Impotent la 25 de ani
Buna ziua!
Totul a început în 2018, la 22 de ani când am fost diagnosticat cu tulburare de panică și sindrom anxios depresiv. Încă de la 22 apăreau primele erecții slabe, iar după ce m.am apucat de tratamentul cu Dulsevia si Imovane, erecțiile s.au dus definitiv. Urmez tratamentul cu aceste medicamente de 3 ani de zile și aproape am renunțat la ele (am redus la doza minimă). Cu toate acestea nu este nici cel mai mic progres. Erecțiile matinale sunt extrem de rare și foarte slabe.
De anxietate m.am tratat cu succes la psihoterapeut și preot, dar sunt captiv in cercul vicios impotența-depresie.
Încerc să mă obișnuiesc cu ideea că viața sexuală și căsătoria vor deveni o fantezie.
Totul a început în 2018, la 22 de ani când am fost diagnosticat cu tulburare de panică și sindrom anxios depresiv. Încă de la 22 apăreau primele erecții slabe, iar după ce m.am apucat de tratamentul cu Dulsevia si Imovane, erecțiile s.au dus definitiv. Urmez tratamentul cu aceste medicamente de 3 ani de zile și aproape am renunțat la ele (am redus la doza minimă). Cu toate acestea nu este nici cel mai mic progres. Erecțiile matinale sunt extrem de rare și foarte slabe.
De anxietate m.am tratat cu succes la psihoterapeut și preot, dar sunt captiv in cercul vicios impotența-depresie.
Încerc să mă obișnuiesc cu ideea că viața sexuală și căsătoria vor deveni o fantezie.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4impotent.. vreau sa fiu un om normal
- 6Nu am avut erectie... daca iau tratament pt ejacularea precoce o sa fiu dependent de ele?
- 5probleme cu penisul...
- 4nu stiu ce sa mai cred! disfunctie erectila, bubite mici rosii de pe preput
- 1Impotent?
- 7Problema de natura sexuala
- 1Probleme cu penisul
- 3lipsa erectiei dimineata.
- 5Iubitul meu are problema cu erectia
- 2De ce nu se mai scoala ?
- 1Se trezeste greu si termin prea repede
- 3Probleme erectie - libidou
- 1ajutati-ma va rog - problema in legatura cu penisul meu
- 0Ma puteți ajuta, nu mi se mai scoala ca anainte