Daca nu era acest site, nu știu dacă aș fi avut curaj sa fac acest pas!
0
02-06-2021, ora 06:50
Loryy32
Nu este medic/terapeut
Loryy32
Felicitari Diana!!! Arata ff bine si mari. Sa i stapanesti sanatoasa si recuperare usoara:*. Pune datele la profil sa nu te intrebam mereu la cine te ai operat si ce implanturi ai:). Pupici!!!
0
03-06-2021, ora 10:57
Bubumea77
Nu este medic/terapeut
Bubumea77
Ceau fetele. Desii pe fb sunt câteva grupuri pentru informații implanturi mamare, eu tot aici ma simt in "siguranta", sa zic asa! Nu știu dc acolo sunt și fete rele care nu fac decât sa se ia de tine, sa te atace, sa te facă sa te simți prost. Asa ca revin și eu...ma pot numii ghinionista. După ce nu m.am înțeles cu dl.dr Micluta, am ajuns la un doctor f tânăr, indian, v.am mai spus eu, este și director de spital. Mi.a plăcut f mult de el, cum comunica, totul. Dar efectiv eu de o luna nu.l prind singur. Adica ma tot amana, ba are nu știu ce proiect, ba probleme, și ma tot roagă sa l înțeleg ca n.are timp nici sa respire, asa ca ma cauta el. Stand asa...a trecut aproape o luna. Dar mi s-au terminat bateriile de rabdare, asa ca...după multe informații și tot citind, am apelat astăzi la Stan Vitalie. Vad ca mi.a răspuns pe w f repede, aștept sa vad dacă îmi mai scrie, a zis ca din poze trimise de mine îmi spune o părere a dansului. I.am explicat ca locuiesc în Reșița. Ce vreau sa va întreb. În ce mi.a scris mie, dansul îmi cere PCR, eu dacă am vaccinul făcut, oare ma mai pune sa fac și PCR? Apoi...dacă pana acum tot citeam despre Mentor...caci cu firma asta lucra dl director, vad ca Vitalie lucrează doar cu Arion. Asa ca sunt în ceata. Ce.mi puteți spune, voi care ati citit mult, v.ati informat sau le si aveți, despre aceasta firma? Mulțumesc mult! Sper...pana la Crăciun...sa am și eu toate!...)))
0
03-06-2021, ora 11:12
YasmineJ
Nu este medic/terapeut
YasmineJ
Ești obligatoriu testul pcr chiar dacă ești vaccinată.
0
03-06-2021, ora 14:55
Stefania2507
Nu este medic/terapeut
Stefania2507
Multumesc tina pentru incurajare, astazi este a 9 zi si sani numai sunt asa strambi sa spunem. In continuare sunt deplasati si arata ciudat dar sau mai asezat putin voi avea rabdare si astept rezultatele
0
03-06-2021, ora 16:59
Diana....
Nu este medic/terapeut
Diana....
Lorry 32, mulțumesc mult! Desi am doar o săptămână de la operație, ma simt bine. Se pare ca sunt norocoasă.
Până la urmă am mers pe implanturi rotunde Mentor Xtragel, high profile, 325cc. Sunt cele mai noi implanturi de la Mentor.
0
03-06-2021, ora 17:17
Diana....
Nu este medic/terapeut
Diana....
Bubumea 77 cred ca este important sa te informezi foarte bine despre implanturile pe care le alegi. Despre implanturile Arion, stiu că sunt produse in Franța, si ca sunt mai ieftine decat cele de la Mentor. Nu stiu dacă există doar o diferență de pret, sau si de calitate, forma, proiectie, etc. Poti discuta toate aceste detalii cu medicul tău. Eu așa am procedat. Oscilam intre Mentor si Motiva. Pana la urmă am ales Mentor.
Baftă! De data asta sa fie cu noroc!
0
04-06-2021, ora 07:58
Maria Olteanu
Nu este medic/terapeut
Maria Olteanu
Salut dragelor!
Știți cumva dacă este recomandat sa îmi fac doua operații în același timp?
Respectiv implant fesier+a treia operație de schimbare de implant mamar?
0
04-06-2021, ora 10:20
Bubumea77
Nu este medic/terapeut
Bubumea77
Ceau dragi fete! În primul rand vreau sa spun ca sunteți extraordinare. Asa cum spun și alte fete n.am crezut ca poți găsi atâta înțelegere, informații, rabdare la niște oameni care nu i.ai văzut în viata ta. Dupa ce am vb pe w cu dl dr. Stan Vitalie, de care am fost incantat și sunt...am renunțat totuși sa merg la dansul datorita prețului si a celorlalte cheltuieli care mai trebuiau (analize, PCR, mamografie), etc și pentru ca are operații multe in acest timp. Asa ca m.am interesat și de dl dr. Nemal Kama, sper ca am scris bine...de care am rămas foarte impresionata. Mi.a răspuns la telefon imediat, a vorbit cu mine cred o ora, mi.a explicat o groaza de chestii. Dar cel mai mult mi.a plăcut ca mi.a acceptat analizele făcute deja acum o luna, mamografia, ba chiar m.a înțeles ca am vaccinul făcut și nu îmi mai permit si PCR. Asa ca mi.a promis ziua de 15 iunie, ziua operației. A rămas sa.mi confirme azi la 10. Fetele...la 10 fix m.a sunat...nu mi.a scris pe w, ci m.a sunat. Am rămas foarte impresionata, mai ales după experientele mele în care am stat o luna după un domn doctor care îmi place f mult, dar este prea ocupat ptr o astfel de operație. Asa ca sunt incantata. Sper sa iasă totul bine și cum ii vreau eu. Va mulțumesc mult și voi reveni cu poze. Nu prea sunt eu asa incantata de Arion...dar nu lucrează cu altceva. Va pup
1
04-06-2021, ora 11:07
YasmineJ
Nu este medic/terapeut
YasmineJ
Maria olteanu, cele doua sunt operații care nu merg împreuna din prisma recuperării, la una trebuie sa dormi pe spate, la cealaltă este interzis
0
04-06-2021, ora 11:10
YasmineJ
Nu este medic/terapeut
YasmineJ
Bubumea îți ținem pumnii! Mie una mi se pare o alegere mai buna decât Vitalie
Cât despre tipul de implant, nu cred ca e mai puțin bun, mie mi se pare o diferenta vizibila de aspect, in sensul ca Arion arată mai puțin natural decât celelalte, dar asta tine bineînțeles de gusturi și de Cata piele/glanda ai
1
05-06-2021, ora 08:26
Maria Olteanu
Nu este medic/terapeut
Maria Olteanu
Mulțumesc pentru recomandare Yasmine J
1
16-06-2021, ora 09:01
Bubumea77
Nu este medic/terapeut
Bubumea77
Buna fetele. Revin și eu pe grup. Ieri am avut operația de implant mamar la dl dr.Nemer Kamal. Azi ma externe. N.am apucat sa.mi vad sanii încă, decât în poza care mi.a arătat.o dl. doctor. Dar am primit acum foaia cu externarea. Si scrie asa augumentare mamara subpectoral, cu implant rotund Arion cu profil extra haut volum 425 cc. Sunt cusuta cu fire abordabile. Ceea ce vreau sa va întreb, volum 425 cc...este mărimea acestora...adica cum citesc la unele fete 280...600, etc? Si fete care au exact acest implant si marime, as fi vrut sa vad și eu cum arata sanii. Multumesc pentru rabdare si susținere. Sanatare tuturor!
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 320732083209 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •