implanturi dentare
As dori sa fac 2 implanturi dentare si am fost la doi medici diferiti sa le cer parerea.Unul a spus ca trebuie sa-mi scoata dintii bolnavi de paradontoza si dupa vindecare sa faca implantul.iar celalalt ca in clipa in care mi i-a scos se si insereaza surubul de titan ca este deja lacasul facut si pe urma se asteapta vindecarea
CUm este mai bine ?? Cine a mai facut sa-mi spuna ca nu stiu ce sa fac?? MULTUMIRI ANTICIPATE.
CUm este mai bine ?? Cine a mai facut sa-mi spuna ca nu stiu ce sa fac?? MULTUMIRI ANTICIPATE.
2 comentarii
buna ziua. sunt posibile ambele variante. adica sa se astepte vindecarea dupa extractie timp de 6-8 saptamani si apoi sa se faca implantul. sau sa se faca implant imediat postextractional, atunci cand medicul este sigur ca dupa extractie a chiuretat foarte bine alvelola fara sa ramana nici cea mai mica urma de tesut de granulatie si ca gingia de langa dintele extras este sanatoasa.
personal prefer prima varianta.
personal prefer prima varianta.
Implantul este prima optiune in parodontoza. preferabil sa se faca post-extractional datorita capacitatii de vindecare a organismului. nu vreau sa imi contrazic colega, dar ca implantolog, prefer solutionarea imediat post traumatica. detalii pe privat.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Amorteala persistenta la jumatate de barbie dupa implant
- 2Acte primite dupa implanturi dentare?Consult post operator?
- 2Umflatura implant dentar
- 2Puroi implant dentar
- 3Implant
- 2Implant dentar cu aditie de os.
- 1Alternative la sistemul "All-On-X" ?
- 1Adiție de os, am rămas cu obrazul mult mai voluminos!
- 1Despre latimea coroanelor pe implant dentar
- 3Adiție osoasă la aproape 4 ani de la implanturi dentare