Implanturi dentare

15-07-2018
ilietudor56
Nu este medic/terapeut
ilietudor56
Buna ziua, ma numesc ilie tudor lucrez in arabia saudita, Dacă puteți să mi dati câteva detalii despre implanturile produse de I.D.I(implant difussion international) model IDB 1035, mi sa montat 5 implanturi pe mandibula.precizez pe partea dreapta mai am 2 molari in stare buna, sant suficienți având în vedere că sant lungime de 10 mm și diametrul de 3.5mm.va multumesc
1 comentarii
0
22-03-2023, ora 22:41
Dr. dentist: Maier Marius
Stomatologie, Brasov
Dr. dentist: Maier Marius
Bună ziua,

implanturile produse de I.D.I. (Implant Diffusion International) sunt cunoscute pentru calitatea lor ridicată și fiabilitatea în tratamentul pacienților cu probleme dentare. Modelul IDB 1035 este unul dintre implanturile lor de succes, fiind utilizat pentru restaurarea danturii la pacienții care au pierdut dinți sau care au nevoie de o înlocuire a acestora.

Implantul IDB 1035 are o formă cilindrică, un diametru de 3, 5 mm și o lungime variabilă între 8 și 16 mm. Este fabricat din titan de înaltă calitate, un material biocompatibil și rezistent, care este acceptat de corpul uman și nu cauzează reacții adverse.

În ceea ce privește numărul de implanturi pe care le-ați primit și necesitatea lor, este dificil să se facă o evaluare fără o examinare clinică și radiografii. În general, este important ca numărul de implanturi să fie suficient pentru a susține încărcătura masticatorie și să asigure o stabilitate a implanturilor pe termen lung. În plus, este important să aveți în vedere și starea dinților adiacenți, astfel încât aceștia să nu fie afectați de implanturi sau să împiedice procedura de inserare a implanturilor.

În concluzie, este important să discutați cu medicul stomatolog care a efectuat procedura și să-i solicitați detalii despre implanturile utilizate și despre planul de tratament recomandat pentru a avea o imagine clară a situației dumneavoastră dentare.

Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.

Să ne auzim cu bine,

Dentistul Meu:

Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog

Zâmbim împreună
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Persoanele care iau antidepresive de două ori mai predispuse la eșecul implantului dentar
  • Tehnologia digitală ar putea face implanturile dentare mai accesibile și rapide
  • Durata de viață a implanturilor dentare
  • Testul gumei de mestecat pentru inflamaţia după implantul dentar
  • Implant dentar inovator, prezentat de cercetătorii americani
  •