implanturi dentare multiple

Buna ziua,
Am o proteza mobila, totala, de aproape un an si ma simt foarte bine.
Medicul imi recomanda sa fac iplanturi, sa rezolv problema pentru o perioada mai lunga.Este vorba despre un numar de 7-8.
Ce puteti sa-mi recomandati:pastrez mobila sau accept implanturile.Mi s-a spus ca pot fi si periculoase, avand in vedere numarul mare.
Multumesc
Am o proteza mobila, totala, de aproape un an si ma simt foarte bine.
Medicul imi recomanda sa fac iplanturi, sa rezolv problema pentru o perioada mai lunga.Este vorba despre un numar de 7-8.
Ce puteti sa-mi recomandati:pastrez mobila sau accept implanturile.Mi s-a spus ca pot fi si periculoase, avand in vedere numarul mare.
Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5E mult 600 de euro pt un implant?
- 9implanturile si hta
- 3Implant dentar + claustrofob
- 1umflatura obrazului din cauza protezei?
- 11punte dentara sau proteza fixa???
- 4Durere masea proteza
- 3sanse implant dupa 10 ani de la extractie
- 2implant dentar?
- 3lucrare fixa sau mobila?
- 5lipsa masea
- 1implant dentar amanat. problema?
- 1Lucrare dentara - Portelan cu crom-nichel
- 1Proteza provizorie
- 1Implant dentar
- 1Doua implanturi alaturate. Pot fi inserate la o distanta de cateva luni unul de altul?
- 6Coroana pe implant
- 1Migrare molar peste implant
- 1Am facut „mare” castig, nu ? proteza totala mobila nu-mi sta in gura nici 2 secunde
- 2Ce specializare are doctorul care pune implanturi dentare
- 0Proteză dentara
Mai multe informații despre: Protezele dentare implantul dentar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: