Implantat cristaline multifokale

18-08-2011
Ana Geiss
Nu este medic/terapeut
Ana Geiss
Buna ziua.Mi-am operat ambii ochi la München.Mi s-au pus cristaline ca sa nu mai port ochelari.Problema mea este ca ochiul operat ultim acum 2 saptamini nu prea vrea sa se refaca.Clar, am fost la clinica la control si mi s-a spus sa am rabdare, sa nu mai fiu asa pesimista.Usor de spus cind e vorba de ochi si de 6000€.Simptomele sint ca ochiul din cind in cind se zbate, iar pe partea laterala la coada unde a fost taietura am inca o dunga neagra care ma cam deranjeaza.In mare vad deja bine, pot sa scriu si sa citesc fara ochelari dar vederea e inca un pic tulbure...Pun doua feluri de picaturi de 3Xzi.Doresc sa stiu daca sint"complicatii"normale si trebuie sa incerc sa stau linistita.Nu cunosc pe nimeni care sa fi facut aceasta operatie, majoritatea fac laser.Sint preocupata si as fi multumi din suflet pentru un raspuns"oftalmologic".
2 comentarii
0
19-08-2011, ora 10:05
Tania-bis
Nu este medic/terapeut
Tania-bis
Tot la München ar trebui sa faceti un control. E de datoria lor, ei au facut operatia si, nu aminati pina vor spune ca e prea tirziu! E un fel de "termen de valabilitate". Mai ales la 6000€!
0
19-08-2011, ora 10:42
Ana Geiss
Nu este medic/terapeut
Ana Geiss
Multumesc de raspuns.Am terminul urmator de control la ei miercuri.Dar pina atunci imi fac ginduri chiar daca ei au spus ca totul ar fi ok si sa astept...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.