implanturi dentare

02-12-2009
adelinazoltan@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
adelinazoltan@yahoo.com
As dori sa fac 2 implanturi dentare si am fost la doi medici diferiti sa le cer parerea.Unul a spus ca trebuie sa-mi scoata dintii bolnavi de paradontoza si dupa vindecare sa faca implantul.iar celalalt ca in clipa in care mi i-a scos se si insereaza surubul de titan ca este deja lacasul facut si pe urma se asteapta vindecarea
CUm este mai bine ?? Cine a mai facut sa-mi spuna ca nu stiu ce sa fac?? MULTUMIRI ANTICIPATE.
2 comentarii
0
03-12-2009, ora 10:45
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
buna ziua. sunt posibile ambele variante. adica sa se astepte vindecarea dupa extractie timp de 6-8 saptamani si apoi sa se faca implantul. sau sa se faca implant imediat postextractional, atunci cand medicul este sigur ca dupa extractie a chiuretat foarte bine alvelola fara sa ramana nici cea mai mica urma de tesut de granulatie si ca gingia de langa dintele extras este sanatoasa.
personal prefer prima varianta.
0
14-01-2010, ora 03:21
DYBIM
Identitate neconfirmată
DYBIM
Implantul este prima optiune in parodontoza. preferabil sa se faca post-extractional datorita capacitatii de vindecare a organismului. nu vreau sa imi contrazic colega, dar ca implantolog, prefer solutionarea imediat post traumatica. detalii pe privat.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul